| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; Gdje mogu s frendovima izać a da mogu nać cure??? npr ovak napišite : 13-15 god : -zagreb : -rijeka : -zadar : -... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 6
![]() | di nać curu, ali ovajput stvarno Gdje mogu s frendovima izać a da mogu nać cure??? npr ovak napišite : 13-15 god : -zagreb : -rijeka : -zadar : -split : 15-17 god : -zagreb : -rijeka : -zadar : -split : 17-20 god : -zagreb : -rijeka : -zadar : -split : 20-24 god : -zagreb : -rijeka : -zadar : -split : 24 - nadalje god : -zagreb : -rijeka : -zadar : -split : Dodajte još gradova ak znate gdje se okupljaju, navedite imena klubova, kaj ja znam... ugl da kad neko pročita da veli frendovima: "e ekipo idemo u petak navećer u onaj klub čul sam da ima cura" il tak neš kaj ja znam... ajde!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 195
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno a moj, ko prvo kako ćeš nać curu kad ti je stav kao da tražiš salatu na tržnici! Ako želiš imat curu, eto, da je imaš onda se možeš i s nekom bakicom uhvatit pod ruku!
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08 Godina: 19
Poruka: 725
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Ako si ima ideju da će se neka forumašica smilovat se na tobom i biti ti cura nisan baš siguran(nikad neznaš).Još u prošloj temi su ljudi rekli da ideš vani bilo di i priđeš nekoj curi a ti opet po starom ako ti je tolko stalo da neđeš neku curu potrudi se nekoj ćeš se svidit sigurno |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno sad malo si previse precizirao te godine od-do. totalno bez logike. zadar: forum ili gotha... u gothe budu te mlade... ali su od najmanje do najstarije? sto da ti kazem... stariji su tu negdje... ako nisu na pisti, na ulaz su? split metroplis... budu te mlade... opet od naj mlade do najstarije... ovo su diskoteke... nego nadi ti neku koja se svakom smilluje i daje ta ti naj bolja. reka bi Bog, tko daje i vraca mu se ha ha |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Može jedan BigMac, jedne krumpiriće, shake od vanilije, pitu od višanja i jednu curu molim. Za ovdje. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 195
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
![]() jao, nema cure, morate rezervirati 5 dana unaprijed ![]()
__________________ Život kao igra(blog) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.