| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; A joj Nemoj me rastuživat....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Mogu vam reći (priznati) da se JAKO osamljeno osjećam u zadnje vrijeme...Izašao sam iz duuuge veze...I sad se osjećam ako Pale sam na svijetu...Nemam baš nekih prijatelja (jbg, sam kriv, radi te duuge veze sam zanemario ekipu)...A još patim za NJOM... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Nekad prije sam se znala osjećati veoma usamljeno... ...i to onaj najgori oblik...kada te u grudima steže onaj gorak osjećaj da si sam i u trenucima kada si okružen ljudima.... joj...to zna biti nezgodno, jer se desi da uopće ne možeš pratiti razgovor i zapravo je najčudnije to, da ni ne želiš ljude oko sebe...idu ti na živce... sad sam već nekoliko mjeseci vesela ko mali vrabac i nimalo usamljena , a pogotovo ne zadnjih tjedan dana ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter | Jeste li usamljeni? ah. jesam... vidim ovdje ljudi uglavnom misle na partnere... ok, dobro, i to mi jako fali.. neka pametna cura, normalnog izgleda s kojim razgovori ne izgledaju :ajde dovrši priču da mogu doma spavati... imam frendicu s kojom sam 8 godina išao u školu... i ona mi je super jer s njom mogu pričat od jutra do mraka... čak je i tišina ugodna s njom.. al ona ima dečka... al meni nešt drugo fali... ja sam jedinac a htio bi brata... glupo zvuči??? eh.. to sam još htio dok sam bio mali, al sam se pomirio da ga nemogu imati ... da ne dužim...živim sa starom.. al sam poslije doznao da ipak nisam sam... da imam nekog. al te ljude nikad neću moći upoznati.. neke stvari su zabranjene... i sad imam tako loš filing... najradije bih se nalio ko svinja u nadi da ću biti bolje... a možda neka cura može rješiti problem ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

Nemoj me rastuživat....

...
i nimalo usamljena
, a pogotovo ne zadnjih tjedan dana 

glupo zvuči??? eh..
to sam još htio dok sam bio mali, al sam se pomirio da ga nemogu imati
... da ne dužim...živim sa starom.. al sam poslije doznao da ipak nisam sam... da imam nekog. al te ljude nikad neću moći upoznati.. neke stvari su zabranjene... i sad imam tako loš filing... najradije bih se nalio ko svinja u nadi da ću biti bolje... a možda neka cura može rješiti problem