| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Jesam... al za pola sata izlazim iz kuće pa neću biti...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Jesam... al za pola sata izlazim iz kuće pa neću biti... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
Očito sve ide kvragu, i to galopom. Držim fige da se to pothitno promijeni! Ne to da svijet ide kvragu, za to me nebriga (ne kanim izdurati više od sljedećih 10-15 godina ), nego tvoji osjećaji- da te netko prezaokupi (po mogućnosti neki dobar i zgodan dečko) ![]() Ja sam se već navikao na samoću. A usamljenost zna ponekad biti problem- ali ne opterećujem se s tim previše...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Usamljeni smo ponekad i u braku,i okruženi prijateljima i s djecom i ....-sve ovisi o našem raspoloženju i filmu koji vrtimo u glavi ![]()
__________________ .......................................................................................... |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

Očito sve ide kvragu, i to galopom.
Držim fige da se to pothitno promijeni! Ne to da svijet ide kvragu, za to me nebriga (ne kanim izdurati više od sljedećih 10-15 godina
), nego tvoji osjećaji- da te netko prezaokupi (po mogućnosti neki dobar i zgodan dečko) 
A usamljenost zna ponekad biti problem- ali ne opterećujem se s tim previše...