| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; imaš 14 godina. kaj će ti ženska, čoeče... sam se ti opusti ljepo, i radi na svojim kvalitetama maksimalno.. malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 421
![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? imaš 14 godina. kaj će ti ženska, čoeče... sam se ti opusti ljepo, i radi na svojim kvalitetama maksimalno.. malo kad dobiš samopouzdanja, cure će se same ljepit za tebe jednog dana.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Slažem se s Oljom... Di se tebi žuri...polako, imaš vremena za sve...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #33 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? te divne oci ko sunca sjaj ni sama nezna zasto ih voli sto mojoj srechi doshao je kraj.. hoooooooooj po specijalnoj zelji za drustvo ispod šanka... sad je mojem srcu najteze srce moje bez nje nemoze srce voli te oci zelene iako su bile nevjerne juhuuuuu zelene oci bile su moje..te divne oci ko sunca sjaj ni sama nezna zasto ih voli sto mojoj sreci dosao je kraj |
| | |
| | #34 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Ma to on valjda ima loša iskustva u Zg. Ono, Maksimir, Dubrava... pa misli da je svaki kvart Bronx ![]() Ne slušaj ovaj savjet. Nemoj ići na cajke ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Nađi ju kod Irma u ulici ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,176
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Ne piješ, ne pušiš, zanima te sport.. pa to je super. Da sam ja cura koja ima 14 godina, odma bi zaljepio naljepnicu "rezervirano" na tebe. Ali ja nisam cura i nemam 14 godina. Na žalost, većina cura koje sada imaju 14 godina vrebaju nekog tvog vršnjaka koji glumi gangstera i pijan skače po cajkama ko klokan. Moj savjet ti je da ne postaneš ko takvi. Aris ti je najbolje rekao. Budi ono što jesi. Počni se bavit nekim sportom. Tamo nećeš biti sam. Stekni normalne prijatelje i prijateljice. Možda jednog dana jedna od njih poželi da joj budeš nešto više a ne samo frend. Imaš vremena. Ne žuri. Ne slušaj one koji se hvale kako su već imali xy cura. Skoro sve su laži. Da se mogu opet vratit u te godine... a vremeplov mi je pokvaren. Jesi ti možda iz Jaske? Zadnji Uredio Dar1 : 21-04-08 u 14:52. |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

sam se ti opusti ljepo, i radi na svojim kvalitetama maksimalno.. malo kad dobiš samopouzdanja, cure će se same ljepit za tebe jednog dana.