| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi jel se kome dogodila zabranjena ljubav? u Društvo forumu; jel se mislilo na onu poslovicu STO NA UMU,TO NA DRUMU? Hm..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
.A što?Probaš to realizirati jer ništa nije nemoguće,a ono što se takvim čini,vrlo lako i brzo može postati mogućim.
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? ? a kad tamo : ti si mjesni švaler i tabadžija ![]() šala ma meni nije (zabranjena ljubav se dogodila)
__________________ You only live twice |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Ne postoji zabranjena ljubav..Granice posatvljamo sami..a ljubav nema granica i ne može biti zabranjena..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
![]() Utješila si me ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? [quote=Ancksunamun;1062543]Ne postoji zabranjena ljubav..Granice posatvljamo sami..a ljubav nema granica i ne može biti zabranjena..[/QUOTE ne slažem se s tobom postoji ne sad zbog toga što se to meni desilo već ima milijon drugih slučajeva |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? pa dogodila mi se 3 puta u 3 razlicite varijante...cak je bilo situacija kad sam zavrsio u ormaru, skrivajuci se...( od nekoga ) ....... bilo je smjehova, ali i sjebanih situacija....
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel se kome dogodila zabranjena ljubav? Citat:
![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: notallowed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

.

) ....... bilo je smjehova, ali i sjebanih situacija....