| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; Zašto kiša pada? Zašto sunce sja? Zašto voliš nju, kad te volim ja?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Zašto kiša pada? Zašto sunce sja? Zašto voliš nju, kad te volim ja? ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Iza prvog choshka, pojavljuje se samo u odredjeno doba dana i noci, moras imati feeling ako hoces da je uhvatis... Ako ti nikad ne uspe, jednostavno nemas srece! ![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 192
![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Da, desila mi se zabranjena ljubav...i ostala je....zabranjena. Nekada moraš stisnuti zube i napraviti ono što i nije idealno za tebe.... ![]()
__________________ tralalalala |
| | |
| | #65 (permalink) | ||
| Starter | Citat:
...ZAKONI PRIRODE I UNIVERZUMA MORAJU DRŽATI BALANS IZMEĐU ZLA I DOBRA... ISTO JE I SA NAMA, KAO DJELOM PRIRODE, AKO SI DOBAR I ISKREN TAKO ČE TI I BITI VRAĆENO. možda ne odmah (a to je kod nas ljudi problem jer sve želimo odmah is sada) nego u skoroj budućnosti... Citat:
...ZAKONI PRIRODE I UNIVERZUMA MORAJU DRŽATI BALANS IZMEĐU ZLA I DOBRA... ISTO JE I SA NAMA, KAO DJELOM PRIRODE, AKO SI DOBAR I ISKREN TAKO ČE TI I BITI VRAĆENO. možda ne odmah (a to je kod nas ljudi problem jer sve želimo odmah is sada) nego u skoroj budućnosti... A pazi sad..Ako se nekome lošem dogodi dobra stvar u biti nije dobra nego "vuk u janječoj koži"...kužiš ???
__________________ teneo danaos et dona ferentes... Zadnji Uredio daidza : 29-06-08 u 21:55. | ||
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? A bas tako,nekako..A sto je sa onima recimo koji se nama svidu,al opet nije to to od toga nema nista?Kao nezelu biti snama,jer imaju neku drugu..ah.. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
![]() ravnoteža svemira je jednostavno takva kakva je, ništa drugo....i uopće zbog, kao te nekakve ravnoteže, ne znači da će svak proć u životu jednako, a o tome šta dalje (znači poslije života) ne bih se baš usudio pričat...mada je odgovor vrlo jednostavan, ali kako niko ne može biti 100% siguran to neću spominjat... svaki organizam na ovom planetu se konstantno iz dana u dan BORI za svoj život...a Darwin nam je pokazao i dokazao onu poznatu "tko je jači taj tlači" znači opstanak najjačih, najprilagodljivijih....itd. i samo ogorčeni i nesretni ljudi mogu razmišljati na način da će im se to njihovo loše stanje, ta patnja kroz život ili nakon njega naplatiti....neće...a to nas je naučio Ajnštajn....jednostavno (ovo je sad za Cool Girl) jači preživljavaju...i koliko god to ružno zvučalo ili nam se pridruži ili umri, samo nemoj kukat i bit objesna na sve oko sebe.... jebe te se šta je ovaj lik ovakav...onaj onakav...ma ko im j**e mater...neka budu šta hoće...samo moraš u svakom trenutku biti svjesna svoje snage i u najmanju ruku (po meni i jedinu) svoju sposobnost i moć koristiti u obranu samoga sebe i ljudi do kojih ti je stalo....jerbo "jači tlači" ali ne nužno....tlači samo ako to želi....a prave face u životu nisu takvi likovi, već oni koji svoje sposobnosti koriste u pozitivne svrhe...za pomoć slabijima (i ne....neće biti nagrađeni za to od nikoga, da se odmah razumijemo) E sad se postavlja pitanje zašto onda biti takav....zašto ne biti đubre i iskoristiti svoje sposobnosti i grabiti sve na uštrb slabijih? Opet je odgovor isti...nema nagrade, nema ničega, ako to želiš tako ćeš i živjeti....niko ti neće na nebu polizat guzu i dat ti spokoj, kužiš? E to su pravi junaci i mučenici, a ne oni koji misle da jesu....jednostavno je sve prerelativno za uopće išta ovdje objasniti....zato se lijepo kaže "živi svoj život najbolje kako znaš" i amen... ![]() uffff....šta sam ja sad napisa... ![]() EDIT: kako je ovaj moj post stigao u ovu temu pojma nemam ljudi... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 02-07-08 u 14:45. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 329
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? više njih jebiga, al kad gledam bolje da se svađam s frendovima zbog riba neg zbog vutre il koječega
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.