| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Sada... I jako cesto se tako osjecam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #322 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 32
![]() | Re: Jeste li usamljeni? trenutno...jakoo usamljena..vec mjesec dana sam sama u pragu samo s roditeljima..tak da ovdje nemam nikoga..a dan prije nogo sam krenula za prag prekinula sam vezu s deckom tako da sam trenutno u velikoj depri ![]() |
| | |
| | #323 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Sto se tice usamljenosti,nazalost jesam,jer nemam ovdje nikog,svi ti kvazi ajmo ih avazi prijateljice,razsilo se,svatko sovjim putem,i zivootm,jednostavno je to tako,a nove nemogu upoznat.jako jako neka tuzna sudbina me zdesila.. |
| | |
| | #324 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 41
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Ne može se uhvatiti senka od života što k'o Dunav teče jer je život i svetlo i tama, nekad jutro a nekada veče, jer je život i svetlo i tama, nekom jutro a nekome veče. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. Neki žive blizu al' daleko, kao kamen ne mogu se maći i kad se za ruke drže stalno u mraku se ne mogu pronaći, i kad se za ruke drže stalno u mraku se ne mogu dotaći. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. Dotaknu se linije života, dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju, il' se dirnu il' se ne dodirnu al jedna za drugu dobro znaju. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. Zvonko Bogdan ...i,da, mislim da je sve rekao ovom pjesmom
__________________ if you can´t take the pain, don´t play the game |
| | |
| | #327 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? biti sam ne znači biti biti usamljen, biti usamljen znači biti bez sebe
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #329 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
To i mene zanima.Ajde ljudi da čujem mozgove foruma. ![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
| | #330 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? biti usamljen je osjećaj nedostatka ljubavi, nije to događaj nego osjećaj tako da je izrazito subjektivan pa tako može biti usamljen netko okružen mnogim dobrim ljudima ili obratno. Kako sam ovo dobro sročio, to je za ne povjerovat ! ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.