Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Jel moze pomoc u Društvo forumu; Pa ne bih bas rekla da se inatim. Zapravo kao sto sam i rekla nije stvar u braku i tome ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-11-07, 19:46   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 28
Poruka: 13
gaby se izdvaja iz mase
Re: Jel moze pomoc

Pa ne bih bas rekla da se inatim. Zapravo kao sto sam i rekla nije stvar u braku i tome da on mora biti sad. Takvih sam shvatanja da mislim da je to obicni komad papira i da je puno vaznije sve ono ostalo, ljubav, postovanje, sigurnost i sve sto ide uz to.
I narvno da ga volim i da bih pokusala napraviti sve da ostanemo zajedno, ali nekako imam osjecaj da samo ja rjesavam ili bar pokusavam rijesiti probleme. Njemu je nasa veza ok, cak i je i super kako on kaze. Kada me ispali radi frendova, njemu tu nema nista lose jer to svima radi. Neodgovoran je. Ne kazem da to stalno radi ali dogadja se. I sjednemo, razgovaramo i on kaze da zna u cemu grijesi i trudi se "navodno" i rekao bi neko postao drugi covjek, a onda par mjeseci poslije sve po starom. Svako normalan bi rekao e dosta vise, ali ne ja.... ja se nadjem s njim opet pricamo i vidim da me voli i da mu je zao i opet padnem na foru. I tako par puta.

I kao sto rekoh, brak je samo komad papira.... nije rekao da se ne zeli vjencti nikada, cak je rekao i da se vidi sa mnom samo da mu je sve to za sada preozbiljno, a u principu sa ovakvim ponasanjem i nezreloscu pokazuje da za takve stvari nece biti spreman godinama a mozda i nikada
gaby je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 20:21   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zelis li ti s takvom osobom provesti ostatak zivota? zapravo, zelis li nakon svega toga uopce biti dalje s njim?
Star 19-11-07, 21:59   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

mislim da se tu radi najviše o nezreosti i strahu da će ženidbom ili zajedičkim životom izgubiti svoju mladost,slobodu i očito svoj životni stav udri brigu na veselje,sve ću ja to polako i i lako
nije on jedini slučaj,po vani se često mogu susresti dečki u tim godinama (a i stariji) kojima nije ni na kraj pameti ženiti se jerni su "mladi "JOŠ..eto takvo je vrijeme došlo da se ljudi sve kasnije žene,a muškarci su uglavnom sve kasnije i kasnije spremni za taj korak.
pa i sama kažeš da izlazi sa frendovima koji su predpostavljam njegovi vršnjaci ili tu negdje,pa eto isto vani,skupa sa njim.
to je tako,promijenila su se vremena i ljudi se više baš ne žene previše u ranim dvadesetima,nego završavaju fakultete,trče za karijerom,žele se prvenstveno fiancijski i općenito osamostaliti i steći nešto,što i nije tako jednostavno u današnje vrijeme i onda tek pomišlajju na brak.uostalom,ljudi su se opecenito navikli na samostalni život,odlaze živjeti sami kao reativno mladi i više nije potrebno oženiti se da bi se netko odcijepio od roditelja.i mnogima ta samoca paše i teško im je pojmiti da su stigle godine da se nešto naprvai,da se neki odnosi odvedu na stepenicu više jer oni zaista nita loše ne vide u tome da sa 28,29,30 godina ne razmišljaju o braku,a neki ni o ozbiljnoj vezi.eto ima svega
opet mislim da ako je prava ljubav u pitanju,ako je on samostalan u svim sferama života,financijski stabilan i neovian onda nebi treblo postojati ništa što bi kočilo napredovanje vaše veze,ako je svijestan da ti je to želja i da ti nije do provoda kao njemu.drugo bi bilo da oboje smatrate da niste još spremni.

i na kraju smatram da ako muškarac ludo voli ženu učiniti će sve da ju usreći a sam će željeti sa tom ženom ostvariti nešto više od veze u kojoj ona stalno iščekuje da ga prođu njegove nezrele faze i mušice,da stoji kraj telefona i čeka njegove pozive nakon njegovih izlazaka,da čeka dali će ostati sa njom ili opet prekršiti dogovor i izaći sa frendovima,da čeka kada će konačno držati riječ i postati muškarac od riječi i NAJBITNIJE djela,kojeg i sam zna da toliko priželjkuješ.
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 16:55   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: gaby Pogledaj Poruke
Pa ne bih bas rekla da se inatim. Zapravo kao sto sam i rekla nije stvar u braku i tome da on mora biti sad. Takvih sam shvatanja da mislim da je to obicni komad papira i da je puno vaznije sve ono ostalo, ljubav, postovanje, sigurnost i sve sto ide uz to.
I narvno da ga volim i da bih pokusala napraviti sve da ostanemo zajedno, ali nekako imam osjecaj da samo ja rjesavam ili bar pokusavam rijesiti probleme. Njemu je nasa veza ok, cak i je i super kako on kaze. Kada me ispali radi frendova, njemu tu nema nista lose jer to svima radi. Neodgovoran je. Ne kazem da to stalno radi ali dogadja se. I sjednemo, razgovaramo i on kaze da zna u cemu grijesi i trudi se "navodno" i rekao bi neko postao drugi covjek, a onda par mjeseci poslije sve po starom. Svako normalan bi rekao e dosta vise, ali ne ja.... ja se nadjem s njim opet pricamo i vidim da me voli i da mu je zao i opet padnem na foru. I tako par puta.

I kao sto rekoh, brak je samo komad papira.... nije rekao da se ne zeli vjencti nikada, cak je rekao i da se vidi sa mnom samo da mu je sve to za sada preozbiljno, a u principu sa ovakvim ponasanjem i nezreloscu pokazuje da za takve stvari nece biti spreman godinama a mozda i nikada

ako i sama vidiš da su to samo njegove fore a ne stvarni pokušaj da nešto promjeni, glavu gore i šibaj dalje. mislim da nitko nije dužan cijelu vezu i sve probleme nositi na svojim leđima, bez obzira na količinu ljubavi.
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 11:15   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Mislim da nitko od nas ne može tvrditi da on tebe voli ili ne voli, imam ja sličnog (po ovom izlasci i to, ali je dosta mlađi, a s druge strane on želi i brak i djecu, pričamo o tome i tak, pa te kužim s ovim da ti uvijek moraš trčati k njemu, meni se to isto dešavalo), ali znam da nitko ne zaslužuje da u nešto uloži cijelog sebe (dakle u vašu vezu), a druga strana ne reagira!
Lako je reći - ostavi ga, ali nije tri godine tako lako baciti u vodu....samo ako on nije spreman za ozbiljnu vezu nakon 3 godine i sa 29 godina (hej, znam da su sad stvari drugačije nego nekad, ali nije više balavac) onda dobro razmisli koliko je on vrijedan tvog truda i koliko dobrih dečki propuštaš dok se trudiš oko ovog koji to možda ne zaslužuje (na kraju svega ti ipak najbolje znaš da li te je vrijedan....)
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 14:35   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 28
Poruka: 13
gaby se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Mislim da nitko od nas ne može tvrditi da on tebe voli ili ne voli, imam ja sličnog (po ovom izlasci i to, ali je dosta mlađi, a s druge strane on želi i brak i djecu, pričamo o tome i tak, pa te kužim s ovim da ti uvijek moraš trčati k njemu, meni se to isto dešavalo), ali znam da nitko ne zaslužuje da u nešto uloži cijelog sebe (dakle u vašu vezu), a druga strana ne reagira!
Lako je reći - ostavi ga, ali nije tri godine tako lako baciti u vodu....samo ako on nije spreman za ozbiljnu vezu nakon 3 godine i sa 29 godina (hej, znam da su sad stvari drugačije nego nekad, ali nije više balavac) onda dobro razmisli koliko je on vrijedan tvog truda i koliko dobrih dečki propuštaš dok se trudiš oko ovog koji to možda ne zaslužuje (na kraju svega ti ipak najbolje znaš da li te je vrijedan....)
Ma nemam pojma vise.... ja sam se izgubila u svemu tome. javio mi se nasli smo se, kaze zao mu je zbog svega sto je napravio, voli me i zeli da mu dam jos jednu priliku da mi pokaze koliko mu je stalo. Ali mislim nije vise stvar u prilikama i pokazivanju..... nego o povjerenju kojeg ja vise nemam u njega.
gaby je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 14:51   #27 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Pitaj ga kamo vodi ova vaša veza, jer vidim da ti želiš napredovat, a ako on ne želi da veza napreduje, onda te nebi imao pravo zadržavati.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 01:39   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-12-07
Godina: 24
Poruka: 3
rc007 se izdvaja iz mase

EVO OVAKO, kolege forumasi, stop D fakin krep! ON IMA 29 GODINA I NIJE DIJETE. LJUDI U TIM GODINAMA ITEKAKO POČINJU RAZMIŠLJATI O BRAKU, A KAMO LI DA IH NIJE BRIGA. RIJEŠI TO HITNO S NJIM, JEL PAZI, NIJE TEBI JOS 3 GODINE PROBLEM CEKATI, MLADA SI, LIJEPA SI, PAMETNA, ZRELA, ALI ON CE IMATI 32 GODINE I BILO BI VRLO NEZRELO DA ISPADNE DA I TADA MISLI DA CE SE "PROMIJENITI".NECE. ILI ZNA ILI NE ZNA. DA IMA 25 GODINA I DA NIJE SIGURAN ILI DA NE ZELI BITI S TOBOM, OK, SHVATIO BI. ALI, S 29 GODINA, TAKO RAZMIŠLJATI, MORA DA JE ILI (PARDON) DEBIL ILI TE NE VOLI U POTPUNOSTI,TJ. NAVIKAO SE NA TEBE,ALI MU NESTO KOD TEBE NE ODGOVARA,STO BI GA MOGLO TJ. MORALO CVRSTO VEZATI ZA TEBE! ILI MU NESTO S TVOJIM PONASANJEM, SITUACIJOM, BILO CIM U VEZI S TOBOM NE ODGOVARA U POTPUNOSTI, ILI JEDNOSTAVNO NISTE MATERIJAL ZA BRAK.P.S. TI SI MOZDA SAVRSENA, ALI MOZDA BIH TO BILA MENI (SA SVIM SVOJIM STAVOVIMA, IZGLEDOM,PONASANJEM..) ALI NJEMU NISI. RAZGOVARAJ S NJIM, I BUDI HRABRA I ODLUCNA. S V E T I O V O G O V O R I M JER I MENE MOZDA USKORO CEKA ISTI PROBLEM.OUSA I DRS MI SE! STAY COOL!
rc007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 16:28   #29 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Čitajući postove, svi su ti rekli nešto što odgovara istini ali mislim da su ti dečki rekli nešto što većinom svi mi muški mislimo.

Mi muški tražimo jebenu curu - pametnu, lijepu, zabavnu, ali i da zna radit po kući - kuhat prat, čistit...i koje možemo kontrolirat.

Zapravo podsvjesno tražimo svoje mamice, što naravno ne ide u današnje vrijeme kad su se promjenile neke uloge u društvu, kući i odnosima među ženama i muškarcima.

Tvoj dečko tebe voli, draga si mu ali ti nisi cura/žena koju bi on oženio.
Zašto?! - Zato što po svemu što si rekla on zapravo ne zna što bi s tobom, jer s jedne strane s tobom puno toga ima i ne želi to izgubit, a s druge ne želi te ženit jer te ne voli dovoljno i zato što te ne vidi kao nekoga s kim bi stvarao svoju budućnost.

Možda bi te i oženio i imao s tobom djecu, ali on bi sigurno tebi ostavio brigu i odgovornost oko svega - kuće, djece itd.

Zna tvoje želje i stavove, ali se i dalje ne mijenja, ti pokrećeš sve i brineš oko svega, mislim da i sama znaš da je za sve potrebno dvoje, a on to ne radi.
Žalosno je što trošiš vrijeme (3.godine) na nekoga tko toga očito nije vrijedan.

Ja sad u svojim godinama, a mlađi sam od tebe znam da ako upoznam curu koja mi se sviđa karakterno i fizički i vidim da imamo slične poglede na budućnost, sigurno ću nakon mjesec dana znat dal je ta osoba vrijedna truda, a nakon 6. mjeseci ću dobiti potvrdu toga i kad bi dopustio da dođemo do 3.g mislim da bi je zaprosio i ženidba sigurno, u usprotnom bi to prekinuo sigurno nakon 6. mjeseci, zbog sebe i zbog te cure.

Ti si se malo zeznula, zamazao ti je oči, sigurno ima neke kvalitete jer inače ne bi ni bila s njih ovako dugo.
Jedino što sad možeš, je dobro razmisliti što stvarno želiš i vidjeti koliko se on uklapa u to, ako vidiš da zadovoljava, reci mu to, po njegovoj reakciji ćeš znat ostalo, a ako ne zadovoljava noga i idi dalje.

Sama kažeš da je brak samo papir, ali puno je važniji vaš odnos koji je sad nestabilan a kakav će tek biti za koju godinu, zato pamet u glavu i dobro razmisli.

Zadnji Uredio LPK : 22-12-07 u 16:30.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 23:56   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,059
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Draga moja, ja bih na tvom mjestu to okončala. Vjerujem da to nije lako ni jednostavno, ali očito imate različite planove za budućnost. Mislim da nije nerealno da s 29 godina i 3 godine veze želiš brak. Ne znam koliko ti imaš, ali mislim da ti se na ovog definitivno više ne isplati gubit' vrijeme jer je očito da vam veza ne vodi nikamo. Da je njemu stvarno toliko stalo do tebe, drugačije bi se on ponašao, a ne ovako nezrelo.
I ne kužim, ozbiljna veza, traje 3 godine, a normalno je da se par dana ne čujete jer se durite i onda kad se čujete sve je super? Ovaj dio mi stvarno nije jasan.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108