| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; probaj nač dečka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? I ja se to pitam... kad god dođe kod mene sakrije se negdje... s obzirom na veličinu stana, nikad mi neće biti jasno kako uspijeva...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Drvo za izradu profinjenog talijanskog namještaja. Volim općiti sa rijetkim talijanskim hrastom. Ne znam, probaj staviti odgovor u kontekst naslova topika. ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Di nać curu...? Pojma,al u svakom slucaju se nemojte ljudi sakrivati..i raditi tamo neke gluposti,,Ponasajte se so cool..A cure pa naci ce se vec negdej,,ja eto jos teagam za pravim,al ocito ga nema,krivi se zaljepu za mene pa onda svatko tu pati.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:22.

Zapitaj se...