Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; da li se osjećate ponekad usamljeno, bez obzira na količinu prijatelja koju posjedujete?? evo neka ovaj topic bude za sve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-07, 17:17   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 22
Poruka: 56
Zweistein se izdvaja iz mase
Jeste li usamljeni?

da li se osjećate ponekad usamljeno, bez obzira na količinu prijatelja koju posjedujete??

evo neka ovaj topic bude za sve koji se u nekom trenutku znaju osjećati usamljeno
Zweistein je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 13:35   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 900
carica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz mase
Re: Jeste li usamljeni?

da, bez obzira na prijatelje i to što sam u vezi, ponekad se osjećam usamljeno, neshvaćeno i jedino što želim je zavući se "ispod kamena" i plakati....zašto, ne znam, jer imam puno prijatelja s kojima mogu razgovarati o svemu, ali eto...
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 16:01   #3 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

18/24... ovu razliku prespavam
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 20:19   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Naravno...to je normalno covecje stanje...naravno, ne osecam se tako stalno i uvek ali dodju mi neki trenuci kad bih zelela pobeci iz svoje koze.Iako imam gomilu dobrih prijatelja, decka kojeg volim nekad se i ja tako osecam...
Star 23-06-07, 03:38   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

danas....
manekenka je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 12:11   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Vrlo rijetko...ali brzo se riješim tog osjećaja
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 18:30   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

svi se ponekad tako osijećamo...i nekad usamljenost čak i godi.
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 18:41   #8 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,332
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
da li se osjećate ponekad usamljeno, bez obzira na količinu prijatelja koju posjedujete??

evo neka ovaj topic bude za sve koji se u nekom trenutku znaju osjećati usamljeno
ja imam sebe pa nisam usamljen...inače me peru egotripovi...
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 22:57   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

oduvijek sam "vuk samotnjak" tako da mi osjecaj osamljenosti nije stran, dapace, nekad mi i odgovara odvojiti se od cijelog svijeta
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 23:53   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,956
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Danas jesam nekako

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: usamljenost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103