Stranica 2 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 44

Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo...

Raspravljate o temi Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; kratko: njoj treba gomila ljubavi, a ne dizanje ruku od nje. Sam kažeš o njoj sve u superlativima--zašto dižeš ruke ...

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo...

kratko:
    njoj treba gomila ljubavi, a ne dizanje ruku od nje.

Sam kažeš o njoj sve u superlativima--zašto dižeš ruke od nje?

postoj i razgovor, zagrljaji, psihoterapija koja i tebi treba radi rastave...postoji milijun načina ako to želiš a ako ne želiš-samo je jedan-odustani.

i da, logično je da te nakon takve reakcije poželi udaljiti od sebe jer ti nisi mogao čuti u tom trenutku kako u njoj to odzvanja, nisi mogao čuti kako si ju "i ti razočarao"...težak je to put.

Sretno!

Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    Cura nije na mjestu po meni cim sam procitao da je bila 4 godine s frajerom koji ju je tukao. I voljela ga je naravno...eeee zene

Nemoj petljat oko takve cure jer ona nije tvoj par. To je tip cure koja ne cijeni osjecajnost, njeznost i suosjecanje koje si joj pruzao jer je naviknuta na nesto drugo.
    I da, nemoj sve te fore od nje pusit koje ti prica jer je pola toga samo prica za tvoje usi da povjerujes.....=========================================================================.želim ti od srca da te netko zlostavlja pa da vidiš drugu stranu medalje.
    Kako te nije stid napisati ovako nešto!!??
    Da je riječ o tvojoj sestri da li bi ovako pisao?.=================================================================

Imao sam ja takvu situaciju gdje mi je bivsu njezin tadasnji bivsi tukao i varao sa drugima no ona je cijelo vrijeme bila luda za njim i dala meni nogu a ja sam svu tu pricu popusio koja je jaaaaaako slicna ovoj tvojoj sto se tice ''nemogu se vezat'', ''bojim se'', ''jos uvijek nesto osjecam prema njemu'' bla bla bla. A cijelo vrijeme sere po njemu i nemoze ga smislit kao

Ja sam ju upozorio da se makne od njega jer da ce najebat opet. Nije me slusala i nakon godine dana opet mi se zeljela vratit natrag srcedrapajucim pricama o tome kako je njezin bivsi budala, da je pogrijesila i kako joj je cijeli zivot bio sranje od tad. Da nebi...

Uglavnom pusti je. Ja sam mojoj bio zamjena za nega a kad joj nisam pruzao takav karakter dobio sam nogu. Nemoj biti i ti daljnjim petljanjem oko nje
    ,

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

Citat Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
    kratko:
    njoj treba gomila ljubavi, a ne dizanje ruku od nje.

potpisujem..
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Da mene netko zlostavlja? Ja nisam mazohist ko ta cura i stalno 4 godine primao batine i volio osobu koja me tuce.

A autor teme ako izabere put prema njoj znat ce samo patnju i bol koja nece zacijeliti jako jako dugo vremena.
    Kako joj god pokusavao pomoci jednostavno neces moci jer ona ne trazi osobu s tvojim karakterom i nacinom pomoci.

Blesavo zvuci, znam. Al ona je jednostavno takva osoba i amen.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Da mene netko zlostavlja? Ja nisam mazohist ko ta cura i stalno 4 godine primao batine i volio osobu koja me tuce.

A autor teme ako izabere put prema njoj znat ce samo patnju i bol koja nece zacijeliti jako jako dugo vremena.
    Kako joj god pokusavao pomoci jednostavno neces moci jer ona ne trazi osobu s tvojim karakterom i nacinom pomoci.

Blesavo zvuci, znam. Al ona je jednostavno takva osoba i amen.
    Ne treba čovjek biti mazohist da upadne u taj začarani krug. na žalost često se upravo radi o velikoj potrebi za ljubavlju, i emocijama.

Nisam još čula da je dečko curu udario na prvoj kavi-tada bi vjerojatno loše prošao, no kako se veza razvija i kada se to već dogodi često je jako teško otići od zlostavljača-tu su i prijetnje, razno razna maltretiranja...itd.

kada čovjek posudi novac od kamatara-i najebe- da li bi i tada čovjek bio mazohist!??
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Autor je rekao da se ovdje radilo o ljubavi nje prema njemu. Ona nije od njega htjela pobjec i trazit izlaz nego ga je voljela unatoc tome sto ju je tukao i time tu osobu ne smatram bas prezdravom. A vjerovatno je on prekinuo s njom na kraju a ne ona s njim.

I da, covjek je mazohist ako voli razbijace kamatare

Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Autor je rekao da se ovdje radilo o ljubavi nje prema njemu. Ona nije od njega htjela pobjec i trazit izlaz nego ga je voljela unatoc tome sto ju je tukao i time tu osobu ne smatram bas prezdravom. A vjerovatno je on prekinuo s njom na kraju a ne ona s njim.

I da, covjek je mazohist ako voli razbijace kamatare

sve to stoji, i ja razumijem što želiš reći..no vratimo se na njenu reakciju...

kada osoba bude napadnuta bilo gdje u bilo kojem ambijentu-vjeruj mi da će izbjegavati taj ambijent, pokušat će ne sjećati se...u prijevodu-tražit će izlaz.
    Postoji zlostavljanje muškarac-muškarca kada(nazovimo je radi tebe" nevina" žrtva) zlostavljani i te kako treba pomoć društva, obitelji itd. I njima se pruža pomoć i podrška, a žene su sve glupe koje si to dozvole..ma ajde molim te!

kompleksnije je to nego što mi tu pišemo.

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

slažem se s ovim što je napisao Radanus.
    cijela ova priča oko toga kako se cura nakon svih lijepih riječi odjednom sjetila svog bivšeg i trauma, pa to sad kao projicira na tebe je više nego prozirna.
    kužim ja da čovjek iz loših veza vuče traume, ali zar ih onda treba primjenjivati i liječiti na svakoj slijedećoj osobi i vezi?
    jedino ako tu prošlost nisi prebolio.
    da ju nije ovaj ko fol udarac po krevetu podsjetio na bivšeg, možda bi to bio tren kad ti je čaša ispala iz ruku, kad si zalupio jače vratim auta, i do kada tako?

znam da ti je teško, ali najgore što sada možeš učiniti je da trčiš za njom i pokušaš ju spasiti, najgore ćeš napraviti sebi jer ćeš se uvuči u bolesnu vezu u kojoj će biti najmanje ljubavi s njene strane. znaš treba dvoje za tango.

ne želim biti okrutna, ali ovakve priče kakve je ona tebi prodala, idu uz bok onim forama: "super si mi ali se bojim veze", "volim te ali ne mogu biti s tobom jer te ne želim povrijediti" i slične gluposti. to kažeš osobi koja ti je draga, ali ne dovoljno da bi s njom ostvario neku dublju emocionalnu vezu, ali ne želiš tu osobu otkantati na grub način.
    jako nezrelo i sebično.

mene samo u svemu zanima da li se ti inače pališ na problematične cure koje vuku repove prošlih veza iza sebe, nisi napisao kakve su ti to bile bivše cure i kako su te povrijedile?
    i što je osim ljepote i lijepih riječi ona tebi pružila u ova dva tjedna, koliko kila soli ste vi to zajedno pojeli, prošli kriza, napravili kilometraže da ovo možeš nazivati ljubavlju?
    ili je ipak samo zaluđenost nečime što postoji samo u tvojoj glavi?
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

@kontrolaleta

Nije ona uopce takva kakvom je ti dozivljavas. A i na kraju krajeva sve je to prica koju je ona smislila za njega jer joj se ne sviđa i da ga nekako makne.

Mislio sam i ja sve kao ti kad sam vjerovao tim nelogicnim pricama i htio pomoci a nakon toga samo najebo.
    Kad se sjetim samo onog univerzalnog ''mislim da vise nikad necu moci voljeti nakon toga sto mi je ucinio'' i ''zasto sve u pocetku mora biti tako komplicirano s vezama''. Ides joj u susret i zgazi te. Mislis to je samo ona takva. Drugi put druga opet padnes na istu foru i zgazi te.

Treci put vec prestanes shvacat takve tipove osoba kao mucenice jer to nisu.

IMA izuzetaka puno istina je i takvim osobama je potrebna ljubav i pomoc samo ova nasa doticna nije takva.

EDIT

@Shan Sa

Sad sam tek vidio tvoje. Pametno zboris
    Zadnji Uredio Radanus : 02-02-10 u 22:42 Razlog: zajeb

Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Shan-sa trauma---ipak mislim da se ne primjenjuje da bi se nekim manipuliralo.

a sa ostalom većinom napisanoga se slažem.

Lajkaj nas na Facebooku