Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito a ti si pretpostavljam tražio curu u susjednom kvartu a zašto ne tražiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-04-08, 08:54   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Di nać curu...?

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
a ti si pretpostavljam tražio curu u susjednom kvartu
a zašto ne tražiti curu iz svoga kvarta,ja mislim da je to bliže
a susjedni kvart je daleko ko do zg-a do rijeke
Star 20-04-08, 09:58   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

a niste rekli decku da prvo poradi na karijeri pa ce kasnije imat obilje od cura bez karijere? hehe

skola ili neki sport ili neki inteligetni hobi koje se kasnije preoblikovat u nesto korisno. a ako mos materi ukrast 500kn mozes ti i na kurve
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:07   #23 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
a ti si pretpostavljam tražio curu u susjednom kvartu
a zašto ne tražiti curu iz svoga kvarta,ja mislim da je to bliže
Nema to veze sa nožem u leđima... ja sam npr. uvjek imao cure koje nisu iz mog kvarta, jer mi je bilo poslje jednostavnije da ih ne sretnem usput. Nije bitno gdje će ih naći, bitno da ne misli da će dobiti nož ako ode u susjedni kvart.

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
pa sta nisi vidio da je napiso da je super u sportu al to cure ne jebe ni 5%...

vjeruj mi Aris jer sam i ja bio u identicnoj situaciji kao on sada al jos jednom napominjem da ce kad nadje curu koja prihvaca njegove vrline i mane da ce postat sretniji nego neki njegovi frendovi koji su sada kao face...

Evo s tobom se sve slazem osim toga da treba biti ono sto nije jer kad i nadje curu a glumi, mora kad-tad pokazat pravog sebe, tad bi moglo biti gadno ako ga ta cura voli samo zato zato je tada bio "COOL"...
Pa ja mislim da nije dio nikoga da ističe da je jadan. Ako žali sam sebe, on može biti takav, ali njegov nick i avatar mi govore da je osoba koja će prvo curi ispričati kako nema sreće sa ženama, stalno lomi noge, crko mu je papagaj i sestra mu ima bulimiju... umjesto da nađe teme koje ne stavljaju nega kao jadnog u prvi plan. Biti jadan i isticati to nije dio osobnosti - on nije odgojen da bude jedan niti mu je to karakterna crta... ne znam zašto misliš da je ot nešto što bi trebao prezentirati... ako se nada da neće biti jadan kad nađe curu, možda ako joj to ne pokaže i ne naglasi već na prvom sastanku izgubi to da je jadan i ona nikad ne mora saznati...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:12   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

e pa s tim se slazem, ja sam samo rekao da se netreba forsat pred curama ali nesmije se prikazivat ni da je jadan i plakat stalno nego treba biti samo opusten...

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:30   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

pogledaj malo bolje oko sebe sigurna sam da ima neka koja te virka...

molit ću bez samosažalijevanja i ostalih nesamouvjerenih radnji, glavu gore i vidjet ćeš razliku u odnosu ljudi prema tebi (pokušaj jednom čisto iz zezancije)

sretno....
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:30   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,713
laaCoo se izdvaja iz mase

odi na cajke...
baci udicu i cekaj
cure se same upecaju
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:36   #27 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma kifla...bil sam jucher skoro pa na cajkama.. sam se komarci ljepili po meni i stari ogromni pijanci..zamijenili me za onaj kak se to zove..šank..
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:52   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,713
laaCoo se izdvaja iz mase

dodji u Osijek, u Kve club...
paš vidjet sto valja
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:54   #29 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

dođ u vrbovec krizhevac zelinu,dugo selo,sesvete,lampaše bjelovar..dobro ne bjelovvar pa'š viđet šta je vino..dobro ne vino..al vidjet češ..prirodne ljepote
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 13:57   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,170
HPetrovic1989 se izdvaja iz maseHPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

dugo selo-siesta,long,san martin
sesvete-više mi nisu dobre za izlazak,u san antoniu je atmosfera kao na groblju,zato jer se otvorio paradizo pa svi tamo pohrlili
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: di nac curu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111