da, bez obzira na prijatelje i to što sam u vezi, ponekad se osjećam usamljeno, neshvaćeno i jedino što želim je zavući se "ispod kamena" i plakati....zašto, ne znam, jer imam puno prijatelja s kojima mogu razgovarati o svemu, ali eto...
Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; da li se osjećate ponekad usamljeno, bez obzira na količinu prijatelja koju posjedujete?? evo neka ovaj topic bude za sve ...
da, bez obzira na prijatelje i to što sam u vezi, ponekad se osjećam usamljeno, neshvaćeno i jedino što želim je zavući se "ispod kamena" i plakati....zašto, ne znam, jer imam puno prijatelja s kojima mogu razgovarati o svemu, ali eto...
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
18/24... ovu razliku prespavam
stupid is as stupid does
Naravno...to je normalno covecje stanje...naravno, ne osecam se tako stalno i uvek ali dodju mi neki trenuci kad bih zelela pobeci iz svoje koze.Iako imam gomilu dobrih prijatelja, decka kojeg volim nekad se i ja tako osecam...
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
danas....
Vrlo rijetko...ali brzo se riješim tog osjećaja
life goes around
svi se ponekad tako osijećamo...i nekad usamljenost čak i godi.
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.
oduvijek sam "vuk samotnjak" tako da mi osjecaj osamljenosti nije stran, dapace, nekad mi i odgovara odvojiti se od cijelog svijeta![]()
Danas jesam nekako![]()