Stranica 4 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 44

Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo...

Raspravljate o temi Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Shan Sa e vidiš sad ovo o čemu pričaš jako smrdi na manipuliranje. ona ne zna jel bi ...

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Re: Jel to ona za ozibljno? ne mogu vjerovati šta se desilo...

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    e vidiš sad ovo o čemu pričaš jako smrdi na manipuliranje.
    ona ne zna jel bi piškila ili kakila, kao ne bi ništa s tobom, ali ipak bi gledala filmove i da joj budeš pri ruci kad se njoj sprdne.
    stvarno sebično i bezobzirno.
    ko fol bi gledala film s tobom?
    moš mislit.
    ljepo ćete se poseksati, ti ćeš se ponadati, a ona će te opet otkantati uz neku prozirnu priču.

zvala te nije zbog tebe nego zbog sebe, jer u cijeloj ovoj priči, na stranu ta priča sa njenim bivšim, radi se samo o njoj i onome što ona želi.
    da li joj je žao zbog svega?
    ne bi rekla. da joj je imalo stalo do tebe, da te poštuje, pustila bi te na miru da budeš sretan s nekom drugom kad je ona u ovakvoj situaciji i kad ti ne može pružiti što trebaš.

ti ćeš na kraju ionako napraviti po svome, ali vjeruj mi da ti je najbolje prekinuti svaki kontakt s njom ma koliko ti teško bilo jer si na jako dobrom putu da se sjebeš i to generalno.
    nažalost govorim iz vlastitog iskustva.

to da je cura dobra, divna i krasna, možda i stoji u neku ruku, samo sorry ali ja to ovdje ne vidim u niti jednom njenom postupku prema tebi.

a ova priča o bivšem koji ju je tukao: prestani okrivljavati sebe, ti nisi napravio ama baš ništa. to je samo njena spika kojom pokušava natjerati vodu na svoj mlin. a ako je priča i istinita i ako se ona njome koristi na ovakav način, onda ovo ne samo da je manipuliacija, nego je jedna bolesna manipulacija, i ako ti je imalo stalo do sebe samog bježi koliko te noge nosi.

izbor je tvoj. sretno!

evo do tu sam pročitala, potpisujem i bježim sa teme.
    uzalud ti pokušaji, molbe za rješavanjem, dobrota, vjernost i sve ako je ovo istina.
    jednostavno-nađi nekoga kome je stalo....nema tu kruha.
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Regularni forumaš Avatar od korisnika sikolino
    Datum registracije
    21-04-08
    Starost
    30
    Poruka
    286
    Liked
    0 times

Da ne kompliciram i ponavljam slične misli,poslušaj Radanusa i Shan Sa šta govori
    Bjež od nje ko đavo od tamjana!
    Zadnji Uredio sikolino : 03-02-10 u 14:48

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ivanica34 Pogledaj Poruke
    mene zanima, koliko imas godina..kazes 28, a pise ti 26..sta se desi sa te 2 g u medjuvremenu....
    za nekoliko mjeseci ću napunit 28 godina....kakve to veze ima sa biločime? čovjek sa recimo 24 može imati iskustva više nego onaj sa 30 godina.... ne kužim šta si htjela tim pitanjem postić, pitat?
    ovdje kada sam radio korisničko ime sam bubnuo bezeze, blizu mojih godina....

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    Svi frajeri koji nisu primitivci i sirovine su prosli kroz to i jebu jeza kroz neuspjele veze.
    Nisi sam bez brige.
    Neznam...probaj malo eksperimentirat pa se ponasaj prema curi koja te zanima kao da te ne zanima. Bedasto je jer je gluma no jbg...
    Bar dok ne naiđe ona prava..
    to sam i sebi rekao....da probam tako....e sad vidiš, kažeš dok ne naiđem na onu pravu....a možda baš naiđem na pravu koja bi iz prve cijenila kakav sam ja, i onda ako ja glumim na početku to je odbije....znam da je to sad filozofiranje, ali čini mi se da je možda boljebiti onakav kakav jesi i to je to....svakoj curi pristupit kao da je ona dobra i da će te cijeniti....a šta bude na kraju, nek bude....zasad sam uvijek popušio deblji kraj

e vidiš sad ovo o čemu pričaš jako smrdi na manipuliranje.
    ona ne zna jel bi piškila ili kakila, kao ne bi ništa s tobom, ali ipak bi gledala filmove i da joj budeš pri ruci kad se njoj sprdne.
    stvarno sebično i bezobzirno.
    ko fol bi gledala film s tobom?
    moš mislit.
    ljepo ćete se poseksati, ti ćeš se ponadati, a ona će te opet otkantati uz neku prozirnu priču.

zvala te nije zbog tebe nego zbog sebe, jer u cijeloj ovoj priči, na stranu ta priča sa njenim bivšim, radi se samo o njoj i onome što ona želi.
    da li joj je žao zbog svega?
    ne bi rekla. da joj je imalo stalo do tebe, da te poštuje, pustila bi te na miru da budeš sretan s nekom drugom kad je ona u ovakvoj situaciji i kad ti ne može pružiti što trebaš.

ti ćeš na kraju ionako napraviti po svome, ali vjeruj mi da ti je najbolje prekinuti svaki kontakt s njom ma koliko ti teško bilo jer si na jako dobrom putu da se sjebeš i to generalno.
    nažalost govorim iz vlastitog iskustva.

to da je cura dobra, divna i krasna, možda i stoji u neku ruku, samo sorry ali ja to ovdje ne vidim u niti jednom njenom postupku prema tebi.

a ova priča o bivšem koji ju je tukao: prestani okrivljavati sebe, ti nisi napravio ama baš ništa. to je samo njena spika kojom pokušava natjerati vodu na svoj mlin. a ako je priča i istinita i ako se ona njome koristi na ovakav način, onda ovo ne samo da je manipuliacija, nego je jedna bolesna manipulacija, i ako ti je imalo stalo do sebe samog bježi koliko te noge nosi.

izbor je tvoj. sretno!
    imaš pravo..i trebam to napravit....ali znaš da je to jače i od mene, i od tebe (ako si bila u toj situaciji, kažeš da jesi)....meni je ovo što pišete pomoglo, koliko god to zvuči bedasto, ali prije negoli sam otvorio temu nju sam gledao samo jednim očima (da je SUPER), sada nakon svega što sam pročitao ovdje ipak se zapitam dali da uopće gubim vrijeme na sve to.....zasad želim ovo, ako mi se ona javi, ok pristat ću da se vidimo, odgovorit ću joj na sms, ali nikad se neću javljati prvi ili zvati....nek zna da je izgubila....ako vidim da se trudi vratit me nazad, ako stvarno vidim da joj je stalo do toga, onda joj možda dam i drugu priliku, s time da će to ić puno polakše i ona će trebat upregnuti više truda definitivno....ali do tada, neću se nadati ničemu, ondosno prisilit ću se gledati već druge (iako me trenutno stvarno nije volja nakon ovog što se desilo)..
    inače, bio sam prije 9 godina sa jednom curom, bili smo skupa 2 godine, nakon toga smo prekinuli....od onda stalno se čujemo, viđamo ali nema niš osim toga (nema sexa, nema brijanja, ničeg)....a govori mi da me voli, i dan danas....ja sam u međuvremenu imao puno veza, brijanja i svega, ali ova mi se stalno javlja i stalno tvrdi da me voli....ne shvaćam ju odavno ozbiljno, ali s obzirom da mi je to slična situacija kao i ova u kojoj sam sada, nakon toliko godina, jednostavno sam već naviknut da me se tako jebe u mozak, i to me više niti ne dira toliko, jednostavno postanete imuni na te gluposti...možda to znači da nemam poštovanja prema samom sebi....neznam....uvijek si mislim da ako ih odjebem da ću biti sebičnjak...malo sam lud?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Žene su zle i lažu.

naravno
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: alan_poh Pogledaj Poruke
    imaš pravo..i trebam to napravit....ali znaš da je to jače i od mene, i od tebe (ako si bila u toj situaciji, kažeš da jesi)....
    da znam. zato i velim da lijepo prekineš svu komunikaciju s njom.
    ti si sad u fazi kad si kao alkoholičar. ona je čaša fine cuge, ti dobro znaš da ne smiješ piti, ali sebi govoriš da možeš izdržati u njenoj blizini, no istina je da kad se u prvoj prilici nađeš pored nje posegnut ćeš za čašom, a poslije će biti, joj kak me boli glava.
    daj se skuliraj.

...zasad želim ovo, ako mi se ona javi, ok pristat ću da se vidimo, odgovorit ću joj na sms, ali nikad se neću javljati prvi ili zvati....nek zna da je izgubila....ako vidim da se trudi vratit me nazad, ako stvarno vidim da joj je stalo do toga, onda joj možda dam i drugu priliku, s time da će to ić puno polakše i ona će trebat upregnuti više truda definitivno....
    ovo se opet odnosi na ono što sam ti gore napisla.
    prekiniiiiiiiiii svakuuuuuuuu komunikacijuuuuuuu s njoooooooom!!!
    nisi sposoban zbog svojih osjećaja prema njoj racionalno postupati i razmišljati, pod tim ne mislim da si lud nego si jednostavno zaluđen iluzijom u svojoj glavi.
    vjeruj mi ona neće znati što je izgubila, neće shvatiti odjednom kako si ti divan i krasan i kako se ružno ponijela, neće doživjeti prosvjetljenje...
    sad ću biti okrutna, ali da je cura išta ozbiljno htjela s tobom bila bi s tobom bez prozirnih spika i laži.
    njoj jednostavno nije dovoljno stalo do tebe!
    može se ona izvlačiti na bivšeg i traume, ali da joj sad dođe netko tko joj je dovoljno napet da poželi vezu s njim ne bi niti trena razmišljala o svemu i komplicirala, osobito joj ne bi na pamet pao bivši, a ti bi postao lanjski snijeg.

ajde mi molim te samo odgovori na jedno:
    što tebi to nalaženje s njom predstavlja i što dobivaš s tim?
    još malo zavaravanja, patnje i gaženja preko sebe?
    jer ja ništa drugo ne vidim, niti ovo sve nigdje ne vodi.
    i da budete skupa opet bi ti napravila isto.
    kladim se u sve svoje nekretnine.

...inače, bio sam prije 9 godina sa jednom curom, bili smo skupa 2 godine, nakon toga smo prekinuli....od onda stalno se čujemo, viđamo ali nema niš osim toga (nema sexa, nema brijanja, ničeg)....a govori mi da me voli, i dan danas....ja sam u međuvremenu imao puno veza, brijanja i svega, ali ova mi se stalno javlja i stalno tvrdi da me voli....ne shvaćam ju odavno ozbiljno, ali s obzirom da mi je to slična situacija kao i ova u kojoj sam sada, nakon toliko godina, jednostavno sam već naviknut da me se tako jebe u mozak, i to me više niti ne dira toliko, jednostavno postanete imuni na te gluposti...možda to znači da nemam poštovanja prema samom sebi....neznam....uvijek si mislim da ako ih odjebem da ću biti sebičnjak...malo sam lud?
    s ovim boldanim si sve rekao.
    ja bi još dodala da se pališ na krive cure, malo razmisli o kriterijima prema kojima biraš partnericu i zbog čega ti se stalno događaju isti gafovi.
    ovakve stvari će ti se događati i dalje sve dok nešto ne naučiš iz njih.

sad bi ja ko žensko trebala pitati, pošto sebe smatraš dobrim dečkom koji curi može dati puno toga, zbog čega većina muškaraca umjesto da odabere Dragicu Dobrić završi sa Fufom Kučkić?
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

da znam. zato i velim da lijepo prekineš svu komunikaciju s njom.
    ti si sad u fazi kad si kao alkoholičar. ona je čaša fine cuge, ti dobro znaš da ne smiješ piti, ali sebi govoriš da možeš izdržati u njenoj blizini, no istina je da kad se u prvoj prilici nađeš pored nje posegnut ćeš za čašom, a poslije će biti, joj kak me boli glava.
    daj se skuliraj.

ovo se opet odnosi na ono što sam ti gore napisla.
    prekiniiiiiiiiii svakuuuuuuuu komunikacijuuuuuuu s njoooooooom!!!
    nisi sposoban zbog svojih osjećaja prema njoj racionalno postupati i razmišljati, pod tim ne mislim da si lud nego si jednostavno zaluđen iluzijom u svojoj glavi.
    vjeruj mi ona neće znati što je izgubila, neće shvatiti odjednom kako si ti divan i krasan i kako se ružno ponijela, neće doživjeti prosvjetljenje...
    sad ću biti okrutna, ali da je cura išta ozbiljno htjela s tobom bila bi s tobom bez prozirnih spika i laži.
    njoj jednostavno nije dovoljno stalo do tebe!
    može se ona izvlačiti na bivšeg i traume, ali da joj sad dođe netko tko joj je dovoljno napet da poželi vezu s njim ne bi niti trena razmišljala o svemu i komplicirala, osobito joj ne bi na pamet pao bivši, a ti bi postao lanjski snijeg.

ajde mi molim te samo odgovori na jedno:
    što tebi to nalaženje s njom predstavlja i što dobivaš s tim?
    još malo zavaravanja, patnje i gaženja preko sebe?
    jer ja ništa drugo ne vidim, niti ovo sve nigdje ne vodi.
    i da budete skupa opet bi ti napravila isto.
    kladim se u sve svoje nekretnine.

s ovim boldanim si sve rekao.
    ja bi još dodala da se pališ na krive cure, malo razmisli o kriterijima prema kojima biraš partnericu i zbog čega ti se stalno događaju isti gafovi.
    ovakve stvari će ti se događati i dalje sve dok nešto ne naučiš iz njih.

sad bi ja ko žensko trebala pitati, pošto sebe smatraš dobrim dečkom koji curi može dati puno toga, zbog čega većina muškaraca umjesto da odabere Dragicu Dobrić završi sa Fufom Kučkić?

sebična je jer misli samo na sebe i ono što ona želi, ne mari za moje osjećaje...
    jučer sam ju vidio....i opet mi kaže da gledamo skupa film, da odemo na kavu, da žali zamnom.....vidio sam joj prijateljicu i pričao sa njom i kaže mi da je ona ful loše i da joj je žao...a opet i opet i opet pitam ja sebe pa ako toliko žali zašto ne može biti samnom....ne kužim
    prijatelji mi govore da je moguće da ima tu neku traumu....a šta ću više razbijat glavu nemam pojma...zaljubio sam se u nju i jebeni osjećaji rade mi pomutnju u glavi i radim budalu od sebe...baš kao što si rekla, ko alkoholičar se osjećam....
    gle, ne mislim da je ona fufa kučkić....nije...dobra je osoba, samo što je malo zbunjena i sebična...ali nije zbog toga fufa...

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

jedini tko će imati traumu u svemu si ti ako se nastaviš viđati i čuti s njom, što će se po tvojim postovima vrlo vjerojatno dogoditi.
    već vidim temu "bivša me vesla već godinama, jel to ona ozbiljno?".
    a dok se ti natežeš s ovom tu, pored tebe će prolaziti normalne cure s kojima bi stvarno mogao biti sretan.
    znaš kako vele, svatko si sam bira i stvara sreću.
    što se tiče ove teme odustajem.
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Regularni forumas
    Datum registracije
    04-01-07
    Starost
    28
    Poruka
    170
    Liked
    0 times

odustao i ja na nju....

vidio sam kakva je hladna kučka na kraju....

sasvim slučajno sam naletio na nju, baš je "netko od gore" htio da ju vidim....

bila je u autu sa nekim tipom u 6 ujutro u nedjelju, ja se vračao pješke kući....totalna slučajnost, njoj nije bilo ni na kraju pameti da ću ja onuda proć....a u subotu me popodne zvala i pričala bajke...

tamo kad sam ju vidio ispred auta sam ju zvao, derao se njezino ime, ona ništa, kao da me ne poznaje....bio sam poprilično pijan...ali nisam napravio nikakvo sranje, otišao sam kući...

poslao sam joj poruku da me mogla barem pozdravit....ništa nije odgovorila...

hvala svima na savjetima, istina je na kraju sama izašla na vidjelo, zaključak je da bježim od te kučke i nikad neću gledat nazad....za mene ne postoji više...

Amen!

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    509 times

Tužno je to što je ispala takva kakva je, al je dobro što si navrijeme to vidio, tako da ne trošiš vrijeme i ljubav na osobu koja to ne zaslužuje.
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Tvrdnja dokazana. Case closed
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Lajkaj nas na Facebooku