Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; dešava mi se...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-02-08, 17:23   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav?

dešava mi se
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 17:28   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

dogodila se i već traje...svakim danom na rtl-u oko 19.30
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:01   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 103
Triša se izdvaja iz maseTriša se izdvaja iz mase

Naravno da mi se nekoliko puta dogodila ljubav, iako sam bila u vezi, pa i u braku. Ne znam samo zašto bi to bila "zabranjena ljubav"? Kad sam se odjećala tako dobro.
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:11   #44 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Nažalost bio sam i sam dio zabranjene ljubavi. I iako sam volio tu curu nisam mogao biti i petljat sa njom više jer mi je nakon nekog vremena priznala da ima dečka ali da želi biti sa mnom isto... Iako je sve to bilo super... (jer sam mogao se sexat sa njom samo a ne vezat se) nekako me pekla savjest prema tome liku jer mi je žao da sam ja razlog radi kojeg ona vara dečka...

Mrzim varanje i prekinuo sam to.. Iako je cura odlična. Ali moja je savjest bila jača. Teško isto da ću joj oprostit što mi odmah nije rekla da ima dečka... Da sam znao - ne bi petljao sigurno. Nije vrijedno da nečiju vezu uništim.

Danas su njih dvoje još zajedno ali ona mi često šalje poruke kako ne može bez mene i ovo ono... ali ne odgovoram. Imaš dečka i drži se njega. Gadio sam se sam sebi kad sam saznao da sam nekog čovjeka pravio budalom.. ali eto.. nisam znao ni sam.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 06-02-08 u 18:18.
MalikTintilinić je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 19:12   #45 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Purple Silence

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
Purple Silence se izdvaja iz mase

pa ta cura onda baš i nije toliko odlična kad vara svog dečka i često tebi šalje poruke...
jbg, možda ni sama nije znala i još uvijek ne zna što ili koga želi..
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 17:33   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Purple Silence Pogledaj Poruke
a što kad nekog voliš, i ta osoba voli tebe a svejedno ne možete biti skupa???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Probaš naći način da svejedno budete skupa,a ako je baš nemoguće moraš zaboraviti.Ništa ne traje vječno,iako misliš da ti to neće uspjeti,vjeruj,hoće.

I da,umalo mi se dogodila zabranjena ljubav.Trebala sam biti s jednim dečkom u kojeg je bila zaljubljena moja frendica.Nisam mogla zbog nje.Nisam smjela,al' sam se premišljala,iako sam znala da to neću učiniti.Ne mogu joj to napraviti.Na kraju je ipak sve dobro završilo za sve.

Zadnji Uredio metalka : 07-02-08 u 17:36.
metalka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:06   #47 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,158
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Ja se ponadao da ima neke veze s incestom
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 22:03   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-08
Godina: 38
Poruka: 23
nigdimira se izdvaja iz mase

Hvala bogu to nisam imao!!
No pravo je pitanje šta ko smatra pod zabranjenom ljubavi!!!
nigdimira je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 18:40   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bojči Pogledaj Poruke
mogu mislit kako ti je teško,meni je fakat katastrofa,samo plačem dan i noć,mada mi ni od toga nema pomoći!samo se nadam da će mi se vratit,ali to je nemoguće a kad nađe drugu,mislim da ću se ubit!!osjećaji su mi se svi shebali zbog toga svega,ali moram krenut dalje jer vidim da mi druge opcije nema!!bit će jako teško ali kaj ću drugo!znam da će mi uvijek bit u srcu,voljet ću ga zauvijek,neću ga zaboravit,nadam se da neće ni on mene!život ide dalje,mada mi sve sada nema smisla!!
da te je stvarno toliko voliko koliko si ti njega,odjebao bi on starog i otišao van iz kuće kao što sam ja odjebao svoje starce i otišao iz kuće sa 17 godina,ne zbog ljubavi,nego zbog toga što mi je bilo pun k-r-c toga da me netko stalno pili i kroji moj život.
da je bio pravo muško, ili da je bila prava veza na duge staze ostao bi on s tobom.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 18:44   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Nažalost bio sam i sam dio zabranjene ljubavi. I iako sam volio tu curu nisam mogao biti i petljat sa njom više jer mi je nakon nekog vremena priznala da ima dečka ali da želi biti sa mnom isto... Iako je sve to bilo super... (jer sam mogao se sexat sa njom samo a ne vezat se) nekako me pekla savjest prema tome liku jer mi je žao da sam ja razlog radi kojeg ona vara dečka...

Mrzim varanje i prekinuo sam to.. Iako je cura odlična. Ali moja je savjest bila jača. Teško isto da ću joj oprostit što mi odmah nije rekla da ima dečka... Da sam znao - ne bi petljao sigurno. Nije vrijedno da nečiju vezu uništim.

Danas su njih dvoje još zajedno ali ona mi često šalje poruke kako ne može bez mene i ovo ono... ali ne odgovoram. Imaš dečka i drži se njega. Gadio sam se sam sebi kad sam saznao da sam nekog čovjeka pravio budalom.. ali eto.. nisam znao ni sam.

ti si se buraz zakačio za nimfomanku
nije ona tebe toliko voljela koliko te "trebala", da te je voljela,odjebala bi onog drugog i bila samo s tobom i to je to, kad nekoga voliš,onda voliš samo njega/nju a ne i još par ljudi sa strane...
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: notallowed

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108