Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; Meni se možda i desilo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 18:51   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav?

Meni se možda i desilo
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:52   #22 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Purple Silence

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
Purple Silence se izdvaja iz mase

pa pročitaj cijeli topic i znat ćeš o čemu se radi..
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:07   #23 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Purple Silence Pogledaj Poruke

u braku su skoro 2,5 godine, tako da sumnjam da će se razvest..iako to svi govore, ja baš ne vjerujem...
Hoće
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:31   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Meni se možda i desilo
EDIT:
(mislila sam reći da će vrijeme pokazat da li je zabranjena ili nije, komplicirano je)

@purple silence Skužila sam da je ovo tema gdje izražavamo naša iskustva, a ne di trebamo tebe tješit
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 20:01   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Dododilo se jednom,al ne ovako....stvarno mi je zao...
Neznam kako ti je jer je vjerojatno jako teško(nemogu ni zamisliti)....Vjerujem da živiš u nadi da će ti se kad-tad vratiti....al nada je kurva....
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 22:54   #26 (permalink)
Starter

kurvetina a ne kurva

ma arylin, mene više ništa i nitko ne može utješit, i ne tražim to od nikoga, al zato sam otvorila ovu temu da mogu pričat i jadat se o tome koliko hoću...ako vam dosadi, vi samo recite...
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 23:04   #27 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Hoće
Ma možda je to bila spika za ovu da samo "ide snositi posljedice".
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 23:17   #28 (permalink)
Starter

hm, ne kužim što hoćeš reći???
malo sam zbunjena večeras...don' t zamjerit mi..
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 23:19   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

bas mi je zao..jebemu...
a kaj jel ga vidis kad i to?
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 13:18   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-02-08
Godina: 20
Poruka: 5
Bojči se izdvaja iz mase

ej i meni je tako!!dogodila mi se zabranjena ljubav i to me jako pogodilo!!zamislite,vezu nam brani dečkov tata kojeg mrzim najviše na svijetu!!a 2 god smo zajedno,toliko smo toga prošli i u vezi nam je sve super i samo smo jedan dan morali prekinuti jer se nesmijemo viđat,jer ako nastavimo moj bivši leti van iz kuće,a to ne želimo ni ja ni on!!nemat pojma kak mi je teško,dođe mi da se ubijem!!a nisam ni kriva ni dužna!!
Bojči je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: notallowed

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111