| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Evo reći ću vam redom kako to sve skupa ide. Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 35
Poruka: 33
![]() | Imam sve odgovore za vas!!! Evo reći ću vam redom kako to sve skupa ide. Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga vjeruješ da ti je stalo (zapravo poginula/o bi za tu personu), a naravno obično izabereš nekoga iznad tvoje klase, što naravno i nije bed jer u konačnici shvatiš jednu bitnu stvar, a njoj ću se vratiti na kraju ove priče. ukoliko ti se Fortuna osmijehne persona te zapazi, ispadneš duhovit/a, izlazak, i naravno preseravanje kako ne bi baš htjeli prvo večer sex! Ma svi hoće upravo to od prvog pogleda ali je ljudska priroda nažalost takva da je od nas napravila licemjere koji: kupuju poklončiće, vode na pićenca, drobe tko šta voli ili šta sluša, pa onda presretni trčkaraju plažom u suton i glume američke teen filmove jer tamo se sve i uči zar ne? PRVA ISTINA- UVJEK NETKO NEKOG MANJE VOLI. No ajmo reći da se volite već žblj godina i nakon 100 prekida i ponovo "spajanja" shvatite da ćete se vjenčati. Jer ona je noseća. Al vjerujete da to nema veze jer i tako se ženite i volite! DRUGA ISTINA- UVJEK SE POSTAVI PITANJE- ŠTA BI BILO DA SE NISMO MORALI VJENČATI? A ovo nas veže na TREĆU ISTINU- DIJETE NE UČVRŠĆUJE VEZU NITI BRAK, NEGO STAVLJA OKOVE OBOMA! A vjenčanje iz snovaaaa: roditelji odriješili kese pa nek se vidi čija je kuća "masna", mlada živčana-malo plače, malo klebari, djeveruše joj pišu zavjet koji će čitati dragom (2 su i spavale s njim pa znaju šta napisati), onda počasna garda drži mačeve na prilazu do oltara, pa da-da pa cmok-cmok pa na žderačinu i jujuju! ČETVRTA ISTINA- NITKO NE ČUJE ONAJ DIO- I U DOBRU I U ZLU! Ma šta imaš i slušati o zlu. ako nešt neide posvađate se i onda ona ode kod mame plakat 2 mj. prije poroda. No dobro ima i druga verzija: sve je super! imate stan/kuću, solidan auto, zdravo dijete, sex super već 3 godine braka, oboje državni namještenici... I? Šta je tu loše pitat ćete? Nakon 10 ili 15 godina braka znat ćete. PETA ISTINA- RUTINA JE NEMILOSRDNA ČAK I PREMA SEXU! Zapravo evo nas do suštine svega! Ginuo/la si da uletiš u kravet sa tom personom, a sad nakon toliko godina ti se sve gadi i najradije bi negdje bježali, ali zamka je zatvorena! Podnosite se, a pred drugima (koji također glume) izigravate skladan par. ŠESTA ISTINA- SAMO LJUTI POMIRBENI SEX UPALI ŽIŽU, NAŽALOST SAMO NA KRATKO A ONDA OPET RUTINA. Zato vi osamljena srca, uživajte taj dio vaše "osamljenosti" dok možete. Vjerujte mi na riječ. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 28
Poruka: 871
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Citat:
, iako to često radimo...Ali kad malo bolje pogledaš ..kakav bi to život bio bez problema ,i nije proble samo u problemu TI SI PROBLEM!!!, ![]() ali kako kažu svaki problem ima svoje riješenje i postoje dvije vrste ljudi...1.ONI KOJI SE FOKUSIRAJU NA PROBLEM i 2.ONI KOJI SE FOKUSIRAJU NA RIJEŠAVANJE PROBLEMA, vidiš ja spadam u ovu drugu grupu i mislim da problemi postoje kako bi ih riješavali.....![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-08 Lokacija: zemlja Godina: 31
Poruka: 10
![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Jednom mi je jedna cura za kojom sam bio lud rekla da nisam ništa naročito propustio (ona je u braku 14.g.)...vjerojatno mi koji nismo probali previše idealiziramo cijelu stvar...ali ja bi dao pola kraljevstva da sam to bio ja umjesto njega! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! ...bilo kako bilo, kada najviše voliš svoju guzu, tek tada možeš voljeti nečiju drugu! Imam 29, živa sam i zdrava, sretna ovakva kakva jesam. Nisam u vezi, ne fali mi toliko da venem radi toga. Ako bude-lijepo, ako ne, opet lijepo. jedno znam-(tj.dvoje) ako uđem u brak, ući ću iz ljubavi.Kada dođu poteškoće borit ću se iz iste te ljubavi. hvala na pažnji. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Godina: 25
Poruka: 3,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Citat:
Ne radim gluposti radi nikog.
__________________ Postoje samo 3 boje, 10 brojeva i 7 nota. Vazno je ono sto cinimo s njima. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Imam sve odgovore za vas!!! I šta sad... ![]() nisam skužija, jel se razvodiš? Jel si u lošem braku? ili svoje osobne frustracije ne želiš podijeliti sa bliskim ljudima pa radiš to na forumu... ![]() akoš pisat piši osobno....ko će ovako općenito te slušat.... EDIT: Jel te muči štagod? Možemo li pomoći? ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 02-04-08 u 19:26. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

, iako to često radimo...Ali kad malo bolje pogledaš ..kakav bi to život bio bez problema
,i nije proble samo u problemu
TI SI PROBLEM!!!, 

Ne radim gluposti radi nikog.