| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; a kolko ti imas godina? ovdje si napravi tablicu za cure od 13 godina ovo mi je dobro Citat: ...ak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno a kolko ti imas godina? ovdje si napravi tablicu za cure od 13 godina ![]() ovo mi je dobro Citat:
__________________ 20LEGEND | |
| |
| | #12 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
Ne Antom ![]() Nema cure? Dobro, imate onda 2 dečka? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno E mafijas zadarsko izvješće ti je krivo da je sad to sve maloljetno po klubovima je al baš 13 ni gotam ni forum, od 15 pa na dalje je ekipa prvi drugi srednjeAl to nije važno čoviće neš dolazit u zadar tražit curu a iz zagreba si koji ti je |
| |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
okani se cura i učlani u lovačko društvo, za početak.
__________________ You only live twice | |
| |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno ma 13-15 su u vrticu to vi znamo. taj podatak je eliminiran hehe od 15-20 su kao mlade ali tu di su i takve su i starije... nema tu pravila ko ce ic ili izac... ja ionako ne izlazim,,, |
| |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Vidim da tražiš od 13 pa sve do 24 i dalje. To znači da sad imaš 13, ali ti se neda stalno postavljat isto pitanje na forumu pa bi se htio osigurat barem do 24-te godine. |
| |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.

ni gotam ni forum, od 15 pa na dalje je ekipa prvi drugi srednje