| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Titan2222 Jesam Starci me u zivotu kurca nisu kuzili niti se potrudili skuzit/poslusat tako da od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
Razumijem ze skroz. Ali ima uvijek vremena za naći novo društvo iako se u našim godinama teško ukopiti u ekipu koja se već duđe vremena zna. Ne kažem da si star normalno nego lakše je kao klinac... ovako već svi sad imaju neke svoje prijatelje. Ali glavu gore....
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #192 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? meni je haj lajf! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #194 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
,za razliku dok si klinac i neiskusan u zivotual isto tako kad se zaposlis negdi odma steknes prijatelje tia netia,osim ako nisu idioti pa bas nezelis da ti trose ostatak dana..
__________________ Zadnji Uredio RizLA : 17-12-07 u 00:52. | |
| | |
| | #196 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? ja još uvijek nisam usamljena.. naime, Robin se zajebunila ![]() htjela je reč da ima mene ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? pa da sam šipka na Loreninom avataru sigurno ne bih bio... ovako, ajd' ne žalim se (bar nemam ženu da me doma tuče )
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

) nikad nije iznevjerio.

,za razliku dok si klinac i neiskusan u zivotu

)
, a ni ovaj nije loš