Raspravljate o temi JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: damfisk Paklenske dubine zla i tame u kojima se skriva i od kojih se hrani ženska psiha su ...
Pa kako si sama rekla da znaš da on nešto osjeća prema tebi i jadnik pati zbog tebe, a ti ništa ne poduzimaša znaš da to nije baš prijateljstvo
a odgovara ti da je uvik tu za tebe
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
koliko ja vidim ti bi htjela i ovce i novce
da zadržiš sve blagodati prijateljstva ali i da dobiješ sve ono što dobra veza nudi
sve smo se, sigurna sam, našle barem jednom u takvoj situaciji...
ja osobno, sam izabrala prijateljstvo i nisam se pokajala...
možda u tvom slučaju je ovo drugo sretnija varijanta? tko zna?
molim te obavijesti nas o razvoju situacije![]()
Neko to od gore vidi sve...
Naravno da to hoće. Ona je žena. Ne zna drugačije. A i da zna, neće. Jer ne želi. Jer je zla.
Naravno da si izabrala prijateljstvo. Jer, da si se sa tim dotičnim nesretnikom htjela jebavat, to bi odmah napravila. I onda ga, naravno, optužila da je šovinistička muška svinja koja želi samo seks.
Žene su zlo.
Evo ovako Lady di Gaga, dva puta sam bila u dugoj vezi koja je počela iz dugogodišnjeg prijateljstva i znaš kako su obje završile... pa prijateljstvom i to jednako dobrim i kvalitetnim kao i prije… tako da ti je moj savjet da probaš, ako veza ne upije ne znači da moraš izgubiti i prijateljstvo.
I budi spremna da je početak malo težak jer teško je već postojeći odnos odjednom promijeniti, prvi poljubac je skroz čudan, prva svađa s osobom koju znaš već godinama, razmirice koje prije niste imali… jednostavno se sve mijenja, ja sam se tome teško prilagođavala, možda ti uspiješ bolje… sretno![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."