Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi di nać curu, ali ovajput stvarno u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vamp BiteFight Server 4 - Pa ti budi plagijator...na ovom forumu ima mjesta samo za jednu wamp...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 10-05-08, 18:15   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: di nać curu, ali ovajput stvarno

Citat:
Pravi autor: vamp Pogledaj Poruke
Pa ti budi plagijator...na ovom forumu ima mjesta samo za jednu wamp
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 10-05-08, 18:20   #82 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,767
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Pa ti budi plagijator...na ovom forumu ima mjesta samo za jednu wamp
mislim da se radi o reklamiranju ........, evo dali mozda znas ima li neki program za antispam ali za forum. Dnevno dobijam po pet poziva za neke druge forume, zovu verovatno zbog popularnosti. Ja se nedam i neidem. (ma nista ne nude, đabaleska)
Star 10-05-08, 18:28   #83 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

stavi broj tekuceg, pa po uplati komentar na drugim forumima

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-05-08, 21:49   #84 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 630
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ja koja nemogu naci,ono sto trazim,pa nemogu ni tebi pomoci,probaj prek cheta,odi na fejsbook,ili iskrica na raznimm mjestima.eto ja ovdje i nadem, al urealnosti nemogu..jbg.
-cool girl- je offline  
Star 14-05-08, 22:14   #85 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: -cool girl- Pogledaj Poruke
Ja koja nemogu naci,ono sto trazim,pa nemogu ni tebi pomoci,probaj prek cheta,odi na fejsbook,ili iskrica na raznimm mjestima.eto ja ovdje i nadem, al urealnosti nemogu..jbg.
zasto tu i na netu trazis nekoga, odavno smo ustanovili da to mozes obisit macku o rep... izadji van i zabavi se, izravno pridji nekome i to ti je to
sretno

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Star 14-05-08, 23:48   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

dok god postavljaš pitanje gdje da nađem curu,ništa od toga.
nije poanta imati curu pod razno,takve stvari se trebaju dešavati spontano,jednostavno znati ćeš sam to kad upoznaš nekog tko će te upotpunjavati,činiti sretnim i boljim,a ako je to iz bilo kojih drugih pobuda,veza će ti potrajati dugo koliko i ove moje hlače što ih navlačim na avataru
Star 21-05-08, 00:28   #87 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 630
-cool girl- se izdvaja iz mase

A sto se izlazaka tice ziovt nula,ljubav nula,pa prema tome,nemam vise nista za dodat,skoro sve ovdje koje poznam, iz ivdenja ljudi,davno je to udalo se i naslo nekog druogo,nisu cekali da nacu novu facu..
-cool girl- je offline  
Star 22-05-08, 15:43   #88 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,764
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
TI NE MOŽEŠ NAĆI? svaka osoba može naći nekoga... naš kak se kaže svaka krpa nađe svoju zakrpu...jebemu miša dosta kukanja.... kake savjete budalaste daješ,ko još traži nekog preko chata? odi van brate i vani ima ljudi koliko oćeš...

Citat:
A sto se izlazaka tice ziovt nula,ljubav nula,pa prema tome,nemam vise nista za dodat,skoro sve ovdje koje poznam, iz ivdenja ljudi,davno je to udalo se i naslo nekog druogo,nisu cekali da nacu novu facu..
a de ti nama reci koliko ti imaš godina???
Star 22-05-08, 16:06   #89 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,499
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Citat:
Citat:

Joj koje gluposti. Ostavi se tih chatova, facebookova i sličnih gluposti i izađi van pa da vidiš koliko ćeš upoznat novog društva i ljudi koji će ti se svidjet.
Star 22-05-08, 16:08   #90 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,764
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tako je mišoooo
naić će cijelo krdo mačaka i mačora... samo ak se ne postavi ko muto tuto ili tzv drvena marija...
Zatvorena Tema
Tagovi: di nac curu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114