| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; "Halo cura" ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 633
![]() | Re: Di nać curu...? Ajoj ovaj mali je sto posto neki ludjak,e sto bi sad ja ili meni slicnima ovdje na netu, ili urealnom zivotu pricali?Znaci moramo svaki dan nekome na grbaci srati,AJME,NEMAM MLADICA,(CURU)NEMAM OVO I ONO,mozda bi mogli preko cijelog posta,napisati ja mislim negdje oko 30 stranica,sa istom temom..Pa vec bi nas u ludaru vodili..Daj dijete prekini vise sa ovim,zasto ste tako svi, tvrdoglavi?Poduzmite nesto(ja sebi nemogu pomoci,al nazalost drugima mogu nekim savjetom,ja se stvarno ispricavam,al ono sto mislim, to i recem,i svaki put naj,radi toga..) |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Di nać curu...? Ako sebi ne možeš pomoći,onda sigurno ne možeš ni drugima. ![]() Prvo zavoli sebe,pa će te i drugi voljeti.Isti princip. ![]()
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Di nać curu...? A joj dobro sad,nek plače ![]() Istinu na vidjelo,ti koji samo žele naći cure/dečke su u totalno nekakvoj sjebanoj emocionalnoj krizi da im treba rame za plakanje.Proći će ih. ![]() I meni je isto par puta bilo tako " pa joj što ću sad " i mislim si,a zašto ? Bez razloga....mali se previše opterećuje sa time.![]() No,fakat nas zajebavaju sa ovakvim temama. Ovo treba zatvorit pošto više nema smisla. ![]()
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 46
![]() | Re: Di nać curu...? nemoj se zamarati time, stvari se uvijek dogode kad se najmanje nadas.. tako kad ti se neka cura svidi, budi svoj, pridji joj i ja vjerujem da ce ona prepoznat kvalitete koje imas .. evo, da sam koju godinu mladja i da nemam decka, mene mi privukao tako neki decko koji ne pije puno, ne pusi, nije smokljan i ne zeli posto - poto povalit curu.. tako da.. dont worry, ide ljeto, love is in the air ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.

Bez razloga....mali se previše opterećuje sa time.