| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; Meni se možda i desilo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? pa pročitaj cijeli topic i znat ćeš o čemu se radi..
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Dododilo se jednom,al ne ovako....stvarno mi je zao... Neznam kako ti je jer je vjerojatno jako teško(nemogu ni zamisliti)....Vjerujem da živiš u nadi da će ti se kad-tad vratiti....al nada je kurva.... ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? kurvetina a ne kurva ![]() ma arylin, mene više ništa i nitko ne može utješit, i ne tražim to od nikoga, al zato sam otvorila ovu temu da mogu pričat i jadat se o tome koliko hoću...ako vam dosadi, vi samo recite... ![]()
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? hm, ne kužim što hoćeš reći??? malo sam zbunjena večeras...don' t zamjerit mi.. ![]()
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 5
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? ej i meni je tako!!dogodila mi se zabranjena ljubav i to me jako pogodilo!!zamislite,vezu nam brani dečkov tata kojeg mrzim najviše na svijetu!!a 2 god smo zajedno,toliko smo toga prošli i u vezi nam je sve super i samo smo jedan dan morali prekinuti jer se nesmijemo viđat,jer ako nastavimo moj bivši leti van iz kuće,a to ne želimo ni ja ni on!!nemat pojma kak mi je teško,dođe mi da se ubijem!!a nisam ni kriva ni dužna!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
« Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ?
|
Nakon prekida koliko vam treba za novu vezu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.