Stranica 6 od 8 PrvoPrvo 12345678 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 51 do 60 od 74

JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Raspravljate o temi JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: ivan24 fernando jesi ti možda taj frend kad tako velikodušno daješ savjet Ne moze biti, ivane, jer je ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Re: JEL TO PRIJATELJSTVO...ILi MOGUĆA LJUBAV??

Citat Pravi autor: ivan24 Pogledaj Poruke
    fernando jesi ti možda taj frend kad tako velikodušno daješ savjet
    Ne moze biti, ivane, jer je taj njen frend 9 godina stariji od njega ...

Ne sumnjaj jer sjeti se da ed ...........
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Akademik Avatar od korisnika fernando torres
    Datum registracije
    08-06-08
    Starost
    21
    Poruka
    3,975
    Liked
    57 times

Citat Pravi autor: ivan24 Pogledaj Poruke
    fernando jesi ti možda taj frend kad tako velikodušno daješ savjet
    hehe... nisam ja taj frend, al me ta njezina situacija jako podjseća na mene i moju naj frendicu, samo kaj moja naj frendica za razliku od nje zna već gotovo godinu dana da ju volim....

Starter
    Datum registracije
    04-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Šta ste u horoskopu vas dvoje?

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Bok svima !

Ajme pa ja sam skroooz zapustila svoju temu i sjetih se doci vidit i reko sad cu kopat dok ju nadjem a ona jos na prvoj stranici

Hvala vam svima na savjetima, prijedlozima i onima koji misle da sam zla kucka isto hvala btw malo mu sexa nebi skodilo jel cisto onak za zivce malo

Nego.....sve je isto

I dalje smo prijatelji nitko konkretan korak nije napravio, osim sto sam ja sve vise svjesnija toga da on zeli punoooo vise od prijateljstva. Vise puta u vise navrata mi je dao do znanja (naravno izmedju redaka jer ako je to sluzebno onda se vise ne mozemo pravit ludi heheh) da sam ja ta.....the one ....pisala bi tu i neke dogadjaje i dogodovstine koje su se desile al me je nekak strah da bi mogo skuzit ko sam....nije da sam na japanskom forumu

Jedinu odluku koju sam donjela je da necu brzat mislim brzat.....pustit cu ovako kako je a ako se treba desiti desit ce se.....vidit cu kako cu reagirat u trenutku ne znam...moj je problem donekle jer da...ja ne osjecam neku ludu strast za njim, ja nisam zaljubljena u njega niti mislis da bi se ikada zaljubila...ja njega volim. Danas ko osobu i ko prijatelja, sutra mozda ko decka ili muza....a posto sam nekako romanticno i zenski kako nam to prilici uvijek mastala o ljubavi koja plane u trenutku i izgubis glavu radi nje (i da imala sam ju i dugo se oporavljala od nje) nekako samo ne znam jel moguce tj jel onda u tom slucaju ovo ispravno??
    Nema nigdje definicije naravno, al svako iskustvo je definicija za sebe....koliko vidim nekima je bas uspjela ljubav iz prijateljstva i to se pretvorilo u divan odnos pun postovanja i razumjevanja a nekim je bas falilo to...strast.....ona iskra.... kemija....ne znam eto.....iskustva su razlicita u svakom slucaju javit cu vam kako je )

Btw neko me pito da ga probam zamislit s nekim drugim pa da vidim reakciju....hmmm...posto smo mi u ovo doba druzenja imali neke afere ne moram ga ni zamisljat vidla sam ga , doduse ne puno, i sad u zadnje vrijeme pogotovo ne al nedavno je imao jednu kratku aferu i to s curom koju poznam....i osjecaj mi je bio..paaaa.....cudan. Ne mogu rec da sam izgorila od ljubomore jer nisam, ali nije mi bilo svejedno. Nekako mi se nije svidila moja reakcija jer koda sam se ulovila da sam sebicna a to mi se ne svidja ne zelim bit takva....ne zelim bas to da se desi necu ga sebi al ga nedam nikome.
    On zasluzuje najbolje i definitivno ne zelim mu stajat na putu kakve god moje lude reakcije bile u mojoj glavi.

Starter
    Datum registracije
    05-01-10
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ZalutalaMladica Pogledaj Poruke
    Šta ste u horoskopu vas dvoje?
    ja lav on jarac...zasto? ocemo dobit i astroloski savjet )

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika za-o-brat
    Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Lady di Gaga Pogledaj Poruke
    al nedavno je imao jednu kratku aferu i to s curom koju poznam....i osjecaj mi je bio..paaaa.....cudan. Ne mogu rec da sam izgorila od ljubomore jer nisam, ali nije mi bilo svejedno. Nekako mi se nije svidila moja reakcija jer koda sam se ulovila da sam sebicna a to mi se ne svidja ne zelim bit takva....ne zelim bas to da se desi necu ga sebi al ga nedam nikome.

Sve je jasno iz ovoga. Ne daj da ti pobjegne

Starter
    Datum registracije
    10-03-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Citam komentare,jos jedna zivotna pricha.

Ja sam uvek bio za varijantu kad se radi o
    emocijama,slusaj srce svoje i uchini kako
    ti ono kaze.

Sto se tice musko-zenskih prijateljstava,imam
    drugaricu znamo se 20 godina,mogu sve da
    joj ispricham kao i ona meni u da se medjusobno
    teshimo,ali nikad nije bilo fizicke privlacnosti ni
    s moje ni sa njene strane tako da moze i to da
    funkcionishe.

Starter
    Datum registracije
    16-06-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Hajde i ja da iznesem svoj slučaj. Nadam se da me primate u klub. Prvo smo bili kolege, danas smo prijatelji (valda), ja sam se nakon godinu i par meseci zaljubio iako sam znao da nemamo iste poglede na svet, ali jednostavno smo bili previse bliski i kapirali smo se u drugim stvarima i lepo smo provodili vreme zajedno. Došli smo do zaključka da je to moje osećanje samo trenutno i da ćemo i dalje nastaviti da se družimo. Ja sam se kasnije pravio da me sve prošlo, kaj sam drugo trebao da uradim. Međutim, postali smo još bliskiji, zakleo bih se i da smo jedno vreme flertovali. Dogovorili se da odemo kod nje, ostao sam da gledamo zajedno film, otisli zajedno u krevet i ništa. U fazonu, laku noć moj gej druže. Do tog momenta sve kao u knjizi, samo čovek da poentira. Hladan tuš. Oka nisam sklopio to veče. Ego povređen 100%. Kasnije je došlo do kratkotrajnog zahlađenja odnosa između nas dvoje jer sam joj rekao da takve stvari muškarcu NE SME da radi. Da nisam gej i da jednostavno reagujem na žene. Pravdala se kako nije znala da mi se još uvek dopada (je, je, kako da ne) i da nije imala nameru da me zavodi. Kasnije smo išli zajedno u vašu domovinu i opet smo spavali u istom krevetu, međutim ovoga ja nisam imao ni volju ni želju da bilo šta pokušavam. Još uvek smo prijatelji i ja se trudim da svoja osećanja što dalje distanciram jer ne činim sebi u suprotnom nikakvu uslugu. Samo sam pomislio, kao što damfisk reče , da možemo da postanemo nešto više kad nam već fino ide. Ali eto, cura voli očigledno muškarce koji će je iskoristiti i prepustiti nekome drugom. A ona će govoriti kako je ona ta koja je njih iskoristila. Još jedna zeznuta stvar koju primećujem jeste da se i naš zajednički drug zaljubljuje u nju i ponaša isto kao i ja ranije. Isti simptomi. Uvek je dostupan, leti oko nje, grle se (što ja nikada na takav način nisam radio sa drugaricama, jer se ponašam u skladu sa onim što želim). I njoj je sigurno lepo. Ima nekoga ko će joj titrati i nekoga s kim će se seksati. Mada ne bi me čudilo ako bi uvaj uspeo da je odvede u krevet. A ja ću i dalje biti broj 1, neko ko se obožava, ali za koga ničeg više neće biti od prijateljstva. I sada, kao svaki glupi muskarac, alfa mužjak, osećam kako mi je ugrožena teritorija od strane druga, a pri tome uopšte nisam ljubomoran na njenog momka jer se naše teritorije ne preklapaju. I sad se ponašam hladnokrvno. Pokušavam da budem što manje dostupan. Valjda je to ta ženska logika, što si dostupniji to te manje žele jer znaju da ćeš uvek biti tu. Sve do onoga dana kada se probude sa 60 godina, same u krevetu, sa ofucanim telom u koje su jedino ulagale svih tih godina. I tada obično bude za sve kasno. Samo se nadam da će se muškarci prijatelji na vreme spasiti. Ko se vatrom igra može i da se opeče. Da neće zbog stvaranja neke ljubomore izgubi sve.
    Zadnji Uredio imagini : 18-06-10 u 17:10

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Valjda je to ta ženska logika, što si dostupniji to te manje žele jer znaju da ćeš uvek biti tu.
    Upravo tako. To ti je cijela mudrost.

Akademik Avatar od korisnika fernando torres
    Datum registracije
    08-06-08
    Starost
    21
    Poruka
    3,975
    Liked
    57 times

Valjda je to ta ženska logika, što si dostupniji to te manje žele jer znaju da ćeš uvek biti tu.
    točno to, i kad se distanciraš od njih odmah te zovu i ti budala si preslab na nju da bi joj rekel ne...

Lajkaj nas na Facebooku