| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 5
![]() | mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od toga nema pomoći!samo se nadam da će mi se vratit,ali to je nemoguće a kad nađe drugu,mislim da ću se ubit!!osjećaji su mi se svi shebali zbog toga svega,ali moram krenut dalje jer vidim da mi druge opcije nema!!bit će jako teško ali kaj ću drugo!znam da će mi uvijek bit u srcu,voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
Kao da će ijedan za tobom tako plakat.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Živjela patetika i vjerovanje u nešto tipa nikada te neću zaboraviti... ![]() Nisi ti, ja sam. Predobra si za mene. Nikada mi se to nije desilo. . . . etc. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #36 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
Citat:
Citat:
![]() | |||
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Bojči legendo.....ne daj se....promijeni završetak Romea i Julije.....Učini nas ponosnim sve ili propadni kao zadnji/a papak... ![]() Edit: evo sad sam skužija da si žensko....vjerovatno su ti ga starci prokužili da je zgubidan. Rješi ga se... ![]() 2.Edit: ništa ja nisam skonta, zanemarite ovaj post
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 05-02-08 u 20:36. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? vidim ga, i to u zadnje vrijeme dosta često, a nekad zna proći i po nekoliko mjeseci da ga ne vidim niti čujem išta o njemu...i onda mi bude donekle dobro u tih par mj. i kad ga opet vidim....system crashed!!! al yebiga, treba se s tim samo pomirit i onda će bit dobro, ali..nikako da dođe to vrijeme..
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? ma nije to. sve je bilo drugačije između nas, neobično, neshvaćeno i prebrzo..duga priča..
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Bojči, vjerujem da ti je teško..al ne znam što bih ti savjetovala..pretpostavljam da i ne očekuješ od nikoga ikakve savjete, jer tu nema pomoći osim da se sve vrati u neku normalu...
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od toga nema pomoći!samo se nadam da će mi se vratit,ali to je nemoguće a kad nađe drugu,mislim da ću se ubit!!osjećaji su mi se svi shebali zbog toga svega,ali moram krenut dalje jer vidim da mi druge opcije nema!!bit će jako teško ali kaj ću drugo!znam da će mi uvijek bit u srcu,voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!

i vjerovanje u nešto tipa nikada te neću zaboraviti...