,Cura nije na mjestu po meni cim sam procitao da je bila 4 godine s frajerom koji ju je tukao. I voljela ga je naravno...eeee zene
Nemoj petljat oko takve cure jer ona nije tvoj par. To je tip cure koja ne cijeni osjecajnost, njeznost i suosjecanje koje si joj pruzao jer je naviknuta na nesto drugo.
I da, nemoj sve te fore od nje pusit koje ti prica jer je pola toga samo prica za tvoje usi da povjerujes.....=========================================================================.želim ti od srca da te netko zlostavlja pa da vidiš drugu stranu medalje.
Kako te nije stid napisati ovako nešto!!??
Da je riječ o tvojoj sestri da li bi ovako pisao?.=================================================================
Imao sam ja takvu situaciju gdje mi je bivsu njezin tadasnji bivsi tukao i varao sa drugima no ona je cijelo vrijeme bila luda za njim i dala meni nogu a ja sam svu tu pricu popusio koja je jaaaaaako slicna ovoj tvojoj sto se tice ''nemogu se vezat'', ''bojim se'', ''jos uvijek nesto osjecam prema njemu'' bla bla bla. A cijelo vrijeme sere po njemu i nemoze ga smislit kao
Ja sam ju upozorio da se makne od njega jer da ce najebat opet. Nije me slusala i nakon godine dana opet mi se zeljela vratit natrag srcedrapajucim pricama o tome kako je njezin bivsi budala, da je pogrijesila i kako joj je cijeli zivot bio sranje od tad. Da nebi...
Uglavnom pusti je. Ja sam mojoj bio zamjena za nega a kad joj nisam pruzao takav karakter dobio sam nogu. Nemoj biti i ti daljnjim petljanjem oko nje

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom