Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Boze, Kresola, sto si ti fin i pazljiv!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 18:31   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: Imam sve odgovore za vas!!!

Boze, Kresola, sto si ti fin i pazljiv!!!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 18:53   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Pa normalno, vidi se iz posta da je čovjek frustriran životom si....pa zašto ne pomoć...
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 19:07   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Pa normalno, vidi se iz posta da je čovjek frustriran životom si....pa zašto ne pomoć...
Tako je slažem se...., ja sam za to da sutra izađemo na ulice i skupljamo potpise i donacije od dragih ljudi kako bi mu mogli pomoći, otvorit ćemo žiro u Zagrebačkoj banci i poslat reklamnu kampanju na HRT......: Dečko frustriran jer je draga otišla s drugim traži financijsku pomoć od dragih ljudi koji su voljni pomoć kako bi si kupio kabrioleta i nasao suputnicu
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 19:17   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Mislim da malo preterujemo.... Covek je samo uvideo neke cinjenice i podelio zivotno iskustvo sa nama...

I da, hvala mu sto nas je prosvetlio!!!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 19:25   #15 (permalink)
prof. Foruma

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 20:40   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: DEATH BRINGER Pogledaj Poruke
Vjerujte mi na riječ.
E ja baš neću
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 06:51   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Dobio sam mail od pokretača ove teme. Odgovorit ću kratko ovdje jer se nemam namjeru privatno dopisivati s kolegom.

Prijatelju, nemoj mi više slati mailove, napiši ovdje što god želiš reći nekome od nas. Ovdje si pokrenuo temu i ovdje se vodi rasprava o njoj.

Svi smo mi glumci u svom igrokazu života, samo što nije svačiji igrokaz isti. Jedino je kraj za sve isti.

Žao mi je što te život ne mazi (vidi se to iz tvojih poruka i maila koji si mi poslao), no svoje bitke moraš voditi isključivo sam.

Želim ti sreću u životu!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 09:31   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Dobio sam mail od pokretača ove teme. Odgovorit ću kratko ovdje jer se nemam namjeru privatno dopisivati s kolegom.

Prijatelju, nemoj mi više slati mailove, napiši ovdje što god želiš reći nekome od nas. Ovdje si pokrenuo temu i ovdje se vodi rasprava o njoj.

Svi smo mi glumci u svom igrokazu života, samo što nije svačiji igrokaz isti. Jedino je kraj za sve isti.

Žao mi je što te život ne mazi (vidi se to iz tvojih poruka i maila koji si mi poslao), no svoje bitke moraš voditi isključivo sam.

Želim ti sreću u životu!
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 09:54   #19 (permalink)
prof. Foruma

wtf
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 11:31   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Šta vam nije jasno, čovjek je dobio PM, a odgovor je proslijedio ovdje, na forum jer je odavdje sve i počelo!!!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111