| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Onda mogu birati i iz neke druge zamlje ili je narudžba samo iz Moldavije? trenutačno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 473
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno trenutačno uvozimo samo iz Moldavije ali uskoro se širimo na tržište Gruzije i Kosova
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 606
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno A ovaj gore,momak,ako je on tolikio mlad,pa zasto uopce ovdje trazi nesto'Kao da ce dobiti neki odgovor na pitanja'Pa nije ovo oglas,fino samo se zabavljaj,a jednog lijepog dana,ce ti doci, cura,kad se najmanje nadas.. |
| |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno tako je...doć će mu cura kad se najmanje nada...kad spusti sva oružja i opusti se zaskočit će ga neka oštrokondža i život kakav on poznaje prestat će postojati ![]() ![]() P.S. Taj "dan" se u Biblijskim tekstovima spominje kao Apokalipsa... ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 01-05-08 u 23:36. |
| |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 606
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno A nije ovo oglas,pa neka ide vani,mozda ima preko nekih priljatelja,prikateljica,pa nek bira..A lako njemu,a sto bi ja trebala reci, o muskima?Ni ja nemogu naci,bilo ih, poznanika,nitko od njih mi se nije svido,onako fizicki,a da sto cu,nego dalje traziti.. |
| |
| | #49 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
ne bi ti dala ni 7... kako možeš otvarati tako glumpave teme? u kojem gradu možeš naći curu?? đizzzz.... naš di bi ja tebi preporučila da odeš tražit curu..evo ti 2 mjesta:
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.