Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 48

Izgubila sam dobrog prijatelja

Raspravljate o temi Izgubila sam dobrog prijatelja u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Blagdani su brzo i trebala bih biti vesela, ali nisam...Ovih dana iz čista mira prestao mi se javljati moj dobar ...

Starter
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    30
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Izgubila sam dobrog prijatelja

Blagdani su brzo i trebala bih biti vesela, ali nisam...Ovih dana iz čista mira prestao mi se javljati moj dobar prijatelj.
    Upoznali smo se na forumu prije 4 mjeseca i skužili da imamo par zajedničkih tema o kojima smo do besvijesti razgovarali. Povjeravali smo se jedno drugom, zezali..

Ne, nisam se zaljubila u njega, spomenuo mi je na početku poznanstva da ima curu u inozemstvu, ja sam mu rekla da sam već dugo solo i da ga neću šlatat sigurno. S moje strane, bila sam presretna što imam dobrog prijatelja s kojim dijelim zajedničke strasti.

Ima već tjedan dana da se ne javlja. Svaki dan je na forumu, to sam mu u profilu vidjela. Na moje tri zadnje poruke nije odgovorio. Gdje sam kvragu pogriješila?

Nisam osoba koja oko sebe ima puno ljudi i zato mi teško padne kad izgubim nekog s kim sam se dobro razumjela.
    Jednom mi je spomenuo da bi volio živjeti u inozemstvu. Ja sam ga podupirala i govorila mu da ostvari svoje snove. Jesam li možda taknula neku žicu u njemu i izbacila ga iz mirne kolotečine?

Kako smo došli od dogovora da se vidimo obavezno kad dođe u Zagreb do potpunog prekida komunikacije?

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

Re: Izgubila sam dobrog prijatelja

Daj ne panicari..mozda se covjeku ne da pisati samo. znam po sebi, nekad mi se ne da odg. na poruke pa odgovorim za par dana..
    mozda nije raspolozen trenutno..
    javit ce se. smiri se
    ''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

De reci o kojem se forumašu radi? ajd' ajd'
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: pinkgirl25 Pogledaj Poruke
    Blagdani su brzo i trebala bih biti vesela, ali nisam...Ovih dana iz čista mira prestao mi se javljati moj dobar prijatelj.
    Upoznali smo se na forumu prije 4 mjeseca i skužili da imamo par zajedničkih tema o kojima smo do besvijesti razgovarali. Povjeravali smo se jedno drugom, zezali..
    Pa nađi nekog drugog... Sigurno ima normalnih ljudi na ovom forumu sa kojima bi našla zajedničke teme.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mentol
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2,145
    Liked
    2 times

predpostavljam da si na nekom drugom forumu, pa si došla na ovaj da nebi on vidio ovo pitanje

a što se tiče toga što ti se nije javio, možda te je neko popljuvo pred njim a da ti neznaš, pa je dobio krivu sliku o tebi i ne želi ti se više javljati.

ljudi su čudni i svašta je moguće, možda je nekom smetalo tvoje prijateljtvo s njim
    mudra izreka

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

nisam se mogao javljati, krepala mi žarulja a ne vidim u mraku tipkati

šalim se, pa javi se ti njemu ako ti nedostaje

a možda je čovjek nečim i spriječen da ti se javi, nadam se privremeno
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    30
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mentol Pogledaj Poruke
    predpostavljam da si na nekom drugom forumu, pa si došla na ovaj da nebi on vidio ovo pitanje

a što se tiče toga što ti se nije javio, možda te je neko popljuvo pred njim a da ti neznaš, pa je dobio krivu sliku o tebi i ne želi ti se više javljati.

ljudi su čudni i svašta je moguće, možda je nekom smetalo tvoje prijateljtvo s njim
    Ne nije moguće jer za to naše dopisivanje znamo samo on i ja.

Uvijek mi je odgovarao na svaku poruku, a sad se ne javlja...

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Citat Pravi autor: pinkgirl25 Pogledaj Poruke

Ne, nisam se zaljubila u njega, spomenuo mi je na početku poznanstva da ima curu u inozemstvu, ja sam mu rekla da sam već dugo solo i da ga neću šlatat sigurno. S moje strane, bila sam presretna što imam dobrog prijatelja s kojim dijelim zajedničke strasti.

Ima već tjedan dana da se ne javlja. Svaki dan je na forumu, to sam mu u profilu vidjela. Na moje tri zadnje poruke nije odgovorio. Gdje sam kvragu pogriješila?

Nisam osoba koja oko sebe ima puno ljudi i zato mi teško padne kad izgubim nekog s kim sam se dobro razumjela.
    Jednom mi je spomenuo da bi volio živjeti u inozemstvu. Ja sam ga podupirala i govorila mu da ostvari svoje snove. Jesam li možda taknula neku žicu u njemu i izbacila ga iz mirne kolotečine?

Kako smo došli od dogovora da se vidimo obavezno kad dođe u Zagreb do potpunog prekida komunikacije?
    'Ko da o meni pišeš

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Verovatno je trenutno sa tom curom, pa ne moze da ti se javi... Ako ste toliko dobri, javice se!

Sta ti je ovaj net!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Starter
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    30
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Verovatno je trenutno sa tom curom, pa ne moze da ti se javi... Ako ste toliko dobri, javice se!

Sta ti je ovaj net!
    Ok za par dana javim da li se udostojao napisat poruku...

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku