| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; ona će tebe naći, nema tu pravila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Di nać curu...? Pa---čula sam za jedan gay klub u Zg-u...idi vidi tamo, trebalo bi bit dobrih cura ![]() Citat:
a sad stvarno - imaš problema s tipkovnicom? ja po tvojih postova ne mogu dešifrirat...
__________________ | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 17
![]() | Re: Di nać curu...? lol koje li teme.... a kojih li odgovora... a hebiga brate gle odi van, zajebavaj se dok stigneš, curu češ nać odjednom, nemožeš ju tražit... ona ti sam odjednom se pojavi, ti ju ugledaš i priđeš joj s mudima (lol ne s proljevom u gaćama ) i to ti je to... nebuš sad cijeli dan visil po kompu... pokreni se ... a kolko sam primjetil ovj lik je otvoril temu (bar mislim) jer nezna di izać... dobil si linkove, pa pogledaj...sretno ![]()
__________________ Rekli su nam da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni odbili 8 godina!!!! Još 15 dana do izlaska.... |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Di nać curu...? Ovaj neki mali je to napravio temu,a sad ima jos neka slicna tema,sa istim problemom,nadam se da ima ovdje admin,pa nek ovo zatvori,jer stvaro, nema vise potrebe ovdje ista pisati,i odgovarati,jer sve skupa je nesuvislo.. (Admine,gdje si,jel mozes ovoj ovdje prici,dovesti kraju? Nema svrhe,uopce,a sad.. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 295
![]() | Re: Di nać curu...? Ne treba ti cura, zasad ti je dovoljna lopta, bicikl, par dobrih prijatelja i eventualno erotika/playboy/penthouse ili lutka na napuhavanje. Živi i uči, ovako nećeš postić ništa, samo možeš bit depresivni mulac kad budeš malo stariji.
__________________ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
« Kako prići curi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

ja po tvojih postova ne mogu dešifrirat...
...
Još 15 dana do izlaska....
(