| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: SEricsson biti usamljen je osjećaj nedostatka ljubavi , nije to događaj nego osjećaj tako da je izrazito subjektivan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #331 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
Da nisam u toj situaciji rekao bih da ovo nije istina,ali nažalost.....gorka je to istina. ![]() Dobro si to rekao.To tek sad vidim.
__________________ Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for... | |
| | |
| | #335 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
![]()
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa | |
| | |
| | #337 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? jesam, jer mi dragog nema pored mene, ali i nisam jer ga cujem svako malo ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #339 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? nikada.....ja volim biti s pametnim ljudima tako da sam uvijek sam i dobro mi je
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #340 (permalink) | |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
![]()
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something