| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Imam sve odgovore za vas!!! u Društvo forumu; Možda i je.....al šta mi fali?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! pa koji će mi to kurac.....pa valjda sam ja DOKTOR a ne ti Paško Patku ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: Imam sve odgovore za vas!!! Morao sam pročitati više puta početni post da bi dočarao taj život. Mislim da Death Bringer savjetuje samački život. Pročitao sam i majci tu priču i onda smo uz čaj i kolačiće raspravili o tome. Ta priča me je samo više učvrstila u mojem naumu da dobro razmislim sa kime ću se oženiti. Ne treba brzati i oženiti curu samo iz razloga što bi željeli ići sa njom u krevet "ginuo si da sa tom personom uđeš u krevet" kako kaže Death Bringer. Vrlo poučno rečeno. Moramo odrediti neka pitanja koja djevojka mora zadovoljiti i ispuniti naša očekivanja da se odlučimo sa njom podijeliti ostatak života. Hvala Death Bringer na ovom postu.
__________________ nije život jedna deva |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something