| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; ...na kraj svijeta odbačena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #292 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Ma meni pod hitno treba neka nova osoba.al jako jako tesko nalazim,tesko je u malim gradovima naici, na nekog tko je slican meni..i da je ono ok sto posto.. ![]() Toliko sam tuzna,i jako lose rasplozena,da to nema nigdje.. ![]() (mozda)..a vecinom imaju ovdje ljudi oko mene nekoga,prijatelje.momka,curu,posao,ma sve zivo ih cini sretnima.al ja sam sve to izubila ![]() Nikad nisam imala srece u zivotu..eto! |
| | |
| | #293 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li usamljeni? Ima nas takvih ![]() Ali netko je rekao i to još prošle godine...ne da mi se sad kopat po postovima......da su ljudi usamljeni jer im je dosadno.Nema drugog razloga. ![]() Radi nešto što te veseli. ![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #298 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
Svakome se događaju ''niski udarci'' u životu, ali treba krenut dalje. Negdje sam pročitao da nitko sebi brigom nije dodao metar visine tako da zabrinjavanje samoćom neće tu situaciju riješit. Pročitaj onu knjigu Tajna ili drugu jednu: Igra života (i kako je igrati). Druga je bolja, pa možda ti otvori neka perspektiva. Dok ne središ što imaš sa sobom neće ti nitko drugi pomoć!
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti Zadnji Uredio SEricsson : 07-04-08 u 21:59. | |
| | |
| | #299 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 189
![]() | Re: Jeste li usamljeni? bez obzira na sve prijatelje,obitelj ili muza,uhvati me nekad neka usamljenost i mogu ti reci da ja uzivam u samoci kad me klepi,puno komuniciram sa ljudima svaki dan pa valjda kad je previse i nakupi se u meni povucem se nesvjesno u svoju osamu i bas mi je dobro
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:30.