pa kaj se brineš?!... očito si mu napeta čim se javlja i možda on voli takav tip nenametljive cure...
Raspravljate o temi glupavo raspoloženje na dejtu u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; ma fraer je gik i želi pice. on oće samo da te kara!!...
RISE and SHINE
pa kaj se brineš?!... očito si mu napeta čim se javlja i možda on voli takav tip nenametljive cure...
ova "mala" shelby me svakim danom sve vise i vise pozitivno iznenadjuje zrelim razmisljanjem
![]()
OT. pa djevojko kao što ti je i radanus rekao, očito si komad i nije ni primjetio tvoje loše raspoloženje, a dobro je to što si ti shvatila da si bila bezvezna, pa imaš vremena na drugom spoju to popraviti, prije nego što to on primjeti![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Eto sad kad su se svi složili oko toga zašto se javioja bi se osvrnula na to tvoje raspoloženje… ne mogu se oteti dojmu da tebi taj frajer i nije baš nešto previše napet, jer nekako mislim da kad te netko ful pali i nalazite se prvi put mora postojati hebeno dobar razlog da se osjećaš nedruštveno i bezveze
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Slažem se sa svima koji kažu da je tip "prešao" preko toga da si bila nezanimljiva jer si zgodna
Kod dobrog tijela nije potrebna spika i karakter...čisti primjer evolucije...
Mislim da bi Charles Darwin slično mislio...