| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; ti ako imas 15 izvoli cekat do 18. kao sto sam i ja. za cure ne vazi ovo pravilo he ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Prije svega prestani glumiti jadnika... recimo makni taj avatar... koliko god mislio da pali, to - ne pali... moraš naći stvari u kojima si dobar, a ne one u kojima si loš i očekivati da će te netko žaliti... možda jebeno bereš trešnje... orjentiraj se na beračice trešanja... možda si dobar u pričanju, orijentiraj se na inteligentnije cure, možda ti ide humor... traži one koje su nasmijane i kad ništa nije smiješno... i sl. Odredi skupinu cura na koje možeš ciljati svojim kvalitetama... (predpostavljam da imaš bar jednu)... i u tom smijeru kreni...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...?
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 21
![]() | Re: Di nać curu...? ja sam u istoj situaciji ko i ti samo sto ja imam 17 godina.... al nea veze, sam se netreba zamarat s trazenjem cure, vjeruj mi, proso sam sve klubove i zabave i nis od toga, mogo sam se izjest do sada... u klubovima su ti uglavnom one koje oce samo barit i zabavit se na jednu noc, i to s što vise ljudi tak da ces prije dobit mononukleozu nego kaj ce ti ona bit cura...
__________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo! http://www.croportal.net/forum/image...4ce494fac7.gif |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Citat:
vjeruj mi Aris jer sam i ja bio u identicnoj situaciji kao on sada al jos jednom napominjem da ce kad nadje curu koja prihvaca njegove vrline i mane da ce postat sretniji nego neki njegovi frendovi koji su sada kao face... Evo s tobom se sve slazem osim toga da treba biti ono sto nije jer kad i nadje curu a glumi, mora kad-tad pokazat pravog sebe, tad bi moglo biti gadno ako ga ta cura voli samo zato zato je tada bio "COOL"...
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.