| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm malo ne malo da..... Isto tako...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #313 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li usamljeni? pomalo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #315 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
eh da... dobro pitanje... zaista imam bogat društven život,kroz posao sam s ljudima...kroz putovanja sam s ljudima...kroz izlaske sam s ljudima...živim s ljudima... a u posljednje vrijeme zapravo sam tako sama! to je ta prokleta osamljenost,i svatko od nas je okusio taj osjećaj! samo što ja to podlo skrivam,jer...nitko ne mora znati,naslađivati se...i baš zato moj život naizgled djeluje idilično zapravo i nije sve tako sjajno... jer ako je čovjek iznutra potresen ili se "opržio naglo" u nekim životnim situacijama,tada se stvara taj osjećaj kada si nedamo blizu,kada bježimo...i oklop postavimo oko sebe. Mi i dalje se smijemo,i dalje uživamo i dalje smo tako društveni. A kada zatvorim vrata od auta,vrata od sobe...zavučem se u krevet...e tad,tad sam sama...tad se osjećam usamljenom... to je prolazan osjećaj,ali dok traje,on i boli... ![]()
__________________ | |
| | |
| | #316 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #317 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Ponekad da a ponekad ne ![]() ta osamljenost ili usamljenost je cesto vise stanje uma nego stvarna usamljenost pa ponekad i mislim da osobe koje se osjecaju usamljeno i nisu stvarno usamljene ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #319 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Ma ja sam dosta toga prosla,al trenutcano nemam oko sebe bas bogat drustven zivot,sama sam full,i kao da bjezu od mene,jer samonom su samo iz samisloti,a kad neto drugi naleti,onda tko me šiša.. ![]() Pa mi vec ono,dosta.tako da kuzim neke stvari,i situaciju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.