| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; dešava mi se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Naravno da mi se nekoliko puta dogodila ljubav, iako sam bila u vezi, pa i u braku. Ne znam samo zašto bi to bila "zabranjena ljubav"? Kad sam se odjećala tako dobro.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Nažalost bio sam i sam dio zabranjene ljubavi. I iako sam volio tu curu nisam mogao biti i petljat sa njom više jer mi je nakon nekog vremena priznala da ima dečka ali da želi biti sa mnom isto... Iako je sve to bilo super... (jer sam mogao se sexat sa njom samo a ne vezat se) nekako me pekla savjest prema tome liku jer mi je žao da sam ja razlog radi kojeg ona vara dečka... Mrzim varanje i prekinuo sam to.. Iako je cura odlična. Ali moja je savjest bila jača. Teško isto da ću joj oprostit što mi odmah nije rekla da ima dečka... Da sam znao - ne bi petljao sigurno. Nije vrijedno da nečiju vezu uništim. Danas su njih dvoje još zajedno ali ona mi često šalje poruke kako ne može bez mene i ovo ono... ali ne odgovoram. Imaš dečka i drži se njega. Gadio sam se sam sebi kad sam saznao da sam nekog čovjeka pravio budalom.. ali eto.. nisam znao ni sam.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 06-02-08 u 18:18. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? pa ta cura onda baš i nije toliko odlična kad vara svog dečka i često tebi šalje poruke... jbg, možda ni sama nije znala i još uvijek ne zna što ili koga želi..
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
I da,umalo mi se dogodila zabranjena ljubav.Trebala sam biti s jednim dečkom u kojeg je bila zaljubljena moja frendica.Nisam mogla zbog nje.Nisam smjela,al' sam se premišljala,iako sam znala da to neću učiniti.Ne mogu joj to napraviti.Na kraju je ipak sve dobro završilo za sve.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! Zadnji Uredio metalka : 07-02-08 u 17:36. | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
da je bio pravo muško, ili da je bila prava veza na duge staze ostao bi on s tobom. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
ti si se buraz zakačio za nimfomanku ![]() nije ona tebe toliko voljela koliko te "trebala", da te je voljela,odjebala bi onog drugog i bila samo s tobom i to je to, kad nekoga voliš,onda voliš samo njega/nju a ne i još par ljudi sa strane... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od toga nema pomoći!samo se nadam da će mi se vratit,ali to je nemoguće a kad nađe drugu,mislim da ću se ubit!!osjećaji su mi se svi shebali zbog toga svega,ali moram krenut dalje jer vidim da mi druge opcije nema!!bit će jako teško ali kaj ću drugo!znam da će mi uvijek bit u srcu,voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!