Stranica 3 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 44

Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo...

Raspravljate o temi Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; radanus....sada i ti imaš traume od nje, nemoj ih ispoljiti na nekoj drugoj...

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo...

radanus....sada i ti imaš traume od nje, nemoj ih ispoljiti na nekoj drugoj
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Nismo dovoljno bili skupa da dobijem traume od nje. Ja samo kazem da sam znao naletit na takve osobe i zelim upozorit autora da ne radi greske kao i ja.

A to drugima nebi radio jer je bezobrazno i pokvareno i kakva god bila osoba ne zasluzuje to.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
    Shan-sa trauma---ipak mislim da se ne primjenjuje da bi se nekim manipuliralo.
    pa ne bi se smjelo ako tvrdiš da nekog voliš i da ti je stalo.
    samo ja u ovom slučaju nigdje nisam vidjela da je ona njega ako i je toliko istraumatizirana tražila da bude uz nju i da zajedno prođu sve to.
    ona ga je jednostavno otkantala na jedan bezosjećajan način.
    i stvarno ne kužim kaj je to on napravio da ju je podsjetilo na bivšeg, gdje je tu on nju eventualno pokušavao udariti, povrijediti, zlostavljati?

sorry ali priča joj je jako prozirna, kužim ja da ima cura koje su bivši zlostavljali, ali mene nije niti jedan tren uvjerila u istinitost razloga zbog kojih je prekinula vezu.
    pod tim ne mislim da joj bivši možda stvarno nije bio gad.
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

sada će nam autor razjasniti...

no, smatram da je dva tjedna dovoljno samo za.....u ovom slučaju sex

možeš ti tražit koliko god hoćeš i šta god hoćeš...možda autoru nije bilo dovoljno stalo, možda mu je sve drugo bilo preče....a možda su u šumi
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    pa ne bi se smjelo ako tvrdiš da nekog voliš i da ti je stalo.
    samo ja u ovom slučaju nigdje nisam vidjela da je ona njega ako i je toliko istraumatizirana tražila da bude uz nju i da zajedno prođu sve to.
    ona ga je jednostavno otkantala na jedan bezosjećajan način.
    i stvarno ne kužim kaj je to on napravio da ju je podsjetilo na bivšeg, gdje je tu on nju eventualno pokušavao udariti, povrijediti, zlostavljati?

sorry ali priča joj je jako prozirna, kužim ja da ima cura koje su bivši zlostavljali, ali mene nije niti jedan tren uvjerila u istinitost razloga zbog kojih je prekinula vezu.
    pod tim ne mislim da joj bivši možda stvarno nije bio gad.
    evo mene, javljam se...to i mene muči, vjeruj mi...u cijeloj toj priči mi nije jasno, zbog čega ako mi je sve i svašta rekla priv tjedan, zašto onda ne pokuša uz mene i ono šta joj ja pružam preboliti te traume i nekakva sjećanja na bivšeg? pitao sam je, zašto meni nisi dala šansu? ona mi odgovorila da nisam ja kriv, nego da ona mora jedno vrijeme biti sama, i da neće bit sa nikime, da mora biti sama i to je to....pitao sam je onda, pa zašto ne pružiš sebi šansu da budiš sretna, nego me ovako odbacuješ? rekao sam nije pošteno....rekla je da nije mi htjela ovo napravit, da smo trebali samo brijati i to je to, jer da za vezu nije....neznam, ja sam se tu izgubio, jer tjedan dana unazad eć je smišljala gdje ćemo ić za valentinovo, gdje ćemo bit za uskrs (isuse, pa koliko još ima do uskrsa??? ) i tako, govorila da će se zaljubiti u mene, da joj je sve ovo nestvarno, da sam joj savršen i mnogo ostalog.... a sad odjednom, zbog tog mog udarca po krevetu sve otišlo kvragu? meni tu nešto ne štima....zato sam i otvorio topic, jel moguće da je zbog te traume, toliko jako to nju podjsetilo na tog konja da je ona mene ostavila? meni to ona onaj dan nije objasnila...a pitao sam ju par puta....

Citat Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
    sada će nam autor razjasniti...

no, smatram da je dva tjedna dovoljno samo za.....u ovom slučaju sex

možeš ti tražit koliko god hoćeš i šta god hoćeš...možda autoru nije bilo dovoljno stalo, možda mu je sve drugo bilo preče....a možda su u šumi

gle, ja stvarno nisam tip koji se lako zaljubi....cure mi se na početku sviđaju ali to je to, nikakva zaljubljenost....ovo mi je stvarno prvi put da sam osjetio takvu bliskost sa nekom curom u tako kratkom vremenu....to je ono što tražim od cure, barem se ova tako prikazala prvi tjedan....i osjećajna, i nježna, i zanimljiva, i cijenila je moju pažnju i šta ja znam sve šta ne....nisam dijete da ne razumijem da za volit osobu ti treba brdo vremena....možda mi se u budućnosti desi opet nešto tako lijepo sa drugom osobom, neznam, ali ovo mi je prvi put.....kako to uopće objasnit?

što se tiče mojih bivših, pa uglavnom je to bilo da sam ja bio kao i sa ovom, imale su pažnju od mene, ljubav, strpljivost, razumijevanja, poštovao sam ih, prihvatio njihove mane....ni jedna od njih nije cijenila moj trud....i dan danas mi se te cure javljaju i govore mi da sam im bio super dečko, i da od onda nisu naišle na takvog....pa ja to stvarno ne kužim zašto ne cijenit ono šta se ima? neo srljati dalje i na kraju shvatit da ono šta si imao je vrijedilo, i da si to na kraju izgubio bezveze....jer one su u većini slučajeva prekidale....
    moram priznat i da sam sebe pitam, dali je možda problem u meni ili sam jednostavno naišao na krive cure? kako to znat? ne varam ih, dam sve od sebe da se osjećaju voljene (ali samo ako ih volim, ne umjetno) i sve ostalo šta sam već napisao....

no, za kraj....ova me danas nazvala...znala je da danas imam neki ispit, i zvala je da vidi kako je prošlo.....čuo sam u glasu da joj je drago da me čuje.....gledam realno na taj poziv a ne fantaziram...mislim da me zvala jer joj je krivo što je sve tako završilo, a ne zbog toga što me želi nazad....idem i do nje u četvrtak da joj vratim neke stvari i da mi naruči nešto, na njezinu inicijativu, znači i kad se vidimo sad u četvrtak opet čemo se trebat vidit da mi da to šta je naručila....rekla je da možemo i gledat koj film zajedno....čemu sve to? kako se to vama čini? ja sam ekao, realno gledajući, mislim da pošto je cura dobra kao osoba sada joj je krivo što me zeznula na taj određeni način....po meni taj poziv ne znači ništa njoj....i da napomenem, od jučer kada smo prekinuli, ja joj se nisam javio ni sms-om ni pozivom, ništa....ona je sama danas nazvala...i to pola sata nakon ispita (jer je znala kada imam ispit), očito je čekala ko zapeta da joj javim, ja nisam javljao ništa i onda me odmah zvala....
    e šta mi radi....

Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Citat Pravi autor: alan_poh Pogledaj Poruke
    ...imale su pažnju od mene, ljubav, strpljivost, razumijevanja, poštovao sam ih, prihvatio njihove mane....ni jedna od njih nije cijenila moj trud....
    Nisi im zanimljiv takav. Kad one dobe sto zele to im postane dosadno i nastavljaju dalje. Krive vrste cura stari sta ces.
    Takve su i moje bile no jos uvijek trazim onu koja ce znat cijenit to sto si naveo.

A sto se tice te sadasnje nazovimo je tako...
    Cuj sta ti god mi rekli ti ces poslusat svoje srce samo sto ce te odvest u ponor.

Zavest ce te, poludit ces za njom i sjebat ce te. To ti mogu odmah sad rec. Takva je i gotovo. Ako dobi i maaaaaaaalo sanse kod svog dragog bivseg dobricine nece okljevat da te odjebe budi bez brige.
    I onda ti prodavat price kako te cijeni i kako si joj dobar
    No ona ce se tebi zavuc pod kozu i u misli i nece izlazit van dugo vremena.
    Sretno

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    Nisi im zanimljiv takav. Kad one dobe sto zele to im postane dosadno i nastavljaju dalje. Krive vrste cura stari sta ces.
    Takve su i moje bile no jos uvijek trazim onu koja ce znat cijenit to sto si naveo.

A sto se tice te sadasnje nazovimo je tako...
    Cuj sta ti god mi rekli ti ces poslusat svoje srce samo sto ce te odvest u ponor.

Zavest ce te, poludit ces za njom i sjebat ce te. To ti mogu odmah sad rec. Takva je i gotovo. Ako dobi i maaaaaaaalo sanse kod svog dragog bivseg dobricine nece okljevat da te odjebe budi bez brige.
    I onda ti prodavat price kako te cijeni i kako si joj dobar
    No ona ce se tebi zavuc pod kozu i u misli i nece izlazit van dugo vremena.
    Sretno

sve što govoriš ima smisla....one cure koje me nimalo nisu zanimale, prema njima sam se ponašao baš suprotno (čitajdjebavajučim stilom) i te bi trčale zamnom mjesecima, neke čak i godinama.....dok sve one za koje sam mislio da su vrijedne truda i koje su mi stvarno bile dobre u svakom pogledu, prema njima sam bio takav pun pažnje itd, e sve one su me odreda odjebale, svaka na svoj način....i svaka sa svojom izmišljotinom razloga zbog čega prekidaju.....

kako nać nekoga da te taj cijeni za ono šta jesi? da se trudim, dajem pažnje i da mi je to uzvračeno? da ne moram folirat kako bi im bio zanimljiv....pa isuse do sad koliko sam cura imao i sve kao što sam prethodno opisao....
    želim kvalitetnu i dobru vezu, dosta mi je bilo funja i štajaznam kakvih drugih riba, a tu kvalitetu sam vidio u ovoj nazovimo je sadašnjoj, ali očito sam se zaletio žešče i lupio u tvrdi zid....još me glava boli....

Regularni forumas Avatar od korisnika ivanica34
    Datum registracije
    30-01-10
    Poruka
    90
    Liked
    3 times

mene zanima, koliko imas godina..kazes 28, a pise ti 26..sta se desi sa te 2 g u medjuvremenu....

Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Svi frajeri koji nisu primitivci i sirovine su prosli kroz to i jebu jeza kroz neuspjele veze.
    Nisi sam bez brige.
    Neznam...probaj malo eksperimentirat pa se ponasaj prema curi koja te zanima kao da te ne zanima. Bedasto je jer je gluma no jbg...
    Bar dok ne naiđe ona prava..

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: alan_poh Pogledaj Poruke
    ...no, za kraj....ova me danas nazvala...znala je da danas imam neki ispit, i zvala je da vidi kako je prošlo.....čuo sam u glasu da joj je drago da me čuje.....gledam realno na taj poziv a ne fantaziram...mislim da me zvala jer joj je krivo što je sve tako završilo, a ne zbog toga što me želi nazad....idem i do nje u četvrtak da joj vratim neke stvari i da mi naruči nešto, na njezinu inicijativu, znači i kad se vidimo sad u četvrtak opet čemo se trebat vidit da mi da to šta je naručila....rekla je da možemo i gledat koj film zajedno....čemu sve to? kako se to vama čini? ja sam ekao, realno gledajući, mislim da pošto je cura dobra kao osoba sada joj je krivo što me zeznula na taj određeni način....po meni taj poziv ne znači ništa njoj....i da napomenem, od jučer kada smo prekinuli, ja joj se nisam javio ni sms-om ni pozivom, ništa....ona je sama danas nazvala...i to pola sata nakon ispita (jer je znala kada imam ispit), očito je čekala ko zapeta da joj javim, ja nisam javljao ništa i onda me odmah zvala....
    e šta mi radi....
    e vidiš sad ovo o čemu pričaš jako smrdi na manipuliranje.
    ona ne zna jel bi piškila ili kakila, kao ne bi ništa s tobom, ali ipak bi gledala filmove i da joj budeš pri ruci kad se njoj sprdne.
    stvarno sebično i bezobzirno.
    ko fol bi gledala film s tobom?
    moš mislit.
    ljepo ćete se poseksati, ti ćeš se ponadati, a ona će te opet otkantati uz neku prozirnu priču.

zvala te nije zbog tebe nego zbog sebe, jer u cijeloj ovoj priči, na stranu ta priča sa njenim bivšim, radi se samo o njoj i onome što ona želi.
    da li joj je žao zbog svega?
    ne bi rekla. da joj je imalo stalo do tebe, da te poštuje, pustila bi te na miru da budeš sretan s nekom drugom kad je ona u ovakvoj situaciji i kad ti ne može pružiti što trebaš.

ti ćeš na kraju ionako napraviti po svome, ali vjeruj mi da ti je najbolje prekinuti svaki kontakt s njom ma koliko ti teško bilo jer si na jako dobrom putu da se sjebeš i to generalno.
    nažalost govorim iz vlastitog iskustva.

to da je cura dobra, divna i krasna, možda i stoji u neku ruku, samo sorry ali ja to ovdje ne vidim u niti jednom njenom postupku prema tebi.

a ova priča o bivšem koji ju je tukao: prestani okrivljavati sebe, ti nisi napravio ama baš ništa. to je samo njena spika kojom pokušava natjerati vodu na svoj mlin. a ako je priča i istinita i ako se ona njome koristi na ovakav način, onda ovo ne samo da je manipuliacija, nego je jedna bolesna manipulacija, i ako ti je imalo stalo do sebe samog bježi koliko te noge nosi.

izbor je tvoj. sretno!
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Lajkaj nas na Facebooku