jel to znači da ona njega još uvijek voli?
ne, nego je istraumatizirana i treba joj vremena...
Raspravljate o temi Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Dakle, upoznao ja curu, točno na njezin 23. rođendan, ja inače imam 27 godina....dakle, i ja i ona smo prošli ...
Zadnji Uredio alan_poh : 02-02-10 u 00:22
jel to znači da ona njega još uvijek voli?
ne, nego je istraumatizirana i treba joj vremena...
Neko to od gore vidi sve...
stalno mi je govorila kako je svašta prošla sa njim....i da nakon svega šta joj je napravio ga ne mrzi...i da kad gavidi se rasplače (jer mu se desilo nešto tragično u životu i kad ga vidi ne može da ne zaplače)...
Cura nije na mjestu po meni cim sam procitao da je bila 4 godine s frajerom koji ju je tukao. I voljela ga je naravno...eeee zene
Nemoj petljat oko takve cure jer ona nije tvoj par. To je tip cure koja ne cijeni osjecajnost, njeznost i suosjecanje koje si joj pruzao jer je naviknuta na nesto drugo.
I da, nemoj sve te fore od nje pusit koje ti prica jer je pola toga samo prica za tvoje usi da povjerujes.
Imao sam ja takvu situaciju gdje mi je bivsu njezin tadasnji bivsi tukao i varao sa drugima no ona je cijelo vrijeme bila luda za njim i dala meni nogu a ja sam svu tu pricu popusio koja je jaaaaaako slicna ovoj tvojoj sto se tice ''nemogu se vezat'', ''bojim se'', ''jos uvijek nesto osjecam prema njemu'' bla bla bla. A cijelo vrijeme sere po njemu i nemoze ga smislit kao
Ja sam ju upozorio da se makne od njega jer da ce najebat opet. Nije me slusala i nakon godine dana opet mi se zeljela vratit natrag srcedrapajucim pricama o tome kako je njezin bivsi budala, da je pogrijesila i kako joj je cijeli zivot bio sranje od tad. Da nebi...
Uglavnom pusti je. Ja sam mojoj bio zamjena za nega a kad joj nisam pruzao takav karakter dobio sam nogu. Nemoj biti i ti daljnjim petljanjem oko nje
ukratko...tvoja greska...da nisi toliko potencirao/spominjao taj udarac po krevetu tj. da se nisi toliko izvinjavao mozda ne bi do ovoga doslo.
ja ne vidim gdje je problem, znam i ja opsovati/udariti po krevetu kad me izda "brat" ili kad nesto nenamjerno napravim pogresno ali to je to.
trebao si se ispricati u tom trenutku (kao sto jesi), objasniti da ti je zao sto si u odlucujucem trenutku promijenio pozu (kao sto jesi) i to je to, idemo dalje. stvar nije vrijedna spomena.
ali ti si se ispricavao i ispricavao i ispricavao jos satima nakon samog dogadjaja, kroz razgovor, preko sms-a i time si je samo jos vise podsjecao na njeno ruzno iskustvo iz proslosti.
Žene su takve da vole emocionalno povrijediti muškarce, pogotovo one koje su bile fizički ili psihički zlostavljane od njih.
Ako ti se i vrati opet če ti pokušati učiniti isto, povrijediti te.
NE europskoj uniji
Žene su zle i lažu.
![]()
Ti želiš biti u vezi sa osobom koja je 4 godine bila sa tipom koju ju je tukao?
Pa sada tko je tu lud? Iz ovoga dolazimo do zaključka sa su žene zlo i da lažu.
![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
to imaš apsolutno pravo..vidim da si imao sličnu situaciju kao i ja....s time da se ova moja nije vidila s njim već brdo i ne čuju se, e sad dali su njoj proradili osjećaji opet prema njemu neznam....u svakom slučaju, trebam što dalje od nje....to mi razum govori....a šta mi govori srce...to je potpuno obratno....nikad se nisam tolikom brzinom zaljubio u curu, nikad....ali kao i uvijek do sad, nešto je tu moralo smetat, nešto se moralo desit jer je bilo presavršeno, i evo ga...isplialo je to što je....
a gle, kao što sam i gore napisao, znam da sa takvom osobom nema smisla bit jer nije sve rasčistila u svojoj glavi i ima traume od prošlosti....ali srce me vuče prema njoj...tu ne mogu ništa...ljubav je slijepa...
neću se ja njoj ni javljati ni viđati sa njom...to je za mene gotovo, ali da ću dosta vremena biti tužan, bit ću sigurno, žalit ću za nečime što ne mogu promijeniti, a to da je bar bilo moguće je upoznati prije nego je bila sa njim, ili šta ja znam, da nikad ni nije bila sa takvim debilom koji ju je tukao, fantaziram sad, ali zapitam se..šta bi onda bilo, pretpostavljam jedna lijepa i duga veza, tkozna šta sve još, napokon našao osobu vrijednu truda, a takvih je malo, pogotovo u ovim našim vremenima gdje se svi varaju i propadaju brakovi (eto, moji roditelji se rastali prije mjesec dana).....ono što i sam ne mogu jerovati, da curu koju znam 2 tjedna, da ja tugujem toliko za njom, više mi je ona značila u tih 2 tjedna nego recimo bivše s kojima sam bio i po godinu, dvije, tri godine, kako s kojom.....prvi put mogu u životu reć da sam se iskreno zaljubio, bez nekih "ali"....
inače, svi ostali koji ste dali odgovor, svi imate pravo na svoj način...znam ja to...možda i jesam pogriješio što sam se toliko izvinjavao....neznam, sada je prekasno...šta je tu je.....neki kažu "tako je trebalo bit"....sudbina?