| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; Najviše boli kad ona druga strana ne osjeća ništa. A ako osjeća a i dalje biva pod utjecajem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
Razvest će se za god dana. Oprosti kaj niti malo ne suosjećam u ovoj situaciji. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | ma puno stvari smisla nema al uglavnom potpuno se slažem s teicom odn. s onim postom što ga je napisala na str. 1, citirala bih te ali jednostavno ne prima tako poruku..no to nije bitno, htjela sam ti reći da imam u potpunosti identično mišljenje kao i ti i mislim da je ispravno. ali većina ljudi su primitivci kao što si i sama rekla u prvom dijelu svog posta... on je bio pod pritiskom i učinio je to zbog djeteta. ok, u jednu ruku ga razumijem ali zar ne bi djetetu bilo bolje da oni nisu u braku nego da jesu i da se stalno svađaju kao što to sad i rade...pa koliko takvih primjera samo ima a ljudi nikako da shvate neke stvari... baš mi je jako žao što se to dogodilo..shvatila sam da se u biti još nisam s tim ni pomirila kako treba, imam osjećaj kao da je vrijeme stalo i da se nešto što je započeto mora završiti...pucam po šavovima samo tako... Citat:
u braku su skoro 2,5 godine, tako da sumnjam da će se razvest..iako to svi govore, ja baš ne vjerujem...
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis Zadnji Uredio daidza : 01-02-08 u 01:11. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? ma nedaj Bože nikome više... grozota od osjećaja...
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.