| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Drizztu čestitam na tisuću poruka! - usput I samo da ga ispravim - dobio sam mail, a ne PM ili PP. Mail ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Drizztu čestitam na tisuću poruka! - usput I samo da ga ispravim - dobio sam mail, a ne PM ili PP. Mail su dobili još neki forumaši koji su ovdje pisali. Mislim da je mjesto za raspravu ovdje, a ne preko pojedinačnih osobnih obraćanja. Onda to već ima neku drugu dimenziju. A DEATH BRINGERU bih savjetovao da slobodno piše o svemu. Ukoliko mu netko od nas može pomoći pouzdano znam da će to i učiniti. Lijepo je ovo mjesto koje je i meni često pomoglo da drugačije vidim stvari, da probleme sagledam i iz nekog drugog kuta, nekim drugim očima. Svi mi smo u prvom redu prijateljski raspoloženi jedni prema drugima i međusobno se podupiremo. Dobronamdošao!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! What the hell?? Joj ovo je malo previse napisano, cijelo pismo,tako da mi se nije dalo ovo citat,al vjerijem da znam u cemu je problem...svejedno neko shranje (------------ Dalje nemam kometara.. ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Hahaha, upravu si, no za mene gotovo da izlaz iz okova ne postoji, no za vas koji se premišljate... hm ima još izgleda, ali nažalost učinit ćete onako kako mislite da je najpametnije, i.............. naći se samnom u nekom glupom bircu na pivu! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Ne slažem se baš sa svim navedenim tvrdnjama...da, neke stvari s vremenom neumitno ulaze u rutinu. Mjenjaju se navike, dolaze nove odgovornosti, život postaje nakrcan sa milion sitnih obveza, premalo vremena za bavljenje nekim ljudskim dijelom priče, premalo vremena za komunikaciju al opet je to sve stvar individualnog doživljaja i odnosa prema životu svakog pojedinca. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-08 Godina: 44
Poruka: 5
![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! ha,ha,ha, da nije tužno bilo bi smiješno....,a to svi rade kad nisu svijesni sebe. Treba najprije sebe skužiti, da možeš ići dalje....bez žene(muža)djece, pasa,mačaka i ost. -Tu je bit. -A ako si uletio a nisi bio svjestan....osvijesti se sad |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

(

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something