| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vamp BiteFight Server 4 - Pa ti budi plagijator...na ovom forumu ima mjesta samo za jednu wamp... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno mislim da se radi o reklamiranju ........, evo dali mozda znas ima li neki program za antispam ali za forum. Dnevno dobijam po pet poziva za neke druge forume, zovu verovatno zbog popularnosti. Ja se nedam i neidem. (ma nista ne nude, đabaleska) ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| |
| | #83 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno stavi broj tekuceg, pa po uplati komentar na drugim forumima ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #84 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Ja koja nemogu naci,ono sto trazim,pa nemogu ni tebi pomoci,probaj prek cheta,odi na fejsbook,ili iskrica na raznimm mjestima.eto ja ovdje i nadem, al urealnosti nemogu..jbg. |
| |
| | #85 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
![]() sretno
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| |
| | #86 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno dok god postavljaš pitanje gdje da nađem curu,ništa od toga. nije poanta imati curu pod razno,takve stvari se trebaju dešavati spontano,jednostavno znati ćeš sam to kad upoznaš nekog tko će te upotpunjavati,činiti sretnim i boljim,a ako je to iz bilo kojih drugih pobuda,veza će ti potrajati dugo koliko i ove moje hlače što ih navlačim na avataru
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| |
| | #87 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno A sto se izlazaka tice ziovt nula,ljubav nula,pa prema tome,nemam vise nista za dodat,skoro sve ovdje koje poznam, iz ivdenja ljudi,davno je to udalo se i naslo nekog druogo,nisu cekali da nacu novu facu.. |
| |
| | #88 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
svaka osoba može naći nekoga... naš kak se kaže svaka krpa nađe svoju zakrpu...jebemu miša dosta kukanja.... kake savjete budalaste daješ,ko još traži nekog preko chata? odi van brate i vani ima ljudi koliko oćeš...a de ti nama reci koliko ti imaš godina???
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
| | #89 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno Citat:
Citat:
Joj koje gluposti. Ostavi se tih chatova, facebookova i sličnih gluposti i izađi van pa da vidiš koliko ćeš upoznat novog društva i ljudi koji će ti se svidjet.
__________________ | ||
| |
| | #90 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: di nać curu, ali ovajput stvarno tako je mišoooo ![]() naić će cijelo krdo mačaka i mačora... samo ak se ne postavi ko muto tuto ili tzv drvena marija...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

svaka osoba može naći nekoga... naš kak se kaže svaka krpa nađe svoju zakrpu...jebemu miša dosta kukanja.... kake savjete budalaste daješ,ko još traži nekog preko chata? odi van brate i vani ima ljudi koliko oćeš...