| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito a ti si pretpostavljam tražio curu u susjednom kvartu a zašto ne tražiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Di nać curu...? a niste rekli decku da prvo poradi na karijeri pa ce kasnije imat obilje od cura bez karijere? hehe skola ili neki sport ili neki inteligetni hobi koje se kasnije preoblikovat u nesto korisno. a ako mos materi ukrast 500kn mozes ti i na kurve |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Citat:
Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? e pa s tim se slazem, ja sam samo rekao da se netreba forsat pred curama ali nesmije se prikazivat ni da je jadan i plakat stalno nego treba biti samo opusten... ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? pogledaj malo bolje oko sebe sigurna sam da ima neka koja te virka... molit ću bez samosažalijevanja i ostalih nesamouvjerenih radnji, glavu gore i vidjet ćeš razliku u odnosu ljudi prema tebi (pokušaj jednom čisto iz zezancije) sretno.... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? ma kifla...bil sam jucher skoro pa na cajkama.. sam se komarci ljepili po meni i stari ogromni pijanci..zamijenili me za onaj kak se to zove..šank..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #29 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? dođ u vrbovec krizhevac zelinu,dugo selo,sesvete,lampaše bjelovar..dobro ne bjelovvar pa'š viđet šta je vino..dobro ne vino..al vidjet češ..prirodne ljepote
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.