Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Drizztu čestitam na tisuću poruka! - usput I samo da ga ispravim - dobio sam mail, a ne PM ili ...
What the hell??
Joj ovo je malo previse napisano, cijelo pismo,tako da mi se nije dalo ovo citat,al vjerijem da znam u cemu je problem...svejedno neko shranje(
------------
Dalje nemam kometara..![]()
Hahaha, upravu si, no za mene gotovo da izlaz iz okova ne postoji, no za vas koji se premišljate... hm ima još izgleda, ali nažalost učinit ćete onako kako mislite da je najpametnije, i.............. naći se samnom u nekom glupom bircu na pivu!
Ne slažem se baš sa svim navedenim tvrdnjama...da, neke stvari s vremenom neumitno ulaze u rutinu. Mjenjaju se navike, dolaze nove odgovornosti, život postaje nakrcan sa milion sitnih obveza, premalo vremena za bavljenje nekim ljudskim dijelom priče, premalo vremena za komunikaciju al opet je to sve stvar individualnog doživljaja i odnosa prema životu svakog pojedinca.
Evo samo da javim da sam dobio PM od pokretača teme...ne znam što ga je u mom postu tako uznemirlio da nije mogao jednostavno postat...![]()
Who know..
ha,ha,ha, da nije tužno bilo bi smiješno....,a to svi rade kad nisu svijesni sebe.
Treba najprije sebe skužiti, da možeš ići dalje....bez žene(muža)djece, pasa,mačaka i ost.
-Tu je bit.
-A ako si uletio a nisi bio svjestan....osvijesti se sad
..ili ocisti usi..eehe