| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... u Društvo forumu; Dakle, upoznao ja curu, točno na njezin 23. rođendan, ja inače imam 27 godina....dakle, i ja i ona smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-07 Godina: 27
Poruka: 163
![]() | Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... Dakle, upoznao ja curu, točno na njezin 23. rođendan, ja inače imam 27 godina....dakle, i ja i ona smo prošli neke stvari...nismo balavci... kada sam ju upoznao? to je bilo prije 2 tjedna.... kada smo prekinuli? danas.... i tu počinje moje pitanje da vidim šta vi mislite dragi forumaši i forumašice... ne mogu ne priznati dasam se takoreć zaljubio u nju na prvi pogled, ili ajmo reć na prvu noć....bilo je kao da ćemo se sexati ali ja sam bio totalno pijan i nisam mogao ništa...shvatila je to ona...pa smo pričali i pričali i razmijenili dosta nježnih i lijepih trenutaka....nisam neki mlakonja, ali jesam osjećajan i imam dosta sjebanih iskustva iz prošlosti, ukratko, trebala mi je baš ovakava cura...razumijevanje, dobra, zanimljiva, lijepa naravno i odgovarala mi je karakterno...stvarno, sve super....rekao sam sebi, di se ova skrivala do sad? vidio ja i ona se ful zapalila, stalno me zvala da se nađemo, slala lijepe poruke i sve to....mene ko da je grom lupio iz vedra neba.... sve je bilo super tih dva tjedan, sex odličan, razgovori dugi, smijeh, sve stvarno odlično...bilo je čak i nerealno, tako mi je sve to izgledalo....nisam mogao vjerovati....da sam napokon upoznao tako nešto...a i ona je govorila to za mene.... i šta je bilo...prije 2 dana ona došla do mene kući, mi da ćemo spavat skupa i tako to....došlo do sexa, sve super....i ja sam u jednom trenutku bio živčan i lupio sam po krevetu lagano, stvarno lagano (zato što me zabolila ruka u važnom trenutku, kada je njoj dolazilo da svrši, a ja sam to upropastio jer sam se morao premjestit, to je opis ukratko)....i nisam blizu nje lupio....a da odmah napomenem, nikad lupio nisam curu niti bi to ikad napravio, za takve majmune nemam riječi, takve ljude treba gađat kamenjima.... ona se u tom trenutku prepala i počela plakati, plakala je sigurno 5 minuta....ja sam ostao zatečen, odmah sam joj rekao izvini, poljubio je, zagrlio....pitao je šta je bilo, da nisam htio ništa napravit nego da je to bilo zato što sam bio ljut na samog sebe... ona otišla u wc, vratila se, i zaspala....ja sam joj još jednom rekao da mi je žao, ali da je krivo sve to shvatila, da ju nebi nikad lupio.... ujutro kad se probudila je sve bilo nekako bezveze....vozio sam ju na posao...i pitao dal ije sve ok, rekla je da je....poljubio ju, zagrlio i rekao da mi je žao opet.... kada sam legnuo (a ona je tada radila) sam poslao još jednu poruku i napisao brdo toga ali ukratko opet isto, da nisam i da nikad ju nebi lupio ni u snu, bilošta da mi napravim nema šanse da bi je lupio...nikad.... odgovor nisam dobio.... taj dan se nije javila....navečer sam opet poslao poruku i rekao da mi je stalo do nje i još neke stvari...opet nema odgovora... danas me nazvala i rekla je da se nađemo....i prekinula samnom..... ![]() rekla mi je da ona ne može biti u vezi, ni samnom i sa bilokim drugim, da mora biti sama jedno vrijeme...pitao sam ju dali to ima veze sa time šta sam udario, dali mi vjeruje da ja nju nikad nebi udario?? rekla je da zna da nebi nikad, i da sam joj super i da joj je žao što me na neki način zeznula, da nije trebala ić samnom u vezu nego samo brijati jer da ne može biti u vezi.....i onda mi je priznala ovo....sa bivšim dečkom s kojim je prekinula prije godinu dana (a bila je sa njim 4 godine), on ju je tukao dok su bili skupa.....i da ovo kada sam ja to napravio da ju je na t podsjetilo i da je tada shvatila da nije spremna biti u vezi...da mora biti sama.... ja znam da je to trauma tako nešto doživit, znam da joj nije lako..... ali ako sam joj ja super i dobro joj je samnom, i zna da ja to nikad nebi napravio....zašto je onda prekinula samnom?? a šta mi je sve govorila....imao sam osjećaj da se zaljubila u mene....skoro sam siguran da je.... zašto je onda ovo napravila? nisam neki tko se kuži u to da mogu utvrdit dali je moguće da zbog toga što je to doživila sa bivšim da je sada to razlog prekida samnom...i to već nakon 2 tjedna??? jel to znači da ona njega još uvijek voli? ![]() toliko sam bio sretan....jednostavno kad dođeš u nekegodine shvatiš osobu koju upoznaš odmah u početku dali je vrijedna truda ili ne....ova je vrijedna truda...ali kad ona nešto odluči to je tako i gotovo....vidim na njojda joj je jako žao zbog ovog, skoro je i plakala...možda i je kasnije kada smo se razišli.... zašto cure toliko traže dečka kod kojeg mogu imati sve, i pažnju, i ljubav i osjećaje i sigurnost, i onda kada to uspio nać odreknu se toga ?? ja sam takav da bi njoj dao sve, kad volim onda mi je cura na prvom mjestu....zna ona jer nije glupa i vidila je to odmah...uplašila se? ma čegaaaaa??? strah da bude sretna u životu? ne mogu vjerovati.... ![]() ![]() Zadnji Uredio alan_poh : 02-02-10 u 00:22. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 33
Poruka: 606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... jel to znači da ona njega još uvijek voli? ne, nego je istraumatizirana i treba joj vremena...
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... stalno mi je govorila kako je svašta prošla sa njim....i da nakon svega šta joj je napravio ga ne mrzi...i da kad gavidi se rasplače (jer mu se desilo nešto tragično u životu i kad ga vidi ne može da ne zaplače)... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... Cura nije na mjestu po meni cim sam procitao da je bila 4 godine s frajerom koji ju je tukao. I voljela ga je naravno...eeee zene ![]() Nemoj petljat oko takve cure jer ona nije tvoj par. To je tip cure koja ne cijeni osjecajnost, njeznost i suosjecanje koje si joj pruzao jer je naviknuta na nesto drugo. I da, nemoj sve te fore od nje pusit koje ti prica jer je pola toga samo prica za tvoje usi da povjerujes. Imao sam ja takvu situaciju gdje mi je bivsu njezin tadasnji bivsi tukao i varao sa drugima no ona je cijelo vrijeme bila luda za njim i dala meni nogu a ja sam svu tu pricu popusio koja je jaaaaaako slicna ovoj tvojoj sto se tice ''nemogu se vezat'', ''bojim se'', ''jos uvijek nesto osjecam prema njemu'' bla bla bla. A cijelo vrijeme sere po njemu i nemoze ga smislit kao Ja sam ju upozorio da se makne od njega jer da ce najebat opet. Nije me slusala i nakon godine dana opet mi se zeljela vratit natrag srcedrapajucim pricama o tome kako je njezin bivsi budala, da je pogrijesila i kako joj je cijeli zivot bio sranje od tad. Da nebi... Uglavnom pusti je. Ja sam mojoj bio zamjena za nega a kad joj nisam pruzao takav karakter dobio sam nogu. Nemoj biti i ti daljnjim petljanjem oko nje
__________________ I got something to say... Zadnji Uredio Radanus : 02-02-10 u 01:01. Razlog: zajeb |
| | |
| | #5 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... ukratko...tvoja greska...da nisi toliko potencirao/spominjao taj udarac po krevetu tj. da se nisi toliko izvinjavao mozda ne bi do ovoga doslo. ja ne vidim gdje je problem, znam i ja opsovati/udariti po krevetu kad me izda "brat" ili kad nesto nenamjerno napravim pogresno ali to je to. trebao si se ispricati u tom trenutku (kao sto jesi), objasniti da ti je zao sto si u odlucujucem trenutku promijenio pozu (kao sto jesi) i to je to, idemo dalje. stvar nije vrijedna spomena. ali ti si se ispricavao i ispricavao i ispricavao jos satima nakon samog dogadjaja, kroz razgovor, preko sms-a i time si je samo jos vise podsjecao na njeno ruzno iskustvo iz proslosti.
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-09 Lokacija: Zagorje Godina: 24
Poruka: 201
![]() | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... Žene su takve da vole emocionalno povrijediti muškarce, pogotovo one koje su bile fizički ili psihički zlostavljane od njih. Ako ti se i vrati opet če ti pokušati učiniti isto, povrijediti te.
__________________ "Imao bih da sam krao" - Seljačka buna : http://www.youtube.com/watch?v=hViuU...layer_embedded |
| | |
| | #9 (permalink) |
| maryland muscle machine Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 30
Poruka: 8,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... Ti želiš biti u vezi sa osobom koja je 4 godine bila sa tipom koju ju je tukao? Pa sada tko je tu lud? Iz ovoga dolazimo do zaključka sa su žene zlo i da lažu. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
![]() | Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... Citat:
to imaš apsolutno pravo..vidim da si imao sličnu situaciju kao i ja....s time da se ova moja nije vidila s njim već brdo i ne čuju se, e sad dali su njoj proradili osjećaji opet prema njemu neznam....u svakom slučaju, trebam što dalje od nje....to mi razum govori....a šta mi govori srce...to je potpuno obratno....nikad se nisam tolikom brzinom zaljubio u curu, nikad....ali kao i uvijek do sad, nešto je tu moralo smetat, nešto se moralo desit jer je bilo presavršeno, i evo ga...isplialo je to što je.... Citat:
neću se ja njoj ni javljati ni viđati sa njom...to je za mene gotovo, ali da ću dosta vremena biti tužan, bit ću sigurno, žalit ću za nečime što ne mogu promijeniti, a to da je bar bilo moguće je upoznati prije nego je bila sa njim, ili šta ja znam, da nikad ni nije bila sa takvim debilom koji ju je tukao, fantaziram sad, ali zapitam se..šta bi onda bilo, pretpostavljam jedna lijepa i duga veza, tkozna šta sve još, napokon našao osobu vrijednu truda, a takvih je malo, pogotovo u ovim našim vremenima gdje se svi varaju i propadaju brakovi (eto, moji roditelji se rastali prije mjesec dana).....ono što i sam ne mogu jerovati, da curu koju znam 2 tjedna, da ja tugujem toliko za njom, više mi je ona značila u tih 2 tjedna nego recimo bivše s kojima sam bio i po godinu, dvije, tri godine, kako s kojom.....prvi put mogu u životu reć da sam se iskreno zaljubio, bez nekih "ali".... inače, svi ostali koji ste dali odgovor, svi imate pravo na svoj način...znam ja to...možda i jesam pogriješio što sam se toliko izvinjavao....neznam, sada je prekasno...šta je tu je.....neki kažu "tako je trebalo bit"....sudbina? | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.