| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; Ma nema odredenog mjesta di nac curu, to se jednostavno desi. Evo npr ja sam bio sa frendovima u tuheljskim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Di nać curu...? Ma nema odredenog mjesta di nac curu, to se jednostavno desi. Evo npr ja sam bio sa frendovima u tuheljskim toplicama na tuheljskim vecerima, ubili se ko krave btw ![]() i tam sam naso curu i s njom sam vec 3,5 godine. Nema nekog posebnog mjesta, jednostavno dode :=) @ replica - daj argumentiraj ovo molim te. kakva ti je to spika da ljudi koji traze cure zapravo traze rame za plakanje?!?! JYZZ to nema smisla nikakvog, ljudi su u godinama kad oce jebat nesto a ne plakat. e da i ti kaj si pito di nac curu, jos da ti kazem, odi van, pocni izlazit nemoj bit doma 0-24, tak neces nac curu do 80. godine kad ce ti se vec kita osusit. Eto odi na jarun sad na prodigy, ja idem isto pa ti srediom frendicu ![]() ![]() ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Di nać curu...? A oce li tko meni pomoci?Ovo je prestrasno..ja sam isto tako,vec ima pun k,,sama,i dosta mi je jadanja i svega..Pa misli brate,jel ovo nacin,da osobe poput mene,dozivu nepravde i da lutaju oko iste osi' |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Di nać curu...? Citat:
Vidiš,ako mu je do mufa,onda traženje cure i dobivanja toga što hoće nije baš " the shortcut " do cilja.Za to postoje " noćne dame ". ![]() Osim ako ne visi po nekim klubovima i čeka radodaljke. A i tema je isto jaka,frajer je napisal jedan post i umro,a drugi se tu podjebavaju. pfff
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.

)

pfff