Pa normalno, vidi se iz posta da je čovjek frustriran životom si....pa zašto ne pomoć...![]()
Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Boze, Kresola, sto si ti fin i pazljiv!!!...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Pa normalno, vidi se iz posta da je čovjek frustriran životom si....pa zašto ne pomoć...![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Tako je slažem se...., ja sam za to da sutra izađemo na ulice i skupljamo potpise i donacije od dragih ljudi kako bi mu mogli pomoći
, otvorit ćemo žiro u Zagrebačkoj banci i poslat reklamnu kampanju na HRT......: Dečko frustriran jer je draga otišla s drugim traži financijsku pomoć od dragih ljudi koji su voljni pomoć kako bi si kupio kabrioleta i nasao suputnicu
![]()
Mislim da malo preterujemo.... Covek je samo uvideo neke cinjenice i podelio zivotno iskustvo sa nama...
I da, hvala mu sto nas je prosvetlio!!!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Dobio sam mail od pokretača ove teme. Odgovorit ću kratko ovdje jer se nemam namjeru privatno dopisivati s kolegom.
Prijatelju, nemoj mi više slati mailove, napiši ovdje što god želiš reći nekome od nas. Ovdje si pokrenuo temu i ovdje se vodi rasprava o njoj.
Svi smo mi glumci u svom igrokazu života, samo što nije svačiji igrokaz isti. Jedino je kraj za sve isti.
Žao mi je što te život ne mazi (vidi se to iz tvojih poruka i maila koji si mi poslao), no svoje bitke moraš voditi isključivo sam.
Želim ti sreću u životu!
wtf
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Šta vam nije jasno, čovjek je dobio PM, a odgovor je proslijedio ovdje, na forum jer je odavdje sve i počelo!!!