| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Slušaj svoje srce i ti i ta osoba i ništa nije razlog zašto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Starter | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
...slažem se sa Ancksunamun...i nema razloga za brige...opustiti mozak i uživati... preći preko margina...
__________________ teneo danaos et dona ferentes... | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? pa meni... ali mi smo uspjeli skupa sve prijeci i sada smo godinu dana zajedno ali dali je bilo zajebano na pocetku? i tekako je
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? I moja nailazi na negodovanja bliskih mi osoba, bilo je frke i placa, udaljavanje od tih osoba (njihovom krivicom), stalnih prebacivanja, i to bez nekog od uobicajenih razloga..... sve normalno, ali, sad me boli qrac, mogu da mi posisaju prst na nozi...
__________________ The rage and love... the story of my life... Zadnji Uredio white devil : 08-08-08 u 11:07. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Nježni predator | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Ja sam naišao na neodobravanje okoline. Naime, zaljubio sam se u Koker Španiela. U početku nitko nije obraćao pažnju na moju nesebičnu ljubav. Kad sam prvi put htio da spava samnom u sobi moja mama je pokazala su okrutnost odraslih izbacivši ljubav mog života na terasu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
![]() ![]() ![]() dobar si ![]() ![]() ![]() ima dobrih tema, al ima i za djecu ![]() ![]() ![]() zabranjena ljubav!!! ![]() ![]() to me asocira na seriju koju je moja cura pratila, jbt, nece cura izac dok ne izgleda ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.