| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; ja san cuja da cura ima svugdi... ok skoro svugdi za pocetak se ostavi compa i prebaci malo na praksu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno ja san cuja da cura ima svugdi... ok skoro svugdi za pocetak se ostavi compa i prebaci malo na praksu izidji van pa ces vidit da ima cura a sto se tice toga da trazis curu i ovako vecina ih nalazi na sasvim drugim mistima, a ne klubovima... sritno i zivot u ruke ne tipkovnicu
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno eto ga ipak je nasao nekoga , to je valjda ona statistika svaka deseta ce pristat ak ju pitas za sex, mozda je to i sad za ovo ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno ko je rekao sex, to si sama rekla ja sam napisao "i sad za ovo" mislio sam za nac curu, a sex si ti spomenula... ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 490
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno čekajte, pa zar još nije našao neku? ![]() Sve mi se čini da traži na krivim mjestima ![]()
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

, to je valjda ona statistika svaka deseta ce pristat ak ju pitas za sex, mozda je to i sad za ovo