| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; Vidiš kako je Dar sebe prepoznao pa te sad hvali, sigurno će te staviti u listu frendova, haha ma šalim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Vidiš kako je Dar sebe prepoznao pa te sad hvali, sigurno će te staviti u listu frendova, haha ma šalim se...Nije ti vremeplov pokvaren, jer on ima jedino opciju da stane a to nije ono što želiš, oni su tako konstruirani šta ćeš... Ma to vam je problem sa finim dečkima, ali sve curke nadođu na takve prije ili poslije, no sikiriki |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Citat:
vidiš, a ovo ti nije zapelo za ''monitor'' haha... ma tejk it izi, imam i ja frendovekoji su bili fini dječarci, da vidite koje su to sad ''mrcine'' ali u potpuno pozitivnom smislu, ali istini za volju curama je nekako lakše, kad god nešto glupo zviznu (kažu) ili urade, one to brže i zaborave i brže im se zaboravi (valjda na kraćem valu su nam moždane vijuge )ali fini dečki su fini dečki uvijek, i sve mame kćerima žele upravo takve... uh malo sam predaleko otišla (ovo moje odlaženje u temi ću morat postat u temi ''ovo još niste znali o meni'', ili ću otvorit temu ''ovo ste sigurno već skužili o meni'' ) | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 606
![]() | Re: Di nać curu...? Slusaj mali,ne slusaj ti ove,jer ce ti svi bnestko pocet,filozofirati,al to nitko ne voli..A dobro me slusaj,jer znam sve,ti si jos mald,da bii mao curu,evo gledaj mene,ja sam dosta starija od tebe,ne stara,nego starija,pa sam dosta toga prosla,ja sam od svcoje 14 god,prvi put imala,mladica,i sve tako pocelo,i zavrsilo,i dan i danas nemam srece u ljubavi,a uglavnom ti si tek u pubretetu,i skola,starci,problemi,bolive me,ima tebi jos vrmeena,naci ce curu,al za sada fino, uci,budi i dalje dobar,i fin,i to ce ti se ispaliti,bolive me..Znam to po sebi.. BE YOURSELF,BE COOL! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Di nać curu...? disko, šk... Samo se nemoj praviti faca, hračkat i to... Jer mene su takve prihvatile, imamo jednog koji pljuje i to po školi pa ga cure od*ebavaju. Samo budi što jesi, i imat češ ju... Primjetil sam da će te cure više zavoljeti ako si im zabavan i zezaš se nego ako govoriš da su k**ve, krmače i to. To opče nije cool za mene, ko ni pušenje ni cuganje. |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() | Re: Di nać curu...? Pa dobro,kakve su ovo pretrage za curama?Ovdje na ovom forumu,ima jos jedna slicna fora,na istu temu,pa mislim stvarno,malo previse je ovo sve..Malo stani na loptu..Nemos ici okolo i derat se tipa. NEMAM CURU,OCU CURU(jeste gledali,onaj film talijanski, kad se lik popeo na krov i vise NEMAM ZENE NEMAM ZENE)e tako je i ovo nesto slicno. ) |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-08 Godina: 24
Poruka: 60
![]() | Re: Di nać curu...? kao sto su vec rekli kud ti se zuri ,ja sam utvojim godinama bio u totalno drugom filmu,opusti se i sve ce doc samo po sebi,istina je da ste vi danasnji "klinci" malo naprednija djeca al bez brige svega ce bit samo polako..
__________________ nisam zgodan kao brad pitt al zato ližem ko lessie |
| | |
| | #48 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Di nać curu...? zaš ima 2 tvoje teme "di nać curu" ?? omg.... mislim da je jedna suvišna... i mislim da si previše u potjeri za curama,a nikako da nešto upecaš....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() | Re: Di nać curu...? E stvarno je malo vise tema DIO NACI CURU? Pa nije ovo trznica,pa da trazis,ona sama doded,hahaah..Isto ko kad psa zoves,tako i ona..A ovdje samo nekavi cemeri,potrage,pa vise ljudi poludili sa tobom ..daj dijete bozje opladi malo..pusti brigu na veseljel..Vama muskima je lakse naci curu,nego recimo ja..Uh sto bi ja tek rekla,pricala o muskioma,gdje ga naci, pa kako mu prici,sto gluposti..da sad ne nabrajam.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

pa te sad hvali, sigurno će te staviti u listu frendova, haha ma šalim se...

)

)
mislim da je jedna suvišna...