| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? isto ko i tigrić
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 62
![]() | Re: Jeste li usamljeni? osjećam se usamljeno... ![]() "The most lonliest day of my life"
__________________ When I feel like talking I never be wrong, If I feel like walking you best come a long... |
| | |
| | #137 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? neee, danas mi je bio turbo dobar dan!!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #138 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? ne! bas mi je super ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 93
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
ali vjerujte mi kakvih sam sve ljudi imala oko sebe... vrlo bolesnih.. tako da mi je na neki način oke ovako.. iako mi fale neki normalni ljudi. al takvih očito nema u mom okruženju. ![]()
__________________ nevjerna | |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:38.