Raspravljate o temi JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Lady di Gaga hahahaha ok onda znaci da se bacam u action plan Ma stvar je u tome ...
Pa dobro, to je logično. Žene su uvijek problem u takvim slučajevima.
Ali tu ti nitko ne može pomoć. Ti tražiš od nas osiguranje, čarobnu riječ, rješenje za žensku prevrtljivost, podlost, zlobu, hirovitost, neodlučnost.
Ali pomoći tu nema. Žensku zločestoću još nitko nikada nije uspio nadvladat, riješit i eliminirat. Niti će. Jer je to nemoguće.
Paklenske dubine zla i tame u kojima se skriva i od kojih se hrani ženska psiha su naprosto nesavladive.
P.S. svim forumašima na znanje i ravnanje. Ovaj slučaj je klasičan primjer te dokaz istinosti moje teorije o ženskoj zlobi i laži.
Ona ZNA da on nju voli, da je uvijek uz nju jer je voli. Ona to ZNA, koristi tu njegovu ljubav za svoej sebične ciljeve (liječenje posljedica prekida, zajebavanje, druženje...), ALI MU NIKADA NIJE REKLA DA TO ZNA i da osjeća isto.
Zašto? Jer se boji da će on shvatit beskrajne raspone njezine laži, najcrnje beznadne njezinog zla, i da će je (s pravom) odjebat.
Zlobno. Podlo. Pokvareno. Ženski.
Ajmo sad svi: "Damfisk je bio u pravu. Žene su zle i lažu"
Zadnji Uredio damfisk : 05-01-10 u 19:30
AHHAHAHAHAHHHAHAH![]()
![]()
a jbt sto me covjek nasmije....tebe je neka opakoooo u.j.ebala vidim pljunula ti na dusu pa ju onda zapalila i opet hrackala po njoj jel hahahaa
nije smijesno nego mi je samo saltko to kad je musko povrijedjeno kako to eliminira odma citav zenski rod cijelu vrstu u startu kriza kao totalni negativ...polako....nemoj tako ostro...znas za onu ...postoje oni koji ti iscupaju srce, al postoje i oni koji ti ga vrate na mjesto![]()
![]()
Onda dobro... Ja sam mislio da to ima veze sa Lady Gagom, pošto je i njena spolnost upitna.
Što se teme tiče, a s obzirom na vlastito iskustvo, definitivno mislim da trebate porazgovarat o tome što prije. Samo ne ulazi u razgovor prije nego odlučiš što definitivno želiš...
Prijateljstvo nije pravo prijateljstvo ako je ijednom od vas u glavi tvoje trenutno razmišljanje.![]()