Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; ti ako imas 15 izvoli cekat do 18. kao sto sam i ja. za cure ne vazi ovo pravilo he ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-08, 21:37   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas
Re: Di nać curu...?

ti ako imas 15 izvoli cekat do 18. kao sto sam i ja. za cure ne vazi ovo pravilo he he cure su ionako naprednije.
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 22:04   #12 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Prije svega prestani glumiti jadnika... recimo makni taj avatar... koliko god mislio da pali, to - ne pali... moraš naći stvari u kojima si dobar, a ne one u kojima si loš i očekivati da će te netko žaliti... možda jebeno bereš trešnje... orjentiraj se na beračice trešanja... možda si dobar u pričanju, orijentiraj se na inteligentnije cure, možda ti ide humor... traži one koje su nasmijane i kad ništa nije smiješno... i sl. Odredi skupinu cura na koje možeš ciljati svojim kvalitetama... (predpostavljam da imaš bar jednu)... i u tom smijeru kreni...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 22:12   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 833
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Prije svega prestani glumiti jadnika... recimo makni taj avatar...

E ovo me ubilo od smijeha! Nisam niti skužio sliku, ali kada si to posebno napomenuo - strgao sam se!

Dečko, a kaj bi ti? Imaš vremena, nisu svi Justin Timberlake.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 22:15   #14 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
nisu svi Justin Timberlake.
Di si njega našao, u 3pm...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 23:18   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

U dućanu
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 00:13   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 21
bassmasta se izdvaja iz mase

ja sam u istoj situaciji ko i ti samo sto ja imam 17 godina....
al nea veze, sam se netreba zamarat s trazenjem cure, vjeruj mi, proso sam sve klubove i zabave i nis od toga, mogo sam se izjest do sada... u klubovima su ti uglavnom one koje oce samo barit i zabavit se na jednu noc, i to s što vise ljudi tak da ces prije dobit mononukleozu nego kaj ce ti ona bit cura...
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 00:42   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Ti si predpostavljam u Bronxu odrastao??
a ti si pretpostavljam tražio curu u susjednom kvartu
a zašto ne tražiti curu iz svoga kvarta,ja mislim da je to bliže
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 04:04   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-07
Poruka: 113
A.N.T.E. se izdvaja iz mase

Curu nećeš naći za kompom!

Zato odradi par kvalitetnih izlazaka, uleći komadima i da vidiš... ionako neaš što izgubiti!
A.N.T.E. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 04:21   #19 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

de si dtrizi ovo ono
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 07:04   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Prije svega prestani glumiti jadnika... recimo makni taj avatar... koliko god mislio da pali, to - ne pali... moraš naći stvari u kojima si dobar, a ne one u kojima si loš i očekivati da će te netko žaliti... možda jebeno bereš trešnje... orjentiraj se na beračice trešanja... možda si dobar u pričanju, orijentiraj se na inteligentnije cure, možda ti ide humor... traži one koje su nasmijane i kad ništa nije smiješno... i sl. Odredi skupinu cura na koje možeš ciljati svojim kvalitetama... (predpostavljam da imaš bar jednu)... i u tom smijeru kreni...
pa sta nisi vidio da je napiso da je super u sportu al to cure ne jebe ni 5%...

vjeruj mi Aris jer sam i ja bio u identicnoj situaciji kao on sada al jos jednom napominjem da ce kad nadje curu koja prihvaca njegove vrline i mane da ce postat sretniji nego neki njegovi frendovi koji su sada kao face...

Evo s tobom se sve slazem osim toga da treba biti ono sto nije jer kad i nadje curu a glumi, mora kad-tad pokazat pravog sebe, tad bi moglo biti gadno ako ga ta cura voli samo zato zato je tada bio "COOL"...

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: di nac curu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108