Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 13:33   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-02-08
Godina: 20
Poruka: 5
Bojči se izdvaja iz mase
Unhappy Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav?

mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od toga nema pomoći!samo se nadam da će mi se vratit,ali to je nemoguće a kad nađe drugu,mislim da ću se ubit!!osjećaji su mi se svi shebali zbog toga svega,ali moram krenut dalje jer vidim da mi druge opcije nema!!bit će jako teško ali kaj ću drugo!znam da će mi uvijek bit u srcu,voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!
Bojči je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 13:40   #32 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav?

Citat:
voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!
Joj daj ne budite patetične zbog nekog glupog muškarca!! I to "zabranjenog".. Uvijek postoji bolji!

Kao da će ijedan za tobom tako plakat.
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 13:51   #33 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Živjela patetika i vjerovanje u nešto tipa nikada te neću zaboraviti...

Nisi ti, ja sam.
Predobra si za mene.
Nikada mi se to nije desilo.
.
.
.
etc.

Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:21   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

boli u picku materinu boli a nema lepseg od zabranjenog a dostupnog do izvesnog vremena a onda boliiiiiiiiiiiii
rasovicz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 19:27   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Bojči Pogledaj Poruke
mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od toga nema pomoći!samo se nadam da će mi se vratit,ali to je nemoguće a kad nađe drugu,mislim da ću se ubit!!osjećaji su mi se svi shebali zbog toga svega,ali moram krenut dalje jer vidim da mi druge opcije nema!!bit će jako teško ali kaj ću drugo!znam da će mi uvijek bit u srcu,voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!
tu mač emo
Star 05-02-08, 19:37   #36 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Purple Silence Pogledaj Poruke
hm, ne kužim što hoćeš reći???
malo sam zbunjena večeras...don' t zamjerit mi..
Možda je to bila priča za tebe da on "mora snositi posljedice" tako da te otkanta. Get it?!

Citat:
ej i meni je tako!!dogodila mi se zabranjena ljubav i to me jako pogodilo!!zamislite,vezu nam brani dečkov tata kojeg mrzim najviše na svijetu!!a 2 god smo zajedno,toliko smo toga prošli i u vezi nam je sve super i samo smo jedan dan morali prekinuti jer se nesmijemo viđat,jer ako nastavimo moj bivši leti van iz kuće,a to ne želimo ni ja ni on!!nemat pojma kak mi je teško,dođe mi da se ubijem!!a nisam ni kriva ni dužna!!
Citat:
Ubi se
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 20:32   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Bojči legendo.....ne daj se....promijeni završetak Romea i Julije.....Učini nas ponosnim sve ili propadni kao zadnji/a papak...

Edit: evo sad sam skužija da si žensko....vjerovatno su ti ga starci prokužili da je zgubidan. Rješi ga se...

2.Edit: ništa ja nisam skonta, zanemarite ovaj post
he finally was dead.

Zadnji Uredio kresola : 05-02-08 u 20:36.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 17:13   #38 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Purple Silence

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
Purple Silence se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
bas mi je zao..jebemu...
a kaj jel ga vidis kad i to?
vidim ga, i to u zadnje vrijeme dosta često, a nekad zna proći i po nekoliko mjeseci da ga ne vidim niti čujem išta o njemu...i onda mi bude donekle dobro u tih par mj. i kad ga opet vidim....system crashed!!! al yebiga, treba se s tim samo pomirit i onda će bit dobro, ali..nikako da dođe to vrijeme..
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 17:16   #39 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Možda je to bila priča za tebe da on "mora snositi posljedice" tako da te otkanta. Get it?!
ma nije to. sve je bilo drugačije između nas, neobično, neshvaćeno i prebrzo..duga priča..
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 17:19   #40 (permalink)
Starter

Bojči, vjerujem da ti je teško..al ne znam što bih ti savjetovala..pretpostavljam da i ne očekuješ od nikoga ikakve savjete, jer tu nema pomoći osim da se sve vrati u neku normalu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: notallowed

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108