| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Nisam usamljen...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? užasno, upravo mi se dogodilo nešto tako ružno.. osoba do koje mi je tako jako stalo zabila mi nož u leđa...al jedni sedam puta! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #143 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? evo jedne koja taman ide uz raspolozhenje
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #144 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? vratila se shipodroma, Carano me oraspoložio! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li usamljeni? Jesam usamljen? Pa jebote.... jesam. Nemam cure a nema ni prijatelja sad. Pola ekipe sa faxa otišlo negdje, pola ih nije došlo do 4. godine. Doma ekipa... ili su na faxevima a glavno društvo mi u Švicarskoj. Eto sreće. Nema društva kako treba i na faxu a ni doma. Jedva čekam Božić da se okupimo.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #146 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? ja nisam.. danas mi je ok dan.. kome treba utjeha??
| | |
| | #147 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Ne znam što mi se događa-----toliko ljudi oko mene, toliki se brinu za mene, a ja sva neka u depri i panici........ ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #148 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li usamljeni? Pa ti možda baš trebaš biti malo sama? Malo izdvojiti vremena za sebe pa kad to napraviš onda se ponovno posvetiti svim tim ljudima koji te okružuju. Možda te trenutno oni čine nervoznima i stvaraju paniku....Pronađi malo vremena za sebe i možda stvari dođu na svoje mjesto.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.