Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm malo ne malo da..... Isto tako......

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 00:48   #311 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Jeste li usamljeni?

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
malo ne malo da.....
Isto tako...
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 01:06   #312 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,236
mmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznatmmrki će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Trenutno jesam

Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje.
mmrki je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 01:23   #313 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pomalo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 20:55   #314 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Da,i treba mi pod hitno, netko tko ce mi biti ok..i koji nece varati okolo,i raditi budalu od mene..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 21:37   #315 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Zweistein Pogledaj Poruke
da li se osjećate ponekad usamljeno, bez obzira na količinu prijatelja koju posjedujete??

evo neka ovaj topic bude za sve koji se u nekom trenutku znaju osjećati usamljeno

eh da... dobro pitanje...

zaista imam bogat društven život,kroz posao sam s ljudima...kroz putovanja sam s ljudima...kroz izlaske sam s ljudima...živim s ljudima... a u posljednje vrijeme zapravo sam tako sama! to je ta prokleta osamljenost,i svatko od nas je okusio taj osjećaj!

samo što ja to podlo skrivam,jer...nitko ne mora znati,naslađivati se...i baš zato moj život naizgled djeluje idilično zapravo i nije sve tako sjajno...

jer ako je čovjek iznutra potresen ili se "opržio naglo" u nekim životnim situacijama,tada se stvara taj osjećaj kada si nedamo blizu,kada bježimo...i oklop postavimo oko sebe. Mi i dalje se smijemo,i dalje uživamo i dalje smo tako društveni. A kada zatvorim vrata od auta,vrata od sobe...zavučem se u krevet...e tad,tad sam sama...tad se osjećam usamljenom... to je prolazan osjećaj,ali dok traje,on i boli...
Star 17-04-08, 21:42   #316 (permalink)
Starter

Lanie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: -cool girl- Pogledaj Poruke
Da,i treba mi pod hitno, netko tko ce mi biti ok..i koji nece varati okolo,i raditi budalu od mene..
ne treba! baš te briga za tog "idiota" ...samosvjesna žena je vrlo privlačna ako me razumiješ...zašto bi ti trebao netko da bi bila sretna,ili da bi eventualno pravio budalu od tebe... vjeruj mi PROVJERENO!!!
Star 17-04-08, 23:24   #317 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 135
lime wire se izdvaja iz maselime wire se izdvaja iz mase

Ponekad da a ponekad ne
ta osamljenost ili usamljenost je cesto vise stanje uma nego stvarna usamljenost pa ponekad i mislim da osobe koje se osjecaju usamljeno i nisu stvarno usamljene
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:29   #318 (permalink)
Starter

Lanie se izdvaja iz mase

da,upravo tako...dobro rečeno,"stanje uma"
Star 18-04-08, 16:51   #319 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ma ja sam dosta toga prosla,al trenutcano nemam oko sebe bas bogat drustven zivot,sama sam full,i kao da bjezu od mene,jer samonom su samo iz samisloti,a kad neto drugi naleti,onda tko me šiša..
Pa mi vec ono,dosta.tako da kuzim neke stvari,i situaciju.
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 10:51   #320 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

gotovo nikad.
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: usamljenost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114