| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; haha ti to ozbiljno?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno evo me , ja isto trazim dvije koje imaju po 4 djeteta ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno ![]() Zanimljiva tema, pravo osvježenje na forumu ![]() Ni ovaj put ništa od cure ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 579
![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno čuo sam da bude po tržnicama, odmah pored bakica koje prodaju sir, prodaje se par ukrajinka, a ako nema onda naručiš ![]()
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno e da vidio sam ti neki dan par cura koje su na sebi imale natpis sve po 20 kuna , pa zaleti se do tam ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| |
| | #70 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

, ja isto trazim dvije koje imaju po 4 djeteta 

ma ima cura kolko hoćeš al di nać normalnog dečka 25-34 god.