Daj ne panicari..mozda se covjeku ne da pisati samo. znam po sebi, nekad mi se ne da odg. na poruke pa odgovorim za par dana..
mozda nije raspolozen trenutno..
javit ce se. smiri se![]()
Raspravljate o temi Izgubila sam dobrog prijatelja u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Blagdani su brzo i trebala bih biti vesela, ali nisam...Ovih dana iz čista mira prestao mi se javljati moj dobar ...
Daj ne panicari..mozda se covjeku ne da pisati samo. znam po sebi, nekad mi se ne da odg. na poruke pa odgovorim za par dana..
mozda nije raspolozen trenutno..
javit ce se. smiri se![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
De reci o kojem se forumašu radi? ajd' ajd'![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
predpostavljam da si na nekom drugom forumu, pa si došla na ovaj da nebi on vidio ovo pitanje
a što se tiče toga što ti se nije javio, možda te je neko popljuvo pred njim a da ti neznaš, pa je dobio krivu sliku o tebi i ne želi ti se više javljati.
ljudi su čudni i svašta je moguće, možda je nekom smetalo tvoje prijateljtvo s njim
mudra izreka
nisam se mogao javljati, krepala mi žarulja a ne vidim u mraku tipkati
šalim se, pa javi se ti njemu ako ti nedostaje
a možda je čovjek nečim i spriječen da ti se javi, nadam se privremeno
Verovatno je trenutno sa tom curom, pa ne moze da ti se javi... Ako ste toliko dobri, javice se!
Sta ti je ovaj net!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.