Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Evo reći ću vam redom kako to sve skupa ide. Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-08, 19:05   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 33
Poruka: 33
DEATH BRINGER
Imam sve odgovore za vas!!!

Evo reći ću vam redom kako to sve skupa ide.
Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga vjeruješ da ti je stalo (zapravo poginula/o bi za tu personu), a naravno obično izabereš nekoga iznad tvoje klase, što naravno i nije bed jer u konačnici shvatiš jednu bitnu stvar, a njoj ću se vratiti na kraju ove priče. ukoliko ti se Fortuna osmijehne persona te zapazi, ispadneš duhovit/a, izlazak, i naravno preseravanje kako ne bi baš htjeli prvo večer sex! Ma svi hoće upravo to od prvog pogleda ali je ljudska priroda nažalost takva da je od nas napravila licemjere koji: kupuju poklončiće, vode na pićenca, drobe tko šta voli ili šta sluša, pa onda presretni trčkaraju plažom u suton i glume američke teen filmove jer tamo se sve i uči zar ne? PRVA ISTINA- UVJEK NETKO NEKOG MANJE VOLI. No ajmo reći da se volite već žblj godina i nakon 100 prekida i ponovo "spajanja" shvatite da ćete se vjenčati. Jer ona je noseća. Al vjerujete da to nema veze jer i tako se ženite i volite! DRUGA ISTINA- UVJEK SE POSTAVI PITANJE- ŠTA BI BILO DA SE NISMO MORALI VJENČATI? A ovo nas veže na TREĆU ISTINU- DIJETE NE UČVRŠĆUJE VEZU NITI BRAK, NEGO STAVLJA OKOVE OBOMA! A vjenčanje iz snovaaaa: roditelji odriješili kese pa nek se vidi čija je kuća "masna", mlada živčana-malo plače, malo klebari, djeveruše joj pišu zavjet koji će čitati dragom (2 su i spavale s njim pa znaju šta napisati), onda počasna garda drži mačeve na prilazu do oltara, pa da-da pa cmok-cmok pa na žderačinu i jujuju! ČETVRTA ISTINA- NITKO NE ČUJE ONAJ DIO- I U DOBRU I U ZLU! Ma šta imaš i slušati o zlu. ako nešt neide posvađate se i onda ona ode kod mame plakat 2 mj. prije poroda. No dobro ima i druga verzija: sve je super! imate stan/kuću, solidan auto, zdravo dijete, sex super već 3 godine braka, oboje državni namještenici... I? Šta je tu loše pitat ćete? Nakon 10 ili 15 godina braka znat ćete. PETA ISTINA- RUTINA JE NEMILOSRDNA ČAK I PREMA SEXU! Zapravo evo nas do suštine svega! Ginuo/la si da uletiš u kravet sa tom personom, a sad nakon toliko godina ti se sve gadi i najradije bi negdje bježali, ali zamka je zatvorena! Podnosite se, a pred drugima (koji također glume) izigravate skladan par. ŠESTA ISTINA- SAMO LJUTI POMIRBENI SEX UPALI ŽIŽU, NAŽALOST SAMO NA KRATKO A ONDA OPET RUTINA. Zato vi osamljena srca, uživajte taj dio vaše "osamljenosti" dok možete. Vjerujte mi na riječ.
DEATH BRINGER je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:55   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Imam sve odgovore za vas!!!

Di si prije bio da mi otvoriš oči??

Potjeh.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 10:10   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-03-08
Poruka: 2
mnolip se izdvaja iz mase

ima istine u ovome
mnolip je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 11:46   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 966
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DEATH BRINGER Pogledaj Poruke
Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga vjeruješ da ti je stalo (zapravo poginula/o bi za tu personu), a naravno obično izabereš nekoga iznad tvoje klase, što naravno i nije bed jer u konačnici shvatiš jednu bitnu stvar, a njoj ću se vratiti na kraju ove priče. ukoliko ti se Fortuna osmijehne persona te zapazi, ispadneš duhovit/a, izlazak, i naravno preseravanje kako ne bi baš htjeli prvo večer sex! Ma svi hoće upravo to od prvog pogleda ali je ljudska priroda nažalost takva da je od nas napravila licemjere koji: kupuju poklončiće, vode na pićenca, drobe tko šta voli ili šta sluša, pa onda presretni trčkaraju plažom u suton i glume američke teen filmove jer tamo se sve i uči zar ne? PRVA ISTINA- UVJEK NETKO NEKOG MANJE VOLI. No ajmo reći da se volite već žblj godina i nakon 100 prekida i ponovo "spajanja" shvatite da ćete se vjenčati. Jer ona je noseća. Al vjerujete da to nema veze jer i tako se ženite i volite! DRUGA ISTINA- UVJEK SE POSTAVI PITANJE- ŠTA BI BILO DA SE NISMO MORALI VJENČATI? A ovo nas veže na TREĆU ISTINU- DIJETE NE UČVRŠĆUJE VEZU NITI BRAK, NEGO STAVLJA OKOVE OBOMA! A vjenčanje iz snovaaaa: roditelji odriješili kese pa nek se vidi čija je kuća "masna", mlada živčana-malo plače, malo klebari, djeveruše joj pišu zavjet koji će čitati dragom (2 su i spavale s njim pa znaju šta napisati), onda počasna garda drži mačeve na prilazu do oltara, pa da-da pa cmok-cmok pa na žderačinu i jujuju! ČETVRTA ISTINA- NITKO NE ČUJE ONAJ DIO- I U DOBRU I U ZLU! Ma šta imaš i slušati o zlu. ako nešt neide posvađate se i onda ona ode kod mame plakat 2 mj. prije poroda. No dobro ima i druga verzija: sve je super! imate stan/kuću, solidan auto, zdravo dijete, sex super već 3 godine braka, oboje državni namještenici... I? Šta je tu loše pitat ćete? Nakon 10 ili 15 godina braka znat ćete. PETA ISTINA- RUTINA JE NEMILOSRDNA ČAK I PREMA SEXU! Zapravo evo nas do suštine svega! Ginuo/la si da uletiš u kravet sa tom personom, a sad nakon toliko godina ti se sve gadi i najradije bi negdje bježali, ali zamka je zatvorena! Podnosite se, a pred drugima (koji također glume) izigravate skladan par. ŠESTA ISTINA- SAMO LJUTI POMIRBENI SEX UPALI ŽIŽU, NAŽALOST SAMO NA KRATKO A ONDA OPET RUTINA. Zato vi osamljena srca, uživajte taj dio vaše "osamljenosti" dok možete. Vjerujte mi na riječ.
I šta sad?Da si pucam u glavu?.. tvoje viđenje Muško - Ženske situacije nije samo tvoje , svi mi imamo vjerojatno slične poglede na sve to ali to nije nešto oko čega bi trebalo puno razbijati glavu..., iako to često radimo...Ali kad malo bolje pogledaš ..kakav bi to život bio bez problema,i nije proble samo u problemuTI SI PROBLEM!!!, ali kako kažu svaki problem ima svoje riješenje i postoje dvije vrste ljudi...1.ONI KOJI SE FOKUSIRAJU NA PROBLEM i 2.ONI KOJI SE FOKUSIRAJU NA RIJEŠAVANJE PROBLEMA, vidiš ja spadam u ovu drugu grupu i mislim da problemi postoje kako bi ih riješavali.....
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:01   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-08
Godina: 36
Poruka: 4
escape:: se izdvaja iz mase

Jednom mi je jedna cura za kojom sam bio lud rekla da nisam ništa naročito propustio (ona je u braku 14.g.)...vjerojatno mi koji nismo probali previše idealiziramo cijelu stvar...ali ja bi dao pola kraljevstva da sam to bio ja umjesto njega!
escape:: je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:09   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 455
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

...bilo kako bilo, kada najviše voliš svoju guzu, tek tada možeš voljeti nečiju drugu!

Imam 29, živa sam i zdrava, sretna ovakva kakva jesam.
Nisam u vezi, ne fali mi toliko da venem radi toga.
Ako bude-lijepo, ako ne, opet lijepo.

jedno znam-(tj.dvoje) ako uđem u brak, ući ću iz ljubavi.Kada dođu poteškoće borit ću se iz iste te ljubavi.

hvala na pažnji.
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:15   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

čim sam vidio naslov teme odmah sam pomislio daje to ženskaroš napiso

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:21   #8 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: DEATH BRINGER Pogledaj Poruke
Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga vjeruješ da ti je stalo........................................
Procitala sam do ovdi.... Nije ovo tekst za mene... Ne radim gluposti radi nikog.
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 17:48   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,652
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Sedma istina: na kraju svi moramo umreti i....sta to znaci, da se ne upustamo u zivot?!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 18:24   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

I šta sad...

nisam skužija, jel se razvodiš?

Jel si u lošem braku?

ili svoje osobne frustracije ne želiš podijeliti sa bliskim ljudima pa radiš to na forumu...

akoš pisat piši osobno....ko će ovako općenito te slušat....

EDIT: Jel te muči štagod? Možemo li pomoći?
he finally was dead.

Zadnji Uredio kresola : 02-04-08 u 18:26.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103