Di si prije bio da mi otvoriš oči??
Potjeh.
Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Evo reći ću vam redom kako to sve skupa ide. Dakle, prvo radiš gluposti od sebe radi nekoga do koga ...
Di si prije bio da mi otvoriš oči??
Potjeh.
ima istine u ovome
I šta sad?Da si pucam u glavu?.. tvoje viđenje Muško - Ženske situacije nije samo tvoje , svi mi imamo vjerojatno slične poglede na sve to ali to nije nešto oko čega bi trebalo puno razbijati glavu..., iako to često radimo...Ali kad malo bolje pogledaš ..kakav bi to život bio bez problema
,i nije proble samo u problemu
TI SI PROBLEM!!!,
ali kako kažu svaki problem ima svoje riješenje i postoje dvije vrste ljudi...1.ONI KOJI SE FOKUSIRAJU NA PROBLEM i 2.ONI KOJI SE FOKUSIRAJU NA RIJEŠAVANJE PROBLEMA, vidiš ja spadam u ovu drugu grupu i mislim da problemi postoje kako bi ih riješavali.....
![]()
Jednom mi je jedna cura za kojom sam bio lud rekla da nisam ništa naročito propustio (ona je u braku 14.g.)...vjerojatno mi koji nismo probali previše idealiziramo cijelu stvar...ali ja bi dao pola kraljevstva da sam to bio ja umjesto njega!
...bilo kako bilo, kada najviše voliš svoju guzu, tek tada možeš voljeti nečiju drugu!
Imam 29, živa sam i zdrava, sretna ovakva kakva jesam.
Nisam u vezi, ne fali mi toliko da venem radi toga.
Ako bude-lijepo, ako ne, opet lijepo.
jedno znam-(tj.dvoje) ako uđem u brak, ući ću iz ljubavi.Kada dođu poteškoće borit ću se iz iste te ljubavi.
hvala na pažnji.
čim sam vidio naslov teme odmah sam pomislio daje to ženskaroš napiso![]()
Sedma istina: na kraju svi moramo umreti i....sta to znaci, da se ne upustamo u zivot?!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
I šta sad...
nisam skužija, jel se razvodiš?
Jel si u lošem braku?
ili svoje osobne frustracije ne želiš podijeliti sa bliskim ljudima pa radiš to na forumu...
akoš pisat piši osobno....ko će ovako općenito te slušat....
EDIT: Jel te muči štagod? Možemo li pomoći?![]()
Zadnji Uredio kresola : 02-04-08 u 19:26
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....