| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jedna mala u Društvo forumu; Ljudi imam problem već dulje vriijeme,pa premda se na tom forumu piše i o tome ja ću ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Godina: 22
Poruka: 4
![]() | jedna mala Ljudi imam problem već dulje vriijeme,pa premda se na tom forumu piše i o tome ja ću ga iznijeti. Evo. Ja sam upoznao curu prije 8 mjeseci,nisam se odmah zaljubio ali bili smo prijatelji,još sada se družimo svaki vikend,ali ona voli drugog! Dobro,to me još ne opterećuje previše, nego kad ja krenem u "napad" ona meni počinje pričati o svojim bivšim ljubavima, a da bi za recimo pol sata se ljubakala s drugim. teško mi to gledati,probao sam i da se ne družiti se s njom,ali mi je srce jače od ponosa. Znam da će mi neki reći da sam lud kaj to već gledam tak dugo,ali ako tkoima kakav prijedlog neka mi se javi. Hvala. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna mala prika nisi lud nego si ludo zaljubljen sta je super al,moras se postavit ko alfa muzjak i poduzet mjere,inace ces samo patit zakurac ja bi ti reka da je zgrabis pred svima i poljubis strasno da te nemoze odbit,a ako te odjebe ili te makne od sebe i pocne neku spiku samo se okreni i otiđi...od rici nema spasa,ako oces rici dodi ode na chat..irl je akcija i samo akcija.
__________________ OKRENUTA LEĐA KRIJU LICA SRAMA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: jedna mala Citat:
ona u tebi vidi sano prijatelja.. "napad" ti je cisto prijateljski.. to bi trebao promijeniti ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna mala Čim ti ona priča o bivšima i zabrije s drugim pred tobom - piši kući propalo. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna mala Upravo tako ![]() Sigurno ti je teško, al imaš dvije opcije jedna je da je odjebeš (ostanete samo prijatelji), a druga je da promjeniš taktiku dok još možeš, jer bez obzira na to što te već gleda samo kao prijatelja pokušaj s pravim napadom - poljubi je, u usta naravno prvom prilikom čim počne baljezgat o tim propalim slučajevima (najgore što ćeš pokupit je šamar-iako sumnjam u to), a ako si malo sramežljiviji reci joj što osjećaš ili joj napiši pismo (bitno je da probaš, barem kasnije nećeš žalit). Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 12:58. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedna, mala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.