Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Drizztu čestitam na tisuću poruka! - usput I samo da ga ispravim - dobio sam mail, a ne PM ili PP. Mail ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 15:24   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Imam sve odgovore za vas!!!

Drizztu čestitam na tisuću poruka! - usput

I samo da ga ispravim - dobio sam mail, a ne PM ili PP.

Mail su dobili još neki forumaši koji su ovdje pisali. Mislim da je mjesto za raspravu ovdje, a ne preko pojedinačnih osobnih obraćanja. Onda to već ima neku drugu dimenziju.

A DEATH BRINGERU bih savjetovao da slobodno piše o svemu. Ukoliko mu netko od nas može pomoći pouzdano znam da će to i učiniti. Lijepo je ovo mjesto koje je i meni često pomoglo da drugačije vidim stvari, da probleme sagledam i iz nekog drugog kuta, nekim drugim očima.

Svi mi smo u prvom redu prijateljski raspoloženi jedni prema drugima i međusobno se podupiremo.

Dobronamdošao!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:37   #22 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Šta vam nije jasno, čovjek je dobio PM!!!
me too...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 17:10   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 610
-cool girl- se izdvaja iz mase

What the hell??
Joj ovo je malo previse napisano, cijelo pismo,tako da mi se nije dalo ovo citat,al vjerijem da znam u cemu je problem...svejedno neko shranje(
------------

Dalje nemam kometara..
-cool girl- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 18:34   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Drizztu čestitam na tisuću poruka! - usput

I samo da ga ispravim - dobio sam mail, a ne PM ili PP.

Mail su dobili još neki forumaši koji su ovdje pisali. Mislim da je mjesto za raspravu ovdje, a ne preko pojedinačnih osobnih obraćanja. Onda to već ima neku drugu dimenziju.

A DEATH BRINGERU bih savjetovao da slobodno piše o svemu. Ukoliko mu netko od nas može pomoći pouzdano znam da će to i učiniti. Lijepo je ovo mjesto koje je i meni često pomoglo da drugačije vidim stvari, da probleme sagledam i iz nekog drugog kuta, nekim drugim očima.

Svi mi smo u prvom redu prijateljski raspoloženi jedni prema drugima i međusobno se podupiremo.

Dobronamdošao!
Svaka čast
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 21:43   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 33
Poruka: 33
DEATH BRINGER

Hahaha, upravu si, no za mene gotovo da izlaz iz okova ne postoji, no za vas koji se premišljate... hm ima još izgleda, ali nažalost učinit ćete onako kako mislite da je najpametnije, i.............. naći se samnom u nekom glupom bircu na pivu!
DEATH BRINGER je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 21:48   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase

Ne slažem se baš sa svim navedenim tvrdnjama...da, neke stvari s vremenom neumitno ulaze u rutinu. Mjenjaju se navike, dolaze nove odgovornosti, život postaje nakrcan sa milion sitnih obveza, premalo vremena za bavljenje nekim ljudskim dijelom priče, premalo vremena za komunikaciju al opet je to sve stvar individualnog doživljaja i odnosa prema životu svakog pojedinca.
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 00:04   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-08
Godina: 36
Poruka: 4
escape:: se izdvaja iz mase

Evo samo da javim da sam dobio PM od pokretača teme...ne znam što ga je u mom postu tako uznemirlio da nije mogao jednostavno postat...
escape:: je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 14:22   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Who know..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 16:18   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 44
Poruka: 5
istra se izdvaja iz mase

ha,ha,ha, da nije tužno bilo bi smiješno....,a to svi rade kad nisu svijesni sebe.
Treba najprije sebe skužiti, da možeš ići dalje....bez žene(muža)djece, pasa,mačaka i ost.
-Tu je bit.
-A ako si uletio a nisi bio svjestan....osvijesti se sad
istra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 00:40   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

..ili ocisti usi..eehe
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108