| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jel moze pomoc u Društvo forumu; Vrlo lagano se riješi problem... Pričaš... Pitaš kuda vaša veza ide, misli li on tebe ikad oženiti - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel moze pomoc Vrlo lagano se riješi problem... Pričaš... Pitaš kuda vaša veza ide, misli li on tebe ikad oženiti - ako nije siguran - napucaj ga. Po pisanju tvome mislim da te on samo zavlači i zajebava. Možda mu je dosta veze... A sa 29 godina da se boji braka - neka zajebe. Nije mulac više da se boji.. Ako ne želi odrast neka se druži sa Petrom Panom i neka ne odraste i oke. A ti idi svojim putem.. on će se družiti sa onom leptiricom Tinklebery ili kako se već zove iz Petra Pana...A ti ćeš imati nekog drugoga.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-07 Godina: 28
Poruka: 13
![]() | Re: Jel moze pomoc Evo nisam odavno bila tu a vidim da ste i dalje pisali. Velika vecina vas je u pravu bila, vjerujem da me nije ni volio iskreno da bi pozelio nesto vise sa mnom. Pokusali jesmo jos jednom.... i moram priznati da se trudio.... sve do dana dok nije sreo neku bivsu od prije par godina ..... taj dan mi je rekao da mu je jos stalo do nje..... i da ne zna da li me voli. Bio je to sok jer mi je samo dan prije govorio da me voli. Niti sam sta pitala, niti sam trazila bilo kakva objasnjenja.... ostavila sam ga iste sekunde kada je to rekao. Tako da eto.... prica je gotova.... svima koji su sudjelovali u temi |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel moze pomoc Žao mi je što je završilo i još na takav način ali vjeruj mi on je taj koji je na gubitku. Ti se sad malo ohladi, presloži neke stvari u glavi i životu i "stavi" se na tržište. ![]() ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Jel moze pomoc Citat:
| |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 51
![]() | Re: Jel moze pomoc pa ako decko ima 29 godina i nije spreman za brak i ostalo,to znaci da se boji jer brak nosi posebne odgovornosti.porpicaj ti snjim sta pustas nekog 2,sta se bojis?ti ga volis a ne tvoja frendica,rijesi to snjim i reci mu sve sto imas.sretno |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

svima koji su sudjelovali u temi

Grijesiti je ljudski ...