Stranica 1 od 14 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 134

Jesam li sve zabrljala? :(

Raspravljate o temi Jesam li sve zabrljala? :( u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Dakle, dragi forumaši, obracam vam se u nadi da cu vidjeti vasa misljenja o sljedecoj mojoj situaciji... dakle, sve je ...

Starter
    Datum registracije
    18-01-10
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Jesam li sve zabrljala? :(

Dakle, dragi forumaši, obracam vam se u nadi da cu vidjeti vasa misljenja o sljedecoj mojoj situaciji...
    dakle, sve je počelo putem facebooka..ja sam njega dodala za prijatelja, nisam ga poznavala, privukla me njegova slika profila i cinjenica da radimo zajedno mada se nikad dosad nismo sreli... zahtjev je prihvatio odmah isti dan kad sam mu ga i poslala i javio mi se na chatu i tako je sve pocelo... razgovor o poslu, pa o zajednickim prijateljima/poznanicima...moram napomenuti da se uvijek javljao on meni, ja njemu nijednom. pricali smo na početku uglavnom općenito, o poslu, šefu, kako je njemu, kako je meni..onda smo jedan dan započeli razgovor i o osobnim stvarima, konkretno o ljubavi. ja sam njemu rekla da sam dosad imala 2 ozbiljnije veze, i on meni ispričao sve o svojoj zadnjoj vezi koju je prekinuo prije nesto vise od 3 mj. "razgovor" smo u međuvremenu preselili na msn, a razmijenili smo i brojeve mobitela. decko je na mene ostavio jako dobar dojam, a fizički je jako zgodan i puno cura mu se sigurno javlja i laskalo mi je sto se on cuje samnom..dakle, culi smo se jako cesto, na njegovu inicijativu svaki put. upoznali smo se na poslu, pod pauzom od kojih 10-ak minuta, tek toliko da znamo međusobno tko je tko, tj. da imamo i taj vizualan dojam. javio mi se sljedeći dan nakon upoznavanja, pitala sam ga kakav mu je dojam na sto mi je odgovorio da sam mu simpaticna. moram reci i to da me decko pitao dali se trenutno vidam s kime, i rekao da se on ne vida s nikim i da mu nije do nekog besmislenog viđanja s nekim. slali smo si puse obavezno za laku noc, i u razgovoru svakodnevnom. e sad...prije par dana kad smo se dopisivali ja sam (pod utjecajem PMS-a i izuzetno loseg dana) njemu rekla da ja s njim ne zelim imati avanturu niti biti bilo cija zamjena..na to je on mene pitao "ti mene pitas dal ja zelim vezu s tobom" na sto sam ja njemu odgovorila da ja njega zelim upoznati, a on meni na to kaze "i ja tebe zelim upoznati " bilo je vec jako kasno, a njemu je trebalo dugo da odgovori na sto sam ja poludila i rekla mu da sta radi tak kasno da ne moze odgovoriti i pitala jel mu smetam na sto je odgovorio "ne smetas, samo sad nemam vremena"..ja sam na to napisala laku noc i da idem spavati...sljedeci dan sam mu se javila na fb-u, pitala ga jel ima minutu na sto je on meni napisao "radim, a ti?nisi bila na busu u 13.35" (jer sam mu rekla da radim od 14h, trebala sam raditi onda)..i ja njemu napisem da ne radim i pitam ga jel se ljuti zbog onog sinoc na sto mi je odgovorio "ne ljutim se, samo si malo pretjerala" . ispricala sam mu se zbog toga i kazem da ga zelim upoznati i pitam ga dal on zeli isto (mada sam ga vec jednom to pitala), napise on meni na to "ja radim, to valjda znas " i sad ja na to napisem "JEL HOCES DA PREKINEMO SVE KONTAKTE" na sto mi je napisao "Jao e radim, nemam vremena " . ja na to napisem "zelim ti ugodan dan", on odgovori "hvala " ..dan nakon toga se nismo culi mada je bio na fb-u i na msn-u dobar dio dana kad i ja...nije se javljao, a nisam se zeljela ni ja javiti njemu. jucer sam mu se javila, pitala ga kako je, odgovorio da dobro, pitao on mene kako sam ja, dal izlazim kud i to je to.
    znam da sam pretjerala i da nisam smjela iznositi mu svoja ocekivanja, ali sad to vise ne mogu popraviti...decko je na mene ostavio jako dobar dojam i zeljela bi ga upoznati..ŠTO MISLITE, JEL IMAM VISE IKAKVE SANSE I STA DA RADIM? koje je vase misljenje općenito o toj mojoj "situaciji? hvala

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Re: Jesam li sve zabrljala? :(

odgovor na pitanje će ti donijeti samo vrijeme, nikako mi.

muškarci su ti kao pijesak u ruci-što ih čvršće stežeš oni brže procure kroz prste(nestanu)...

ne znam, možda si malo pretjerala...budi malo "hladnija" , ne forsiraj jer to njima nije napeto, oni su "lovci"

bem ti jesam danas pametna!

sretno!
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

aj odjebite fejs, msn, mobitel i te spike i odite ka ljudi popricati (kava, setnja, bilo sto). kad popricate normalno znat ces na cemu si, nitko ne moze znati sto ce biti i kako ce biti. uostalom tesko je doniti neki sud na temelju samo jednog gledista i to osobe koju ne poznajemo. jos kad bi poznavali tebe ili njega mogli bi nesto suvislo zakljuciti, ali ovako...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Spanak
    Datum registracije
    04-08-08
    Poruka
    578
    Liked
    1 times

čovjek je rekao!
    preko tih msnova i telefona nećeš ništa rješit... samo zapetljat...

''radim''... hmm izgleda kao da pokušava dobiti na vremenu ili... a je pizda!

Starter
    Datum registracije
    18-01-10
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Spanak Pogledaj Poruke
    čovjek je rekao!
    preko tih msnova i telefona nećeš ništa rješit... samo zapetljat...

''radim''... hmm izgleda kao da pokušava dobiti na vremenu ili... a je pizda!

pa stvarno je radio, a ja sam napravila problem tamo gdje ga nema, normalno da nije htio pricat o takvim besmislicama

dobiti na vremenu, u kojem smislu?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mentol
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2,145
    Liked
    2 times

joj što ja volim ovake teme

sad mi se ne da čitati sad pa ću iznjeti svoju mudrost kasnije
    mudra izreka

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ma pusti njega, p'osaljes zahtjev nekom zgodno liku cija te slika privuce, sigurno ih ima na fejsu
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Da ja malo zamijenim tendre i da postanem brutalna

Moj savjet ti je da pogledaš film "Njemu baš i nije stalo", ja ga još nisam pogledala ali mislim da bi ti hitno trebala.

Ne želim biti zločesta, ali kad ne ide digni glavu i odšeći ponosno. sretno...
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Iskreno?

Ja da sam na njegovu mjestu odjebala bi te.

Zašto?

Čo'jek ti je lijepo rekao da nema vremena a ti frustracije zbog lošeg dana (?!) "istresaš" na osobi sa kojom nisi po priči sudeć, popila ni poštenu kavu... A već si si dala maha za takav "odnos".

Neznam, meni je to too much od osobe koju ne poznam i koja na temelju virtualnosti (ok i nešto malo rl kontakta) da se dovesti u takav"stadij".

Tražiš mišljenje, ne?
    stupid is as stupid does

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

a daj nemoj biti tako okrutna vjerojatno su se bar 10 puta poke-ali prije toga

Stranica 1 od 14 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku