Stranica 2 od 8 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 74

JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Raspravljate o temi JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Lady di Gaga hahahaha ok onda znaci da se bacam u action plan Ma stvar je u tome ...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Citat Pravi autor: Lady di Gaga Pogledaj Poruke
    hahahaha ok onda znaci da se bacam u action plan

Ma stvar je u tome (da budem iskrena do kraja ) sto se ja bojim upustit u to samo tako, nema u ovom slucaju "a probat cu pa sto bude bit ce" nije problem veze iza koje cemo mi jednom prekinuti kako vi to vec svi prognozirate (mada mi je 26 njemu 28) nego je problem u prvih par....tjedana mjeseci sta vec?? onog djela gdje osjetis vidis jel se budis ujutro u mislis na njega i to ti izmami onaj kretenski osmjeh na lice il toga nema...kako onda rec a nista od toga ajmo dalje bit prijatelji sjedit u kinu gurat si kokice u nos smijat se ispred moje kuce do 5 ujutro i sjetit se u 3 ujutro da smo gladni pa ic na dezurni mcdrive blaaa blaaa.....divno je ovo sta imamo u tome je stvar a upropastit to bi bilo takva grehota....

Pa lijepo ti kažem: najvjerovatnije i on osjeća ovo isto o čemu ti pričaš. Da ne osjeća, ne bi se tako ponašao prema tebi, ne bi uvijek bio tu, ne bi bio prema tebi tako dobar svo to vrijeme, ne bi uvijek bio tu zbog tebe.

On to sve radi i tako se ponaša jer prema tebi osjeća isto. Samo šta to neće da kaže jer misli da ćeš ga odjebat (obzirom da ženske u pravilu odjebu tako prijatelje koji se u njih zaljube)

s druge strane, ako ti to sve njemu fino priznaš, a on ti odgovori da se on tako ne osjeća i da samo želi bit prijatelj, onda je ili peder (pa nema problema jer ćete ionako ostat super divni prijatelji kao i do sada) ili je cijelo ovo vrijeme samo glumatao jer te želio pojebat (u kojem slučaju ti je i bolje da izgubiš takvog "prijatelja")

Kužiš?

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: kopp Pogledaj Poruke
    i dodao bi treći...

3. dok si ona razmišlja, on se zaljubi u treću osobu, a ona završava na praksitenima i alkoholu sa suicidalnim razmišljanjem
    hahahahhah

i o tom sam si razmisljala....nije daleko od istine dok se ja smislim tjesit ce me onda bivsi sto nemam njega a ne on zbog bivseg eheheheh

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Pa lijepo ti kažem: najvjerovatnije i on osjeća ovo isto o čemu ti pričaš. Da ne osjeća, ne bi se tako ponašao prema tebi, ne bi uvijek bio tu, ne bi bio prema tebi tako dobar svo to vrijeme, ne bi uvijek bio tu zbog tebe.

On to sve radi i tako se ponaša jer prema tebi osjeća isto. Samo šta to neće da kaže jer misli da ćeš ga odjebat (obzirom da ženske u pravilu odjebu tako prijatelje koji se u njih zaljube)

s druge strane, ako ti to sve njemu fino priznaš, a on ti odgovori da se on tako ne osjeća i da samo želi bit prijatelj, onda je ili peder (pa nema problema jer ćete ionako ostat super divni prijatelji kao i do sada) ili je cijelo ovo vrijeme samo glumatao jer te želio pojebat (u kojem slučaju ti je i bolje da izgubiš takvog "prijatelja")

Kužiš?

krivo krivo ne bojim se ja njega.....i u njegove osjecaje ja potajno sam svjesna cijelo ovo vrijeme sve ove dve godine da on to osjeca za mene....nije on problem niti pitanje....vec ja!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Pa dobro, to je logično. Žene su uvijek problem u takvim slučajevima.

Ali tu ti nitko ne može pomoć. Ti tražiš od nas osiguranje, čarobnu riječ, rješenje za žensku prevrtljivost, podlost, zlobu, hirovitost, neodlučnost.

Ali pomoći tu nema. Žensku zločestoću još nitko nikada nije uspio nadvladat, riješit i eliminirat. Niti će. Jer je to nemoguće.

Paklenske dubine zla i tame u kojima se skriva i od kojih se hrani ženska psiha su naprosto nesavladive.

P.S. svim forumašima na znanje i ravnanje. Ovaj slučaj je klasičan primjer te dokaz istinosti moje teorije o ženskoj zlobi i laži.

Ona ZNA da on nju voli, da je uvijek uz nju jer je voli. Ona to ZNA, koristi tu njegovu ljubav za svoej sebične ciljeve (liječenje posljedica prekida, zajebavanje, druženje...), ALI MU NIKADA NIJE REKLA DA TO ZNA i da osjeća isto.

Zašto? Jer se boji da će on shvatit beskrajne raspone njezine laži, najcrnje beznadne njezinog zla, i da će je (s pravom) odjebat.

Zlobno. Podlo. Pokvareno. Ženski.

Ajmo sad svi: "Damfisk je bio u pravu. Žene su zle i lažu"
    Zadnji Uredio damfisk : 05-01-10 u 19:30

prof. Foruma Avatar od korisnika kopp
    Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

hahahahhah

i o tom sam si razmisljala....nije daleko od istine dok se ja smislim tjesit ce me onda bivsi sto nemam njega a ne on zbog bivseg eheheheh
    dok se ti smisliš, on će ti u profilu pročitat spol-muški, a onda zaboravi sve...

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Pa dobro, to je logično. Žene su uvijek problem u takvim slučajevima.

Ali tu ti nitko ne može pomoć. Ti tražiš od nas osiguranje, čarobnu riječ, rješenje za žensku prevrtljivost, podlost, zlobu, hirovitost, neodlučnost.

Ali pomoći tu nema. Žensku zločestoću još nitko nikada nije uspio nadvladat, riješit i eliminirat. Niti će. Jer je to nemoguće.

Paklenske dubine zla i tame u kojima se skriva i od kojih se hrani ženska psiha su naprosto nesavladive.

P.S. svim forumašima na znanje i ravnanje. Ovaj slučaj je klasičan primjer te dokaz istinosti moje teorije o ženskoj zlobi i laži.

Ona ZNA da on nju voli, da je uvijek uz nju jer je voli. Ona to ZNA, koristi tu njegovu ljubav za svoej sebične ciljeve (liječenje posljedica prekida, zajebavanje, druženje...), ALI MU NIKADA NIJE REKLA DA TO ZNA i da osjeća isto.

Zašto? Jer se boji da će on shvatit beskrajne raspone njezine laži, najcrnje beznadne njezinog zla, i da će je (s pravom) odjebat.

Zlobno. Podlo. Pokvareno. Ženski.

Ajmo sad svi: "Damfisk je bio u pravu. Žene su zle i lažu"

AHHAHAHAHAHHHAHAH

a jbt sto me covjek nasmije....tebe je neka opakoooo u.j.ebala vidim pljunula ti na dusu pa ju onda zapalila i opet hrackala po njoj jel hahahaa

nije smijesno nego mi je samo saltko to kad je musko povrijedjeno kako to eliminira odma citav zenski rod cijelu vrstu u startu kriza kao totalni negativ...polako....nemoj tako ostro...znas za onu ...postoje oni koji ti iscupaju srce, al postoje i oni koji ti ga vrate na mjesto

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

dok se ti smisliš, on će ti u profilu pročitat spol-muški, a onda zaboravi sve...
    ovo ne kuzim??

Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

ovo ne kuzim??
    Pa u tvom profilu pod spol piše muški, pa se pitam jesi li nam sve rekla? Ako jesi, zna li to tvoj prijatelj?

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Pa u tvom profilu pod spol piše muški, pa se pitam jesi li nam sve rekla i ako jesi, zna li to tvoj prijatelj?
    ahahahahahah

napravila sa movaj acc u ravno 45 sekundi ako je to moguce tako da fakat nisam obraca pozornost na to koji cu spol odabrat

a vidis da mu kazem to da u gacama imam kinder surprise

Datum registracije
    17-10-09
    Starost
    33
    Poruka
    1,092
    Liked
    145 times

Onda dobro... Ja sam mislio da to ima veze sa Lady Gagom, pošto je i njena spolnost upitna.

Što se teme tiče, a s obzirom na vlastito iskustvo, definitivno mislim da trebate porazgovarat o tome što prije. Samo ne ulazi u razgovor prije nego odlučiš što definitivno želiš...
    Prijateljstvo nije pravo prijateljstvo ako je ijednom od vas u glavi tvoje trenutno razmišljanje.

Stranica 2 od 8 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku