| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Boze, Kresola, sto si ti fin i pazljiv!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Citat:
, ja sam za to da sutra izađemo na ulice i skupljamo potpise i donacije od dragih ljudi kako bi mu mogli pomoći , otvorit ćemo žiro u Zagrebačkoj banci i poslat reklamnu kampanju na HRT......: Dečko frustriran jer je draga otišla s drugim traži financijsku pomoć od dragih ljudi koji su voljni pomoć kako bi si kupio kabrioleta i nasao suputnicu![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Mislim da malo preterujemo.... Covek je samo uvideo neke cinjenice i podelio zivotno iskustvo sa nama... I da, hvala mu sto nas je prosvetlio!!! ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Dobio sam mail od pokretača ove teme. Odgovorit ću kratko ovdje jer se nemam namjeru privatno dopisivati s kolegom. Prijatelju, nemoj mi više slati mailove, napiši ovdje što god želiš reći nekome od nas. Ovdje si pokrenuo temu i ovdje se vodi rasprava o njoj. Svi smo mi glumci u svom igrokazu života, samo što nije svačiji igrokaz isti. Jedino je kraj za sve isti. Žao mi je što te život ne mazi (vidi se to iz tvojih poruka i maila koji si mi poslao), no svoje bitke moraš voditi isključivo sam. Želim ti sreću u životu!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Citat:
![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

, ja sam za to da sutra izađemo na ulice i skupljamo potpise i donacije od dragih ljudi kako bi mu mogli pomoći
, otvorit ćemo žiro u Zagrebačkoj banci i poslat reklamnu kampanju na HRT......: Dečko frustriran jer je draga otišla s drugim traži financijsku pomoć od dragih ljudi koji su voljni pomoć kako bi si kupio kabrioleta i nasao suputnicu
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something