| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jel moze pomoc u Društvo forumu; Mozda ce biti malo duzi post i zahvaljujem se svima koji ga procitaju Ovako... imam problem. Imam decka, zajedno smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-07 Godina: 28
Poruka: 13
![]() | Jel moze pomoc Mozda ce biti malo duzi post i zahvaljujem se svima koji ga procitaju Ovako... imam problem. Imam decka, zajedno smo oko 3 godine. Uglavnom je sve ok bilo, osim sto me je smetalo sto je on pomalo nezreo za svoje godine ( ima 29 godina). Ja zelim sve ono sto cure, zene zele...brak, djecu i ostalo. On to ne zeli, govori da nije spreman za takve stvari jos. I mislim ok nema veze, volim ga , voli i on mene mogu cekati, jer je vrijedan toga da cekam... Kad je sa mnom savrseno je dobar prema meni, medjutim problemi nastaju kada izadje s drustvom par dana za redom i ja se osjetim zapostavljenom a desava se ponekad i da smo planirali zajedno biti tu vecer pa on ode s drustvom. Onda se naravno posvadjamo tj ja se naljutim i ne javljam mu se ali ne javlja se ni on meni, valjda zato sto zna da ce me proci sve to za par dana i da cu se pojaviti kod njega i sve ce opet biti super, naravno do slijedece iste situacije. E sad se dogodila ta situacija, samo sto ja vise ne zelim ici kod njega. Par dana se nije javljao, niti ja usao na msn a i kad jeste ja sam ga ignorirala pa je valjda i to prestao. Jedna nasa prijateljica je razgovarala s njim i bit tog razgovora je slijedeca. Da me voli, da misli stalno na mene ali da nije spreman za ovako ozbiljnu vezu. ne mislim da me vara, to nikada nije bilo pitanje niti sam ikada sumnjala. Iako mi nije niti jednom rijecju rekao da smo prekinuli niti mi bilo sta rekao, da li iz njihovog razgovora trebam zakljuciti da je gotovo ili da treba vremena jer ne razumijem kako mozes voljeti nekoga a opet zeljeti biti sam. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moze pomoc Hmmm... 3 god. ste skupa, ni puno ni malo. Nije lijepo od njega da nešto dogovara s tobom, pa onda ode s dečkima. Naučili ste jedno drugo kako reagirate na svađu, sad je badava glumiti neki ponos "ajd ti meni prvi". Uglavnom, razgovaraj s njim, ali ti, a ne netko treći...jer taj treći nije u vezi s njim. Za prijatelje treba imati vremena, ali ti nemogu biti preči od osobe s kojom planiraš nešto... Hoću reći da se i za jedno i za drugo može naći sasvim dovoljno vremena da ni jedna strana ne ispašta. A ovo "što sve žene žele" mislim da nije tako važno, čemu žurba? Zbog godina? Kaj ima neki rok? Biološki sat? Kaj će reći drugi? Stara cura? ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 253
![]() | Re: Jel moze pomoc mislim da ste se zasitili jednog drugog i da ste jos uvijek u vezi jel vam je zao prekinut nakon tri godine. Mislite da se nesto izmedu vas stvorilo kao ljubav, ali ako se tako ponasate onda nema ljubavi, mislim da vas je proslja pocetna zaljubljenost i sad se zavaravate. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-11-07 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 23
Poruka: 4
![]() | Re: Jel moze pomoc ja mislim da on tebe ne voli koliko kaže da te voli... jer da je tako, nikad te ne bi na cjedilu ostavio i otišao van s dečkima, ne bi želio biti sam i nakon svađe ne bi čekao da ti dođeš njemu nego bi se ispričavao i tražio te i želio te kraj sebe... Imaj ovo na umu. Svi muškarci koji su rekli da se ne žele ženiti ili da ne vjeruju u brak ili imaju nešto protiv braka i sami će se jednog dana oženiti. Oni zapravo ne poručuju da se ne žele nikako oženiti. Ono što govore jest da ne žele oženiti vas. Nema ničeg lošeg u tome što se netko želi vjenčati. Zbog toga se ne bi trebala sramiti, osjećati podloženom ili neoslobođenom. Zato na samom početku veze treba zaključiti jesi li odabrala muškarca koji dijeli tvoje poglede na budućnost, a ako to nije slučaj, bježite što dalje možete. Veliki planovi zahtjevaju velika djela.
__________________ I'm not lazy I just don't give a damn |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moze pomoc ja mislin da se taj tvoj momak ne vidi s tobom u budućnosti jer da se vidi s toliko godina bi mu sigurno palo na pamet i brak i dica i sve ostalo.. oprosti ako san malo preizravan ali to je jednostavno moje mišljenje,pokušaj s njim pričati o tim temama baš izravno pa ga pitaj zašto nebi tia imati obitelj i dicu,pitaj ga na izravan način a ne prije okolišati da on sebi može napraviti teren za priču... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moze pomoc ti planiraš daleko unaprijed dok je njemu još uvijek primarni cilj očito, ni ti, ni vi, ni veza, niti išta dugoročno osim prijatelja i izlazaka. i da. jako te voli i ti njega a kolko ja vidim inatite se jedan drugom.. nekak mi to ne priliči vašim godinama, ak možete - riješite, ak ne- raziđite se ko ljudi.
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moze pomoc Dakle, logika par postova je da ako se neće ženit - ne voli ju??? Zanimljivo, a krati si vrijeme na istu osobu 3 god? ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.