Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 74

JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Raspravljate o temi JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Lijepi pozz svima On je sve sto sam ja ikad htjela...trazila u svim muskarcima ikada......on je moj najbolji prijatelj koji ...

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Lijepi pozz svima

On je sve sto sam ja ikad htjela...trazila u svim muskarcima ikada......on je moj najbolji prijatelj koji me pozna do najdubljeg dijela moje duse koji je bio tu kad sam plakala za bivsim kad sam sretala kretene, on je taj kojeg volim to te mjere da bi ubila za njega....................ali.......ali......nikad do sad se nije rodila ljubav. Niti sam ju ikad potencirala cak stovise sve moguce aludacije na tu temu sam vjesto izbjegavala i sama sebi u glavi i pred svijetom. Ne on je moj prijatelj on mi je ko brat.
    Ali....u zadnje vrijeme dogadja mi se nesto cudno...pocela sam preboljevat bivseg (NAPOKON!) i koda otvaram oči.....gledam ga na momente mi dodje da mu skocim u zagrljaj sad odma a na momente se pitam jesam li normalna da kaj me to sora da se on meni uopće ne svidja na taj nacin......kuda kamo zasto???
    Ni u ludilu se nebi usudila prčkat po tome ako nisam 100% sigurna da ga zelim jer onda nema nazad necemo vise moci biti takvi prijatelji.....
    Nema konkretne pomoci cisto me zanima razmjena iskustava jer imao tko slicnu situaciju i kako je zavrsilo...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Svi su imali sličnu situaciju.

Završit može na dva načina:

1. i on isto razmišlja kao i ti - pa će vam bit super. Dok ne prekinete.

2. On ne razmišlja isto, ali će sam sebi reć "hajde da pokušam, zašto ne" pa će vam bit super. Dok ne prekinete.

Uglavnom, bit će vam super - dok ne prekinete.

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

ahaahahahahhhaah nikad vidjeh veceg optimizma

tenks ocito tebi treba dobar savjet vise nego meni

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,206
    Liked
    1189 times

auuuuuu, hahaha damfisk, dobro ti ga je spustila OWNED

OT: probaj te biti fuck buddies

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ma zezam te malo...

Uostalom, i sama si rekla da ne tražiš konkretnu pomoć.

Obično se muški zaljube u ženske koje su im prijateljice, pa ih te ženske brutalno odjebu uz objašnjenje "pa ti si meni samo prijatelj".

Dakle, prilično su velike šanse da to šta ti osjećaš prema njemu on također osjeća prema tebi, jer u protivnom on ne bi uvijek bio tu, tebi pri ruci, na pomoći i usluzi.

Muški jednostavno ne stvaraju "prijateljstva" sa ženama ukoliko nisu emotivno angažirani. Prijatelji su muški, a ženske su potencijalne cure, bivše cure i sadašnje cure.

Dakle, reci mu šta mu imaš reć. Pogriješit nećeš.

Regularni forumas Avatar od korisnika shkorpija
    Datum registracije
    22-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    104
    Liked
    0 times

fbs jbt stvaaaarno

meni izgleda da je ovo vise od fizicke privlacnosti da bi bili fuck buddies ... ovo je ljubav

e sad... mozda ona je spustila damfisku, ali on je rekao ono sta je... u svakom slucaju bit ce im dobro dok ne prekinu, jer kad se to dogodi, tesko da ce bit ikakvi prijatelji a kamoli najbolji prijatelji...

ali u svakom slucaju razmotri fbs-ov savjet

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Nemam sta vise dodat i reci ...
    Eto sve ti je damfisk fino objasnio, i znaj da je on uvijek u pravu i ne grijesi ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Mr. Unknown
    Datum registracije
    19-10-09
    Starost
    23
    Poruka
    235
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Muški jednostavno ne stvaraju "prijateljstva" sa ženama ukoliko nisu emotivno angažirani. Prijatelji su muški, a ženske su potencijalne cure, bivše cure i sadašnje cure.
    bingo!
    ko tebe kamenom ti njega kruhom

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

hahahaha ok onda znaci da se bacam u action plan

Ma stvar je u tome (da budem iskrena do kraja ) sto se ja bojim upustit u to samo tako, nema u ovom slucaju "a probat cu pa sto bude bit ce" nije problem veze iza koje cemo mi jednom prekinuti kako vi to vec svi prognozirate (mada mi je 26 njemu 28) nego je problem u prvih par....tjedana mjeseci sta vec?? onog djela gdje osjetis vidis jel se budis ujutro u mislis na njega i to ti izmami onaj kretenski osmjeh na lice il toga nema...kako onda rec a nista od toga ajmo dalje bit prijatelji sjedit u kinu gurat si kokice u nos smijat se ispred moje kuce do 5 ujutro i sjetit se u 3 ujutro da smo gladni pa ic na dezurni mcdrive blaaa blaaa.....divno je ovo sta imamo u tome je stvar a upropastit to bi bilo takva grehota....

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Svi su imali sličnu situaciju.

Završit može na dva načina:

1. i on isto razmišlja kao i ti - pa će vam bit super. Dok ne prekinete.

2. On ne razmišlja isto, ali će sam sebi reć "hajde da pokušam, zašto ne" pa će vam bit super. Dok ne prekinete.
    i dodao bi treći...

3. dok si ona razmišlja, on se zaljubi u treću osobu, a ona završava na praksitenima i alkoholu sa suicidalnim razmišljanjem

Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku