Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi jedna mala u Društvo forumu; Ljudi imam problem već dulje vriijeme,pa premda se na tom forumu piše i o tome ja ću ga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 14:35   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-07
Godina: 22
Poruka: 4
dadro se izdvaja iz mase
jedna mala

Ljudi imam problem već dulje vriijeme,pa premda se na tom forumu piše i o tome ja ću ga iznijeti.
Evo.
Ja sam upoznao curu prije 8 mjeseci,nisam se odmah zaljubio ali bili smo prijatelji,još sada se družimo svaki vikend,ali ona voli drugog! Dobro,to me još ne opterećuje previše, nego kad ja krenem u "napad" ona meni počinje pričati o svojim bivšim ljubavima, a da bi za recimo pol sata se ljubakala s drugim.
teško mi to gledati,probao sam i da se ne družiti se s njom,ali mi je srce jače od ponosa.
Znam da će mi neki reći da sam lud kaj to već gledam tak dugo,ali ako tkoima kakav prijedlog neka mi se javi.
Hvala.
dadro je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 14:40   #2 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: jedna mala

znash koje ja savjete mdajem..svima tak..
pukni se u zhilu hajde tko ga jebe..k'o da obracha paznju na tebe

ma stari move on
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 15:11   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ma ima ih puuuuuno....kaj si za tu jednu zapeo....idemo dalje
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 15:23   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,186
RizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono nešto

prika nisi lud nego si ludo zaljubljen sta je super al,moras se postavit ko alfa muzjak i poduzet mjere,inace ces samo patit zakurac
ja bi ti reka da je zgrabis pred svima i poljubis strasno da te nemoze odbit,a ako te odjebe ili te makne od sebe i pocne neku spiku samo se okreni i otiđi...od rici nema spasa,ako oces rici dodi ode na chat..irl je akcija i samo akcija.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 15:36   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Kao što reče Rizla , nisi lud već zaljubljen i to je normalno kako se osećaš kad gledaš to. Pokušaj da te to mnogo ne boli, ili joj reci za svoja osećanja...
Star 02-01-08, 16:56   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: dadro Pogledaj Poruke
Ljudi imam problem već dulje vriijeme,pa premda se na tom forumu piše i o tome ja ću ga iznijeti.
Evo.
Ja sam upoznao curu prije 8 mjeseci,nisam se odmah zaljubio ali bili smo prijatelji,još sada se družimo svaki vikend,ali ona voli drugog! Dobro,to me još ne opterećuje previše, nego kad ja krenem u "napad" ona meni počinje pričati o svojim bivšim ljubavima, a da bi za recimo pol sata se ljubakala s drugim.
teško mi to gledati,probao sam i da se ne družiti se s njom,ali mi je srce jače od ponosa.
Znam da će mi neki reći da sam lud kaj to već gledam tak dugo,ali ako tkoima kakav prijedlog neka mi se javi.
Hvala.

ona u tebi vidi sano prijatelja.. "napad" ti je cisto prijateljski.. to bi trebao promijeniti
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:36   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Čim ti ona priča o bivšima i zabrije s drugim pred tobom - piši kući propalo.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 20:24   #8 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Upravo tako

Sigurno ti je teško, al imaš dvije opcije jedna je da je odjebeš (ostanete samo prijatelji), a druga je da promjeniš taktiku dok još možeš, jer bez obzira na to što te već gleda samo kao prijatelja pokušaj s pravim napadom - poljubi je, u usta naravno prvom prilikom čim počne baljezgat o tim propalim slučajevima (najgore što ćeš pokupit je šamar-iako sumnjam u to), a ako si malo sramežljiviji reci joj što osjećaš ili joj napiši pismo (bitno je da probaš, barem kasnije nećeš žalit).

Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 12:58.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 11:14   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Poslušaj ove pametne ljude, ili probaj ili šetaj!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jedna, mala

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103